Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Κοκκίνησε από σήμερα η Νάουσα με μικρούς παίχτες του ΠΑΣ

















Με πενηνταμελή αποστολή ταξίδεψε η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα στη Νάουσα μία μέρα πριντο ντέρμπυ των ανδρικών ομάδων συμμετέχοντας στο τουρνουά που διοργάνωσε η ακαδημία Ποδοσφαίρου του Βασίλη Αργυρίου. Οι παίχτες του ΠΑΣ (είχε αρκετές ελλείψες) έπαιξαν με την ψυχή τους στους 3 αγώνες που είχε το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά για κάθε ηλικία και έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΚΥΔΡΑ 0-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΓΙΩΤΣΑ 0-2
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ 1-1 (ΙΩΑΝΝΟΥ)

προ-ΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΚΥΔΡΑ 1-2 (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ 1-0 (ΔΟΡΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΓΙΩΤΣΑ 4-4 (ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΤΑΣΚΑΣ Χ.)

JUNIOR: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΚΥΔΡΑ 0-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ ΓΙΩΤΣΑ 1-1 (ΚΟΥΣΙΑΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ 0-0

Pro-Junior: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-1 (ΛΙΑΝΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΚΥΔΡΑ 0-3
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ 2-0 (ΤΑΣΚΑΣ Α., ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ)

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΡΑΜΑ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η., ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Α., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Δ., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΝΔΟΣ, ΜΗΝΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ Α., ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ Γ.

προ-ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Χ., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Θ., ΚΛΑΨΗΣ, ΖΗΛΑΚΗΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ Χ.

JUNIOR: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΠΙΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σ., ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΤΣΩΝΓΚΑΣ, ΓΩΓΟΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΔΟΥΜΤΣΗΣ

προ-JUNIOR: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΥ, ΠΡΙΦΤΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΜΑΛΕΑΝΓΚΟΣ Α., ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ ΑΝ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π., ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΛΙΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΕΝΗΣ, ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΤΙΔΗΣ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Την ομάδα της Νάουσας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ την προσεχή Κυριακή στην Ημαθιώτικη πόλη σε έναν αγώνα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρόκληση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου.
Η ομάδα της Νάουσας έχει φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις και αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά τα παιδιά του ΠΑΣ έχουν αποδείξει πως μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε και οποιονδήποτε.
Αξίζει να σημειωθεί οτι σήμερα οι παίχτες της ομάδας πληρώθηκαν τον πρώτο τους μισθό (αγωνίζονται-προπονούνται 3 μήνες) και πάνε στη Νάουσα με σχετικά ανεβασμένη ψυχολογία

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΤΟΥΡΝΟΥΑ PAOK FOOTBALL PRINTS ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Τελικά αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το αναβληθέν λόγω κακοκαιρίας τουρνουά που ήταν να γίνει στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Βασίλη Αργυρίου στη Νάουσα. Η Ακαδημία του ΠΑΣ θα συμμετάσχει με 4 ομάδες και θα αντιμετωπίσει εκτός από την τοπική ακαδημία τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Γιώτσα από την Κατερίνη και την Αθλητική Ακαδημία της Σκύδρας.
Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει στις 8:00 από τα αποδυτήρια του Συλλόγου.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Τα αποτελέσματα της 5ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Εθνικός Βατερού - Αλεξάνδρεια 1-1
ΕΑΠ - ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2-3
Βατανιακός - Απόλλων Αμμοχωρίου 1-0
Μακεδονικός Σιάτιστας - Μακεδονικός Φούφας 1-1
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου - Νάουσα 0-3
Εθνικός Κατερίνης - Σβορώνος 0-0
ΠΑΣ Φλώρινα - Γρεβενά Αεράτα 2-1
Νίκη Αγκαθιάς - Κάστωρ 4-1

3x3 μέσα στο ΔΑΚ

Την τρίτη του νίκη μέσα στην έδρα του σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε σήμερα ο ΠΑΣ με αντίπαλο την ομάδα των Αεράτων Γρεβενών. Ο ΠΑΣ πιο δυνατός από τους αντιπάλους του μπόρεσε να προηγηθεί νωρίς στο 4΄ με τον Κήμε και να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 20΄ με αυτογκολ των φιλουξενομένων και πάλι μετά από πίεση του Κήμε. το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου.
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΣΙΑΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ, Γ.ΜΑΝΟΣ, Π.ΜΑΝΟΣ, ΚΗΜΕΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ (66’ ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ), ΛΙΤΑΣ (52’ ΤΡΑΪΚΟΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (90’ ΤΣΑΠΑΡΗΣ)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Την επαναφορά του στις νίκες θέλει η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα στον αυριανό αγώνα με την ομάδα "Γρεβενά Αεράτα". Οι προπονητές του ΠΑΣ δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ευελπιστούν για το τρίποντο που ΔΑΚ αναμένεται βαρύς λόγω των καιρικών συνθηκών το τελευταίο διήμερο γεγονός που δεν αναμένεται να επηρεάσει την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδος μας.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Αναβάλλεται το προγραμματισμένο για αύριο τουρνουά της Ακαδημίς του Βασίλη Αργυρίου που ήταν προγραμματισμένο για αύριο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που ανακοίνωσε για αύριο η μετεωρολογική υπηρεσία. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί καλώς εχώντων των πραγμάτων το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ SUPER LEAGUE για τους μικρούς του ΠΑΣ


































