Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Τα αποτελέσματα της 2ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Εθν. Κατερίνης - Α. Ε. Ποντίων 2-1
Αγκαθιά - ΕΑΠ 3-2
Φούφας - Εθν. Βατερού 2-3
Σβορώνος - ΑΕ Ποντίων 2-2
Φλώρινα - Σιάτιστα 1-0
Γρεβενα Αεράτα - Αλεξάνδρεια 0-2
Καστωρ - Βατανιακός 0-1
Νάουσα - Αμμοχώρι 5-2

1η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ 1η ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΣΗ

Με ένα γκολ του Φωτεινού στο 66ο λεπτό του αγώνα με σουτ έξω από την περιοχή η ομάδα του ΠΑΣ πήρε την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα στον 1ο εντός έδρας αγώνα για τη νέα σεζόν. Οι 2 ομάδες δεν έπιασαν υψηλή απόδοση, ο ΠΑΣ όμως είχε την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης και φυσιολογικά πήρε τη νίκη.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

1ος Αγώνας εντός...

...αύριο εναντίον της Σιάτιστας. Η ομάδα του ΠΑΣ έχει μόνο 2 απουσίες αυτές των Τασόπουλου και Λίτα και όλοι είναι αισίοδοξοι για την 1η νίκη στο πρωτάθλημα. Στην ομάδα της Σιάτιστας προπονητής είναι παλιός γνώριμος του ΠΑΣ Σωτήρης Μαυροδήμος, ο οποίος έχει να συναντήσει πολλούς γνώριμους παίχτες και παράγοντες και σίγουρα θα θέλει να αποδείξει ότι άξιζε καλύτερης τύχης στην ομάδα. Παρόλα αυτά οι παίχτες του ΠΑΣ είναι αποφασισμένοι να πάρουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ...

...στον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑ εκτός έδρας με αντίπαλο την ακαδημία της Σιταριάς. Η αντίπαλη ομάδα είχε κάποιες ελλείψεις και γι' αυτό το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και για την ιστορία η ομάδα του ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 1-8. Οι σκόρερς για τον ΠΑΣ ήταν οι Ίνδος 2, Μαρκούλης 2, Γεωργόπουλος, Κυριακού, Δήμκου και Ποντίκης.
Για τον ΠΑΣ αγωνίστηκαν όλοι οι παίχτες που ήταν στην αποστολή: Γιανγκουλίδης, Μαρτσούλης, Παπαγιάννης Η., Τάσκας, Τσώτσης, Ίνδος, Δήμκου, Γεωργόπουλος, Ράμα, Ιωάννου, Ποντίκης, Δερμιτζάκης, Μογιάννης, Κυρκόπουλος, Παπαγιάννης Ζ., Μήνος, Μαρκούλης, Ιωαννίδης, Νικολάου, Μαλεσάνγκος, Κυριακού, Πάνου

Περισσότεροι από 50 γονείς...




...παρακολούθησαν την συνάντηση γονέων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα, την Παρασκευή 25-9-09. Το θέμα της παρουσίασης του υπευθύνου της Ακαδημίας Βασιλείου Νικολάου ήταν ''Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2009-2010''. Στην συνάντηση γονέων της Ακαδημίας του ΠΑΣ παραβρέθηκε ο ταμίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Κοσμάς Τατσίδης, αλλά και ο προπονητής του Ανδρικού τμήματος του ΠΑΣ Πέτρος Παπαδόπουλος. Στο τέλος της παρουσίασης έγινε μία γόνιμη συζήτηση μεταξύ των γονέων και των προπονητών της Ακαδημίας σχετικά με τις δυνατότητες βελτίωσης της λειτουργίας του τμήματος.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Τη 2η συνάντηση γονέων θα πραγματοποιήσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Φλώρινας αύριο Παρασκευή 25-9-2009 και ώρα 20:00.
ΘΕΜΑ: Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2009-2010

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός Βατερού-Νάουσα 2-1
Μακεδονικός Φούφας-ΓΑΣ Σβορώνου 3-1
Απόλλων Αμμοχωρίου-Γρεβενά Αεράτα 1-1
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης-Νίκη Αγκαθιάς 1-0
Αλεξάνδρεια-ΑΟ Κάστωρ 1-0
Έν. Αποστόλου Παύλου-ΠΑΣ Φώρινα 1-1
Βατανιακός-Εθνικός Κατερίνης 0-3
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου-ΑΕ Σιάτιστα 1-0

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ

Με σκορ 1-1 τελείωσε η χθεσινή πρώτη αναμέτρηση της ομάδας του ΠΑΣ, για το νέο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την Ε.Α. Παύλου εκτός έδρας. Η ομάδα του ΠΑΣ αισθάνεται αδικημένη αφού προηγήθηκε στο σκορ με κεραυνό του Ιωαννίδη που κατέληξε στο παράθυρο της εστίας του Θεοδωρίδη και ισοφαρίστηκε 7 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα από το απευθείας φάουλ του Γιάννου. Παρόλα αυτά ο βαθμός εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα σημαντικός και μπορεί να κριθεί καθοριστικός για την συνέχεια.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΜΑΝΟΣ Γ., ΜΑΝΟΣ Π., ΚΗΜΕΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ (ΦΑΡΜΑΚΗΣ), ΖΗΚΟΣ (ΤΣΑΠΑΡΗΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Το πρωτάθλημα αρχίζει

