Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Μια αξέχαστη εμπειρία....










...έζησαν για 5 μέρες οι 8 νεαροί άσοι της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στο Camp του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου. Στην κατασκήνωση των Γλάρων στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής. Οι παίχτες του ΠΑΣ συμμετείχαν σε προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν μαζί με τους συνομήλικους τους παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι προπονητές του ΠΑΟΚ επέβλεπαν καθ' όλη τη διάρκεια του camp τους νεαρούς αθλητές δίνοντάς τους τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Στις υπόλοιπες ώρες πέραν του ποδοσφαιρικού κομματιού τα παιδιά συμμετείχαν κανονικά στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα μαζί με άλλα 400 παιδιά γνωρίζοντας τις απαραίτητες πολύπλευρες κινητικές δεξιότητες. Από την Ακαδημία του ΠΑΣ συμμετείχαν οι Καραμήτσος, Γεωργίου Π., Γεωργίου Σ., Αποστολίδης, Μπαρούφας, Αγγέλου, Γκούλος και Τσώτσος.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ






Άριστες οι εντυπώσεις από τη συμμετοχή της Ακαδημίας του ΠΑΣ στο 5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου PAOK FOOTBALL PRINTS που διοργάνωσε η συνεργαζόμενη ακαδημία του Κρόνου Καστοριάς. Σε μια πραγματικά άψογη διοργάνωση όπως αυτές που ο υπεύθυνος του Κρόνου Παναγιώτης Μπαμπούλης ξέρει να διοργανώνει, αλλά και με το θερμόμετρο να ξεπερνάει τους 35ο C η ακαδημία του ΠΑΣ έχοντας αξιοπρεπή παρουσία συμμετείχε με 4 αγωνιστικά τμήματα. Η εκδήλωση αυτή κλείνει τις συμμετοχές της Ακαδημίας για τη φετινή σεζόν (2009-2010) συνολικά αφού το τμήμα Τζούνιορ με παιδιά γεννημένα το 1999 και μικρότερα θα συμμετάσχει στο 5ήμερο 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Football Prints που θα πραγματοποιηθεί στην κατασκήνωση των Γλάρων στη Χαλκιδική.

Το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα (96-97) σε αγώνες 8v8 έφερε για την ιστορία τα εξής αποτελέσματα:
ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-2 (ΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΑΣΚΑΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΣΚ. ΤΡΙΑΚΛΩΝ 4-2 (ΙΩΑΝΝΟΥ2, ΣΙΜΟΣ2)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΡΟΝΟΣ 4-3 (IΩΑΝΝΟΥ 2, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΣΙΜΟΣ)

Το ΠροΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (98-99):
ΤΑΥΡΩΠΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-3
ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-1
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΟΚ 0-4
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ 1-3
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΣΚ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-1

ΤΜΗΜΑ JUNIOR (2000-01):
ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-3 (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ2, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΣΚ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-1 (ΓΩΓΟΣ)
ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-3 (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ Α., ΤΣΩΝΓΚΑΣ)

BAMBINI (2002+):
ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-1 (ΔΑΪΚΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ.ΒΟϊΟΥ 2-0 (ΙΩΑΝΝΟΥ - ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ)
ΚΡΟΝΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-0



Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ!

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την παράσταση του Τμήματος Χορευτικής Γυμναστικής του «ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ» που θα γίνει την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 και ώρα 8 μ.μ. στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Οι υπεύθυνες του Τμήματος

Κική Κασκαμανίδου-Φανή Βράντση