Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ισοπαλία οι μεγάλοι ήττα οι μικροί

Μουδιασμένα ξεκίνησαν οι αποστολές της Ακαδημίας του ΠΑΣ στο Τουρνουά Νάουσα 2009. Κατά την πρώτη αγωνιστική των αγώνων το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα ήρθε ισόπαλο με σκορ 2-2 με την ομάδα του Κεραυνού Κολχικο, με τους Γεωργόπουλο και Δαλάκη να χρίζονται σκόρερς.
Η ομάδα του Κολχικού προηγήθηκε μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του ΠΑΣ στο 5ο λεπτό και 10΄ αργότερα ισοφάρισε ο Δημήτρης Γεωργόπουλος αφού εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα του Κολχικού. Στο 2ο μέρος ο Δαλάκης έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, για να ισοφαρίσει στο τελευταίο 5λεπτο η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλευόμενη αδράνεια των παιχτών του ΠΑΣ σε εφαρμογή του fair-play. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Τσομπανόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα τριάντα μέτρα που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας του Κολχικού.
Το πρό-παιδικό τμήμα ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σε έναν αγώνα που το τελικό αποτέλεσμα τα λέει όλα σε σχέση με την πραγματική εικόνα του.
Αύριο Τετάρτη το πρωί στις 10:00 το Προ-παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει την Ακαδημία της Έδεσσας και το ΠΑΙΔΙΚΟ στις 11:15 αντιμετωπίζει την Ακαδημία Ολυμπιακού της Σύρου

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Τη Δευτέρα στις 15:00 Αναχωρεί η αποστολή για Νάουσα

Οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του ΠΑΣ που θα συμμετέχουν στο 5ήμερο τουρνουά Νάουσα 2009 που θα διεξαχθεί στα 3-5 πηγάδια από 29-6-2009 έως 3-7-2009, καλούνται να βρίσκονται την Δευτέρα στις 14:30 στον ΟΣΕ Φλώρινας.
ΤΜΗΜΑΤΑ: ΠΑΙΔΙΚΟ 1994-95 και Προ-Παιδικό 1996-97

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΘΕΤΙΚΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ

Οι παίχτες του ΠΑΣ πριν την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων
Προθέρμανση του Προ-παιδικού τμήματος πριν την έναρξη των αγώνων

Φάση από τον αγώνα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ Πολυκάρπη - Φλώρινα


Ο προπονητής Τερματοφυλάκων του ΠΑΣ προθερμένει τον Ηλία Γιανγκουλίδη
Με καλές εμφανίσεις για τις ομάδες της Ακαδημίας του ΠΑΣ έληξε το τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Δήμου Αγ. Αναργύρων της Καστοριάς. Στο Τουρνουά ο ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από 2 τμήματα το ΠΑΙΔΙΚΟ και το Προ-ΠΑΙΔΙΚΟ, ενόψει της προετοιμασίας των συγκεκριμένων τμημάτων για το Πενταήμερο Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου Νάουσα 2009.

Το παιδικό τμήμα έδωσε δύο αγώνες και απέσπασε τα εξής αποτελέσματα:
Πολυκάρπη - Φλώρινα 0-7 (Ποντίκης 2, Μαλεσάνγκος, Ράμα, Δαλάκης, Ίνδος, Μίνος)

Κρόνος Καστοριάς - Φλώρινα 1-1 (Ποντίκης)

ΠΑΙΔΙΚΟ: Γιανγκουλίδης, Τσομπανόπουλος, Παπαγιάννης Η., Τάσκας Α., Καρακόλης, Ίνδος, Γεωργόπουλος Δ., Δαλάκης, Ράμα, Ποντίκης, Δήμκος, Κυριακού, Ιωάννου, Μαρτσούλης Α, Μαλεσάνγκος, Μίνος

Το Προ-Παιδικό τμήμα έφερε τα εξής αποτελέσματα:
Αγ. Ανάργυροι - Φλώρινα 2-1 (Δερμιτζάκης)

Πεντάβρυσος - Φλώρινα 0-2 (Δερμιτζάκης, Γεωργόπουλος)

Πολυκάρπη - Φλώρινα 0-8 (Δερμιτζάκης, Πανου, Πάνος Ν., Πάνος Σ., Τάσκας Χ., Δόρης, Μαρτσούλης, Γεωργόπουλος)

Προ-ΠΑΙΔΙΚΟ: Γιανγκουλίδης, Μικρόπουλος, Μογιάννης, Πάνου, Γεωργόπουλος Α., Παπαγιάννης Ζ., Μαρτσούλης Θ. Δερμιτζάκης, Κλάψης, Τάσκας Χ., Πάνος Ν., Δόρης, Πάνος Σ., Ζηλάκης

Οι παίχτες των δύο ομάδων θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το τουρνουά την Παρασκευή 26-6-09 και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Ιτιάς

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Αύριο το ΤΟΥΡΝΟΥΑ στην Κορησσό

Η συμμετοχή των δύο τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ (1997-98 κι 1995-96)στο τουρνουά του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καστοριάς, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Κορησσού, θα αποτελέσει την προτελευταία εκδήλωση της Ακαδημίας για την σεζόν 2008-09.