Άλλη μια μεγάλη αθλητική εμπειρία έζησαν οι μικροί αθλητές της ακαδημίας του ΠΑΣ το Σάββατο που μας πέρασε με την συμμετοχή τους στο PRE-GAME SHOW του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Περισσότεροι από 60 παίχτες της ακαδημίας παρακολούθησαν στη συνέχεια τον αγώνα των 2 ομάδων από τη θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ακαδημίας ξεκίνησαν από νωρίς αφού στις 15:00 το μεσημέρι το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΑΣ αντιμετώπισε την Ακαδημία της ΑΙΣΩΝΙΑΣ του ΒΟΛΟΥ και αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 με τον Δήμκο να πετυχαίνει το γκολ για την ομάδα μας, την ίδια ώρα το Προ-ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα επικράτησε με 10-1 της αντίστοιχης ομάδας του Βόλου (τα γκολ πέτυχαν οι Κυρκόπουλος 2, Μαρτσούλης 2, Παπαγιάννης, Κλάψης, Ρασίτ, Γεωργόπουλος, Ρούφας, Μικρόπουλος).

Το τμήμα των junior αντιμετώπισε μέσα στο γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ το αντίστοιχο τμήμα το ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 με τον Οδυσσέα Στυλιανίδη να πετυχαίνει το τέρμα για την ομάδα μας.

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΡΑΜΑ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η., ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Α., ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ Α., ΙΝΔΟΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Δ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΔΗΜΚΟΣ, ΤΣΩΤΣΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ, ΜΗΝΟΣ
προ-ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Χ., ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΡΟΥΦΑΣ, ΡΑΣΙΤ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΗΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Θ., ΔΟΥΚΑΣ Π., ΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ., ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ Χ.

JUNIOR: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΠΙΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΔΟΥΜΤΣΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ Ν., ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ Α., ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ Δ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Θ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Α., ΤΣΩΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΞΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Μπορεί να είχε ένα κακό ξεκίνημα στην αρχή του αγώνα όπου δέχτηκε και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, η ομάδα του ΠΑΣ όμως άξιζε κάτι καλύτερο από αυτόν τον αγώνα, αφού στην συνέχεια ανέβασε στροφές και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα στην αρχή του 2ου μέρους χάθηκαν 2 καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας από Μητρεβόλη και Φουδούλη, ενώ και ο Φωτεινός από κοντά δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του. Η ομάδα μας πέτυχε και γκολ με τον Μάνο που ακυρώθηκε όμως ως offside στο 70΄. Τελευταία καλή ευκαιρία ήταν το οριζόντιο δοκάρι του Πλαγιάντση, αφού η ομάδα συνέχισε να πιέζει χωρίς να μπορέσει να καταφέρει να ισοφαρίσει.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: Ξυλουργίδης, Μουρουζίδης, Τράικος (65’ Πλαγιάντσης), Γ.Μάνος, Π.Μάνος, Φαρμάκης, Τσαπαρής (50’) Ζήκος), Κήμες, Φουδούλης, Μητρεβόλης, Φωτεινός (80’ Λίτας)

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Τελικά το Σάββατο στις 17-10-2009 αντί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τη Δ' Εθνικής κατηγορίας μεταξύ του Κάστορα της Καστοριάς και του ΠΑΣ Φλώρινας. Η ανακοίνωση της αλλαγής έφτασε σήμερα Παρασκευή το πρωί στα γραφεία του συλλόγου του ΠΑΣ, γεγονός που δεν άρεσε στο προπονητικό team του ΠΑΣ αφού θα πρέπει να αλλάξει ο προγραμματισμός των προπονήσεων της εβδομάδας την τελευταία στιγμή.
Παρόλα αυτά η ομάδα του ΠΑΣ θα συγκεντρωθεί και θα γευματίσει νωρίς σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, υπό τη χορηγία του Ευάγγελου Τσέκαρη και θα αναχωρήσει γύρω στις 13:00 για Καστοριά όπου στο ΟΑΚΑ της πόλης θα αντιμετωπίσει στις 16:00 τον Κάστορα.
Οι προπονητές του ΠΑΣ είδαν με ευχάριστο μάτι και τον Γιώργο Τασόπουλο να βγάζει το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας σε ικανοποιητικό βαθμό και θα τον συμπεριλάβουν στην αποστολή της ομάδας για αύριο.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Νίκη επί του Αγίου Παντελεήμονα

Με σκορ 5-1 υπέρ της Ακαδημίας του ΠΑΣ τελείωσε το σημερινό εξ' αναβολής παιχνίδι εναντίον της ομάδος του Αγίου Παντελεήμονα. Η ακαδημία του ΠΑΣ χρησιμοποίησε και πάλι 22 ποδοσφαιριστές, ενώ η ομάδα του Αγίου είχε κυρίως ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1997.
Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Μελιτέα Μελίτης την Κυριακή στις 18-10-2009

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ


Μια εβδομάδα γεμάτη αγώνες ξεκίνησε για την Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ σήμερα Δευτέρα 12-10-2009 με περισσότερα από 50 παιδιά να συμμετέχουν στις σημερινές προπονήσεις.