Την Ένωση Αποστόλου Παύλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα φιλοδοξώντας να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπει με το δεξί στην επερχόμενη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά.
Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει στις 13:00 το μεσημέρι με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Λίτα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο.
*εξάλλου σε 2 παιχνίδια του ομίλου που πραγματοποιήθηκαν εχθές το Βατερό νίκησε με 2-1 την φιλόδοξη Νάουσα και ο Μακεδονικός Φούφα επικράτησε με σκορ 3-1 του Σβορώνου.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΑΡΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Εκτός τελικού για πρώτη φορά μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια έμεινε η ομάδα του ΠΑΣ, αφου ηττήθηκε με 0-1 από τον Άρη Λόφων. Η ομάδα των Λόφων κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 13΄ με ωραία κεφαλιά του Ν. Γλούφτση. Από εκείκαι πέρα και ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ πάλεψε για να γυρίσει το σκορ αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και μοιραία έμεινε το σκορ όπως διαμορφώθηκε από το 1ο ημίχρονο.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΜΑΝΟΣ Γ., ΜΑΝΟΣ Π., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΗΜΕΣ (ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ) , ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ (ΤΣΑΠΑΡΗΣ), ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ (ΦΑΡΜΑΚΗΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΗ ΛΟΦΩΝ


Την ομάδα του Άρη Λόφων θα αντιμετωπίσει αύριο στις 16:30 στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ η ομάδα του ΠΑΣ με σκοπό την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου που διοργανώνει η ΕΠΣ Φλώρινας. Ο αγώνας θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει της 1ης αγωνιτικής του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής κατηγορίας που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ

Βαριά ήττα για τον ΠΑΣ σε φιλικό εντός έδρας από την αντίπαλό του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας ομάδα του Μακεδονικού Φούφα με σκορ 0-3. Οι παίχτες του ΠΑΣ παρουσιάστηκαν νωθροί και δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να φανούν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία. Η χρονική στιγμή που ήρθε αυτή η εμφάνιση είναι θεωρητικά καλή, θα πρέπει όμως οι παίχτες και το τεχνικό team του ΠΑΣ να αποκομίσουν μόνο θετικά ωφέλη σχετικά με το να μην επαναληφθούν τα σημερινά λάθη.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΑΝΤΣΟΥΚΗΣ (ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ), ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ (ΖΗΚΟΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ(ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ), ΤΡΑΪΚΟΣ (ΜΑΝΟΣ Γ), ΤΣΑΠΑΡΗΣ (ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ), ΜΑΝΟΣ Π (ΤΑΣΚΑΣ), ΛΙΤΑΣ (ΙΝΔΟΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕΤΡΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η πρώτη συμμετοχή της ακαδημίας του ΠΑΣ σε τουρνουά συνοδεύτηκε από σχετικά μέτρια εμφάνιση αλλά αυτό κρίνεται φυσιολογικό στην εποχή που βρισκόμαστε. Το τουρνουά fair-play που διοργάνωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου Σιταριάς συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία και τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα μας ήταν:
JUNIOR: ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΑΣΒ. 1-0
ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΕΤΟΣ ΑΘΛ. 1-2
ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΙΤΑΡΙΑ 2-0
ΠΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ: ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΕΤΟΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ 2-0
ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΙΤΑΡΙΑ 1-2
ΣΙΤΑΡΙΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ 3-5
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΦΛΩΡΙΝΑ - Ερμής Ασβεστόπετρας 2-1
ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜ. 0-1
ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΙΤΑΡΙΑ 0-3

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟΥΣ 4 Ο ΠΑΣ

Στα ημιτελικά πέρασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (0-1) η ομάδα του ΠΑΣ νικώντας εκτός έδρας τον Μελιτέα Μελίτης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και για ένα 20λεπτο περίπου επέβαλαν το ρυθμό τους στον αγώνα. Οι παίχτες του ΠΑΣ παρασύρθηκαν στο παιχνίδι των αντιπάλων τους αλλά από τη μέση περίπου του 1ου ημιχρόνου πήραν τα ηνία του παιχνιδιού στα χέρια τους.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γιώργος Μάνος στο 55΄ με κεφαλιά από πλάγια θέση ύστερα από σέντρα του Φωτεινού. Από το σημείο αυτό του παιχνιδιού και έπειτα κάθε ομάδα έχασε από μια ευκαιρία χωρίς να συμβεί κάτι το αξιόλογο.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΑΡΜΑΚΗΣ), ΜΑΝΟΣ Π., ΜΑΝΟΣ Γ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (ΖΗΚΟΣ), ΦΩΤΕΙΝΟΣ (ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Την πρώτη του νίκη για τη σεζόν 2009-10 πέτυχε το παιδικό τμήμα του ΠΑΣ εναντίον του αντίστοιχου του Μελιτέα Μελίτης με σκορ 0-3 σε αγώνα PRE-GAME πριν την αναμέτρηση των ανδρικών τμημάτων των 2 συλλόγων.
Στο 1ο ημίχρονο δεν παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο πιθανόν λόγω της υπερβολικής ζέστης (32ο C), και η ομάδα του ΠΑΣ αφού έχασε 2 καλές ευκαιρίες με τον Ποντίκη προηγήθηκε στο 22΄ με ωραίο πλασέ του Ιωάννου μετά την κάθετη πάσα του Μαρτσούλη.
Στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές και οι μικρότεροι παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν έπαιξαν πάρα πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Για την ιστορία το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ πέτυχε ο Κυρκόπουλος Γ. και το τρίτο ο Ζήσης Παπαγιάννης.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η, ΜΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΤΑΣΚΑΣ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ.), ΤΣΩΤΣΗΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ.), ΙΝΔΟΣ (ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ), ΡΑΜΑ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.) ΜΗΝΟΣ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ (ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ), ΠΟΝΤΙΚΗΣ (ΤΣΟΡΛΙΝΗΣ), ΙΩΑΝΝΟΥ (ΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Pre-Game ΜΕΛΙΤΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πριν τον αγώνα του Κυπέλλου για τα ανδρικά τμήματα των δύο συλλόγων θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση τα παιδικά τμήματα των δύο ομάδων. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 και καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ γεννημένοι από 1995-96-97 να βρίσκονται στις 14:30 στο γήπεδο.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Τον Μελιτέα Μελίτης εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αύριο στις 16:45 για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣ ΦΛ.
Η ομάδα του ΠΑΣ δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον Λίτα (οικογενειακοί λόγοι), τον Μάνο Π. (τραυματίας) και τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι (Τσαπαρή, Καρακόλη και Κήμε) αφού δεν έχει εκδοθεί το δελτίο τους.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΙΚΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΣΤ







Με σκορ 2-1 κέρδισε η ομάδα του ΠΑΣ, έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Ολυμπιακού Γαλατάδων, δείχνοντας ότι με την σημερινή σοβαρότητα και εμφάνιση η ομάδα μπορεί να επιτύχει τους στόχους της. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας (πραγματικό στολίδι) κάτω από 31 βαθμούς Κελσίου γεγονός που έκανε δυσκολότερο το έργο των ποδοσφαιριστών.






Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα από τους αντιπάλους του και μόλις στο 1΄ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του αφού σε γύρισμα του Φωτεινού από αριστερά ο Φουδούλης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με την προβολή που επιχείρησε. Το υπόλοιπο 1ο ημίχτονο κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι καλές προσπάθειες των πλάγιων κυριώς παιχτών του, να μην φέρνουν κάτι αξιόλογο.






Στο 2ο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε πιο δύνατα και για 15΄λεπτά περίπου έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ πάνω στο σημείο που η ομάδα του ΠΑΣ ισορρόπησε δέχτηκε πρώτη γκολ. Στο 74' κακή συννενόηση του Σιαμπανίδη και της άμυνας ο Αντωνιάδης των Γαλατάδων με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση όμως των παιχτών του ΠΑΣ ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό (75΄) ο Φαρμάκης έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Μητρεβόλη και αυτός κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα προλαβαίνοντας την έξοδο που επιχείρησε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό σε παρόμοια φάση ο ίδιος παίχτης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και το πλασέ που επιχείρησε απεκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 80' ο Πλαγιάντσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, περνώντας την μπάλα ανάμεσα από τοίχος, σημείωσε το τελικό 2-1 .






Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ (ΣΙΑΜΠΑΝΙΔΗΣ), ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ (ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΑΣΚΑΣ), ΜΑΝΟΣ Γ. (ΙΝΔΟΣ), ΛΙΤΑΣ (ΖΗΚΟΣ), ΚΗΜΕΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ (ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ), ΦΩΤΕΙΝΟΣ (ΦΑΡΜΑΚΗΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΛΑΓΙΑΝΤΗΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (ΣΑΡΑΝΤΗΣ)






Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσημη Πρώτη και για τα Τμήματα Υποδομής


Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα, με τους νεαρούς άσους να κατακλίζουν το γήπεδο. Στην πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων, συζητήθηκαν ορισμένα λειτουργικά θέματα της Ακαδημίας, μοιράστηκε το πρόγραμμα ενώ πραγματοποιήθηκαν οικογενειακά διπλά σε όλες τις ηλικίες.


Οι κανονικές προπονήσεις συνεχίζονται σήμερα Τρίτη με το τμήμα των ΒΑΜΒΙΝΙ στις 18:00 και του Pro-Junior στις 19:00