Επίσης, θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε ενόψει της συμμετοχής των συγκεκριμένων τμημάτων στο πενταήμερο Τουρνουά ΝΑΟΥΣΑ 2009 που διοργανώνει η εταιρεία αθλητικών εκδηλώσεων FOOTBALLLAND, στα 3-5 πηγάδια.


Η αποστολή του ΠΑΣ θα συγκεντρωθεί στις 15:00 στα αποδυτήρια του συλλόγου και θα αναχωρήσει στις 15:30.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ


Αυτή τη φορά στο Τουρνουά Σιάτιστα 2009 συμμετείχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και κατάφερε να αποσπάσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα.


Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ έχοντας στη σύνθεσή του πολλούς δοκιμαζόμενους ποδοσφαιριστές κέρδισε τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας με σκορ 3-2 και την Σιάτιστα με 4-3.
Το Προ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ μετά την κατάκτηση του Τροπαίου στο Τουρνουά του Περδίκκα, έχοντας και μερικές αλλαγές στη σύνθεσή του έφερε τα εξής αποτελέσματα:
Παναργειακός - Φλώρινα 1-0
Ατρόμητος Πτολ - Φλώρινα 1-2
Κορησσός - Φλώρινα 0-2
Σιάτιστα - Φλώρινα 3-3

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Σήμερα το Τουρνουά στην Σιάτιστα

Σήμερα στις 15:00 στα αποδυτήρια του συλλόγου θα συγκεντρωθεί η αποστολή του ΠΑΣ για το Τουρνουά που διοργανώνει η Ακ. Σιάτιστας. Η Ακαδημία του ΠΑΣ θα συμμετέχει με 2 τμήματα 1995-96 και 1997-98. Το φιλικό χαρακτηρίζεται αγώνας προετοιμασίας ενόψει του Πενταήμερου Τουρνουά που θα συμμετάσχουν τα τμήματα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.
Η ομάδα 1997-98 που κατέκτησε το Κύπελλο στο Τουρνουά του Περδίκκα

Αναμένοντας την απονομή του Τροπαίου







Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟ Προ-ΠΑΙΔΙΚΟ










Μετά από εκπλητική εμφάνιση κυρίως στο 20 ημίχρονο το προ-Παιδικό τμήμα του ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 4-0 στον Μεγάλο τελικό επί της Αναγέννησης Πτολεμαϊδας και κατέκτησε τον τίτλο του Τουρνουά Περδίκκας 2009. Ο ΠΑΣ έδειξε από την αρχη οτι θα ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπορούσε όμως να ξεκλειδώσει την σφιχτή άμυνα την Αναγέννησης. Στο 15΄ του αγώνα ο Δερμιτζάκης με έναν κεραυνό άνοιξε το σκόρ για τον ΠΑΣ και οι 2 ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ καθάρισε από την αρχή την υπόθεση "κούπα" με 2 έξοχα πλασαρίσματα του Τάσκα στο 28ο και 32ο λεπτό, ενώ το σκορ έκλεισε ο Κλάψης που εκμεταλλεύτηκε μια σύγχηση στην αντίπαλη περιοχή και από κοντά έγραψε το τελικό 4-0.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ, ΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΗΛΑΚΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΟΡΛΙΝΗΣ, ΠΑΝΟΣ Ν., ΠΑΝΟΣ Σ., ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΔΟΡΗΣ

  • Οι παίχτες του ΠΑΣ πανηγύρισαν έντονα την κατάκτηση του Τουρνουά του Περδίκκα αφιερώνοντας τη νίκη στην κερκίδα και στους γονείς τους που βρισκόταν εκεί.

  • Για το Προ-Παιδικό τμήμα του ΠΑΣ ήταν η 2η κατάκτηση τουρνουά στη σεζόν 2008-09 μετά από αυτό του Φιλώτα.
  • Το γήπεδο στολίδι του Περδίκκα φτιαγμένο κυριολεκτικά σε μαγευτική τοποθεσία φιλοξένησε περισσότερους από 200 αθλητές κατά τις 5 ημέρες του Τουρνουά.
  • Τα τουρνουά συνεχίζονται για την συγκεκριμένη ομάδα την Παρασκευή στην Σιάτιστα και την προσεχή Τετάρτη στον Δήμο Αγ. Αναργύρων Καστοριάς