Το παιδικό τμήμα την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στο Βοηθητικό ΔΑΚ Φλώρινας την ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα στις 16:00.


Το Σάββατο η Ακαδημία θα παραβρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο Pre-game show πριν από το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα, και το Τζούνιορ τμήμα θα αντιμετωπίσει το αντιστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ.


Το ΠΑΙΔΙΚΟ και το Προ-Παιδικό τμήμα θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Αισωνίας Βόλου στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα στις 15:00.


Ενω, την Κυριακή στις 18-10-2009 το ΠΑΙΔΙΚΟ θα αντιμετωπίσει τη Μελίτη στο ΔΑΚ στις 11:00 για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣΦ.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ 0-2
ΕΘ. ΒΑΤΕΡΟΥ - ΑΠ. ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ 6-0
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΓΡΕΒ. ΑΕΡΑΤΑ 2-0
ΕΑΠ - ΣΒΟΡΩΝΟΣ 0-1
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΚΑΣΤΩΡ 2-1
ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ 1-1
ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΘ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1-0
ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΦΟΥΦΑΣ 1-0

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η ομάδα του ΠΑΣ πήρε την νίκη μέσα στο ΔΑΚ με σκορ 1-0 εναντίον του Εθνικού Κατερίνης αυτή τη φορά. Η ομάδα του ΠΑΣ στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο αν και αγωνίστηκε για 18΄ με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ιωαννίδη με 2η κίτρινη κάρτα. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε στο 55ο λεπτό ο Μητρεβόλης μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από ωραία ατομική προσπάθεια. Λίγο νωρίτερα η ομάδα μας μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν ο Φουδούλης κατέβασε αριστοτεχνικά την μπάλα σε βαθιά μπαλιά του Μάνου μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε απεκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο μία ευκαιρία σε όλον τον αγώνα που ευτυχώς δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα και έτσι η ομάδα μας πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΜΑΝΟΣ Π., ΜΑΝΟΣ Γ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΗΜΕΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΠΑΡΗΣ (ΖΗΚΟΣ), ΦΩΤΕΙΝΟΣ (ΛΙΤΑΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ)

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

2 στα 2 για το παιδικό

Με 0-2 επικράτησε της παιδικής ομάδας του Δικ. Αετού Αγ. Παρασκευής το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα. Η ομάδα του ΠΑΣ πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο με τον Ιωάννου στο 1ο και τον Μήνο στο 2ο ημίχρονο. Για την ομάδα του ΠΑΣ είναι αξιοσημείωτο ότι αγωνίστηκαν 22 ποδοσφαιριστές.
Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ έχει διπλή υποχρέωση αφού θα αγωνιστεί με 3 τμήματα το Σάββατο στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ με αθλητές γεννημένους το 1999 και με την Ακαδημία Αισωνίας του Βόλου με το 1995-96 τμήμα και με το 1997-98 τμήμα ενώ την Κυριακή το πρωί θα αντιμετωπίσει τον Μελιτέα Μελίτης για το Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπυ θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 16:00 στο ΔΑΚ Φλώρινας οι παίχτες του ΠΑΣ. Το ευχάριστο για την ομάδα είναι οτι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιώργος Λίτας και είναι στη διάθεση του προπονητικού team της ομάδας για τον αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης. Ο προπονητής του ΠΑΣ Τάκης Παπαθανασίου δήλωσε για το ντέρμπυ: Είμαστε πανέτοιμοι αγωνιστικά, χρειαζόμαστε και την ενίσχυση του κόσμου ώστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς στην έδρα μας.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΜΕ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗΜΟΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Την ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα θα αντιμετωπίσει αύριο στις 11:30 στο βοηθητικό ΔΑΚ Φλώρινας το ΠΑΙΔΙΚΟ Τμήμα του ΠΑΣ για τη 2η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας. Καλούνται ο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ να βρίσκονται στις 10:45 στα αποδυτήρια του συλλόγου.
Μετά το τέλους του αγώνα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των 2 ομάδων με αθλητές γεννημένους 2000 και μικρότερους.

3-3 στο φιλικό με Ηρακλή Αρμενοχωρίου

Αν και προηγήθηκε με σκορ 0-3 ο ΠΑΣ ισοφαρίστηκεσε 3-3 από τον Ηρακλή Αρμενοχωρίου στο φιλικό προετοιμασίας των 2 ομάδων, που πραγματοποιήθηκε ενόψει της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω εκλογών. Οι 2 ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές ώστε να μπορέσουν οι 2 προπονητές να δοκιμάσουν τους παίχτες των ομάδων που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Οι παίχτες του ΠΑΣ θα έχουν από αύριο διήμερο ρεπό και επιστρέφουν από Δευτέρα στις προπονήσεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής 11-10-2009 με αντίπαλο τον Εθνικό Κατερίνης.