Δεύτερη θέση για την ομάδα JUNIOR του ΠΑΣ. Δεν τα κατάφερε ο έταιρος εκπρόσωπος τς ομάδας μας στον τελικό και ηττήθηκε με το βαρύ 6-0 από την Αναγέννηση Πτολ. Το σκορ του αγώνα είναι πλασματικό, αφού η ομάδα του ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε πρώτη δύο καλές φάσεις με τον Ιωαννίδη χωρίς να μπορέσει όμως να καταφέρει κάτι το αξιόλογο. Το παιχνίδι εξελισσόταν σε μια δυνατή μονομαχία κυρίως στο χώρο του κέντρου αλλά στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Αναγέννησης έδειξε την ανωτερότητά της σε όλους του τομείς και πήρε δίκαια τον τίτλο.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΤΙΛΗΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Ν.), ΚΟΥΣΙΑΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΤΣΩΚΑΣ, ΠΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Α., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΜΠΙΒΟΛΤΣΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ


Στην κατηγορία Προ-Juior η ομάδα του ΠΑΣ συμμετείχε εκτός συναγωνισμού σε τουρνουά μεταξύ 3 ομάδων και έφερε τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Περδίκκας 1-1
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Αετός Αθλοκ. 1-0

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Μακεδονικός Κοζάνης 1-1


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΡΙΜΠΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΜΠΕΛΛΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΜΟΥΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΔΗΡΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΗΣ, ΠΑΝΟΥ Τ., ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ Α., ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Στον τελικό και τα 2 τμήματα της Ακαδημίας του ΠΑΣ

Πέρασε ως 2η στον όμιλο και η ομάδα junior του ΠΑΣ στον αυριανό τελικό του Τουρνουά του Περδίκα και έτσι η αυριανή εκπροσώπιση της ακαδημίας μας θα είναι διπλή. Η ομάδα των junior με παίχτες γεννημένους 1999-2000 επικράτησε σήμερα με σκορ 6-0 του Πολυνίκη Πτολεμαϊδας και θα αντιμετωπίσει στον Μεγάλο Τελικό αύριο στις 20:30 την Αναγέννηση Πτολεμαϊδας. Τα σημερινά γκολ πέτυχαν οι Ιωαννίδης 2, Στυλιανίδης 2 και Αποστολίδης 2.

Στις 19:20 η ομάδα με παίχτες γεννημένους 1997-98 θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Αναγέννηση Πτολεμαϊδας που ήρθε πρώτη στον άλλον όμιλο.
Σε αγώνας εκτός διοργάνωσης η ομάδα Pro-Junior (2001) της ακαδημίας μας αναδείχθηκε ισόπαλη 5-5 με την αντίστοιχη ομάδα του Περδίκα.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Πέρασαν στα ημιτελικά οι μεγάλοι!!!


Τη 2η συνεχόμενη νίκη τους στο Τουρνουά του Περδίκκα γνώρισαν οι προ-παίδες του ΠΑΣ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού αφού επικράτησαν με σκορ 3-0 του Πολυνίκη Πτολεμαϊδας. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Παπαγιάννης Ζ, Κυρκόπουλος και Πάνος Ν.


Η ομάδα του ΠΑΣ με το αποτέλεσμα αυτό καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει την 2η ομάδα του 1ου ομίλου που θα βγει αύριο μετά την 3η αγωνιστική των ομίλων.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ, ΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΠΑΝΟΣ Ν., ΠΑΝΟΣ Σ., ΖΗΛΑΚΗΣ, ΔΟΡΗΣ


Οι μικροί ηττήθηκαν με 2-4 στο 2ο παιχνίδι τους από την Αναγέννηση Πτολ. παρόλο που προηγήθηκαν με 2-0 με τα γκολ των Σελεμίδη και Ιωαννίδη και χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη στον τελευταίο τους αγώνα με τον Πολυνίκη Πτολ. την προσεχή Τρίτη.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Τουρνουά Περδίκκας 2009


Τις πρώτες τους νίκες απέσπασαν οι ομάδες του ΠΑΣ στο τουρνουά του Περδίκκα που διεξάγεται σε ένα καταπληκτικό γήπεδο κυριολεκτικά μέσα στο δάσος στην περιοχή του φράγματος του Περδίκκα.


Η ομάδα 1997-98 του ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 3-1 του Φιλώτα με τους Δερμιτζάκη, Κλάψη, Πάνο Σ να χρίζονται σκόρερς και αντιμετωπίζει αύριο την ομάδα του Πολυνίκη Πτολεμαΐδας


Η ομάδα 1999-2000 του ΠΑΣ νίκησε την τοπική ομάδα με το επιβλητικό 12-2 και αύριο θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Ιωαννίδης 4, Αποστολίδης Τ. 2, Στυλιανίδης 2, Τσώτσος, Τσώκας, Κούσιας και Σελεμίδης.