Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Περισσότεροι από 70 νεαροί ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν...

...στην 1η συνάντηση των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Στους νεαρούς αθλητές του ΠΑΣ δόθηκε ο προγραμματισμός του Σεπτεμβρίου ενώ έπαιξαν και τα πρώτα οικογενειακά διπλά. Οι νεαροί παίχτες του ΠΑΣ θα προπονούνται πρωινές ώρες μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς και από το επόμενο Σάββατο θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Τουρνουά της Νεάπολης Κοζάνης.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

Το Σάββατο 28-8-2010 και μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις στο ιατρείο του καρδιολόγου Κώστα Χ''Τιμοθέου. Ο σύλλογος και οι αθλητές του τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά του.

ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στις 18:00 (1996-97-98-99-00) και στις 19:00 (2001+) θα είναι οι ώρες συνάντησης της 1ης συγκέντρωσης των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων ποδοσφαιριστών, θα μοιραστεί πρόγραμμα και οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν τα πρώτα διπλά της χρονιάς.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ...

...μετά από την βαριά ήττα στο κύπελλο κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μέσα στο Αρμενοχώρι με τον τοπικό Ηρακλή. Η ομάδα του ΠΑΣ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου κατάφερε να προηγηθεί με κοντινό σουτ του Τουριάννη μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάσκα από δεξιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τερματοφύλακας Νίκος Ταντσούκης αγωνίστηκε 1 ημίχρονο για τον ΠΑΣ και ένα ημίχρονο για το Αρμενοχώρι όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΑΝΤΣΟΥΚΗΣ(ΣΤΟΪΚΟΣ), ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΛΙΤΑΣ (ΡΑΜΑ), ΤΣΑΚΛΗΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΟΡΗΣ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΝΑΝΟΣ (ΚΡΟΚΑΡΗΣ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ (ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ), ΠΟΝΤΙΚΗΣ (ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

O Ιωάννου στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Πανιώνιος


Από σήμερα 25-8-2010 ο 14χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Ιωάννου Κων/νος θα αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής μιας ομάδος SUPER LIGA αυτής του Πανιωνίου. Ο "Καρύδης¨ αφού μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα δοκιμάστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι σε συνεννόηση με τον προπονητή του Νίκο Βασιλείου εισηγήθηκαν την απόκτησή του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ μάλιστα θα τοποθετηθεί στο εφηβικό τμήμα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (1995) ενώ είναι γεννημένος το 1996.

Η Ακαδημία του ΠΑΣ ευχαριστεί τον Κωστάκη Ιωάννου για την τετράχρονη άψογη παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στη νέα σελίδα της καριέρας και της ζωής του.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΒΑΡΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ...

...μετά από μια μέτρια εμφάνιση για τον ΠΑΣ με σκορ 5-0 από τον Μελιτέα Μελίτης. Η ομάδα του ΠΑΣ έχοντας πολλές ελλείψεις ηττήθηκε από τον Μελιτέα χωρίς να μπορέσει να πιάσει καλή απόδοση. Αξίζει να σημειωθεί οτι στη θέση του τερματοφύλακα αγωνίστηκε ο επιθετικός της ομάδος Ποντίκης Κων/νος. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα προσγείωσε τους ανθρώπους της ομάδας που έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα,

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΚΩΤΣΟΥ, ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΑΚΛΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΑΝΝΗΣ, ΝΑΝΟΣ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΔΟΡΗΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ (ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΣΑΡΑΝΤΗΣ (ΚΡΟΚΑΡΗΣ)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Δεύτερος Κώτσου για ΠΑΣ...

Μετά το στρατευμένο πλέον Χρήστο Κώτσου ο ΠΑΣ πήρε και τον 22χρονο αριστερό μέσο Γιώργο Κώτσου από τον Μέγα Αλέξανδρο Περάσματος. Η μεταγραφή αυτή ήταν η 11η για τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ και αναμένονται 1-2 μεταγραφές μέχρι να κλείσει το ρόστερ της ομάδος.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΡΟΚΑΡΗΣ

Στον ΠΑΣ Φλώρινα θα αγωνίζεται από εδώ και εμπρός ο Κωσταντίνος Κροκάρης πρώην παίχτης του Μεγάλου Αλεξάνδρου Περάσματος. Ο Κροκάρης είναι 17 χρονών και αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά του γηπέδου.

ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ...

...στον 2ο φιλικό αγώνα που έδωσε με αντίπαλο την πολύ καλά οργανωμένη ομάδα της Θύελλας Φιλώτα. Ο ΠΑΣ δεν έπιασε απόδοση ανάλογη με αυτήν στο φιλικό με τους Λόφους και ενώ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δέχθηκε σε αντεπίθεση το 1-0 στο 35λεπτό. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ ανέβασε κάπως την απόδοσή του και με τα γκολ των Βασιλείου 2 και Γαλαβόδα πήρε την νίκη με σκορ 1-3.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (ΣΤΟΪΚΟΣ), ΚΡΟΚΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) , ΚΩΤΣΟΥ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΤΑΣΚΑΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΝΑΝΟΣ, ΔΩΡΗΣ (ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ) , ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ (ΓΑΛΑΒΟΔΑΣ), ΠΟΝΤΙΚΗΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ)

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

...από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση ποδοσφαιριστών της χρονιάς.

Οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι 1996-97-98-99-2000 στις 18:00
και 2001-02-03-04+ στις 19:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Φλώρινας.

Φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα ΠΑΙΔΙΚΟ, ΠροΠΑΙΔΙΚΟ, JUNIOR, ΠροJUNIOR A+ B, BAMBINI καθώς και η σχολή Τρεμοτοφυλάκων

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΠΑΣ..

...στον 1ο φιλικό αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο την εκπρόσωπο του νομού μας ομάδα του Άρη Λόφων με σκορ 3-2. Ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρα είχε διάρκεια 3x25΄και οι 2 ομάδες δοκίμασαν διάφορα σχήματα και συνθέσεις. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν ο Τάσκας με χτύπημα πέναλτι και ο πρώην παίχτης της ομάδος Πέτρος Τάντσης, ο γυμνάζεται με τον σύλλογο. Για τον ΠΑΣ αγωνίστηκαν όλοι οι παίχτες που ήταν στην αποστολή, με 5 14χρονους ποδοσφαιριστές να κάνουν ντεμπούτο σε αγώνα του Ανδρικού τμήματος.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (ΣΤΟΪΚΟΣ), ΤΑΣΚΑΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ(ΚΡΟΚΑΡΗΣ), ΙΝΔΟΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΩΤΣΟΥ (ΤΣΑΚΛΗΣ-ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ), ΝΑΝΟΣ (ΣΑΡΑΝΤΗΣ), ΔΟΡΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΛΙΤΑΣ (ΤΑΝΤΣΗΣ), ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ(ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ)

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣ

Στην απόκτηση άλλου ενός ποδοσφαιριστή προχώρησε η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα, πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό Χρήστο Παπαμιχαήλ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Αίαντα Αμμοχωρίου. Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ θα συνεχιστούν το επόμενο επόμενο διάστημα και αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 25 του μήνα.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΜΕΛΙΤΕΑΣ...

...στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας για την ομάδα του ΠΑΣ. Οι 2 ομάδες είχανε προγραμματίσει φιλικό αγώνα για το προσεχές Σάββατο, που φυσιολογικά αναβάλλεται. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί είτε στις 21 είτε στις 22 Αυγούστου στο γήπεδο της Μελίτης.

H Επιστροφή του Γλούφτση...

...στην ομάδα που αγωνίστηκε για σχεδόν 10 χρόνια είναι πλέον γεγονός. Ο 30χρονος μέσος αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΣ και να αποτελέσει γερό θεμέλιο στη νεανική ομάδα που χτίζει κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές η ομάδα της πόλης. Μαζί με τον Γλούφτση αποκτήθηκε επίσης από τον Άρη Τριποτάμου και ο επίσης 30χρονος Ζήσης Τσάκλης ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Άλλες 2 μεταγραφές ο ΠΑΣ...

...πρόκειται για τον 30χρονο τερματοφύλακα Σωτήριο Τσουκαλά που αποκτήθηκε από την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τον 16χρονο χαφ Δημήτριο Νάνο από την ομάδα της Δόξας Κολχικής. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ θα κλείσουν την 1η εβδομάδα με 2 προπονήσεις, την σημερινή που θα περιέχει μετρήσεις στο γυμναστήριο (max test) και την αυριανή η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 το πρωί.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ξεκίνημα με πολύ νέο αίμα ο ΠΑΣ

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ σήμερα (2-8-2010) στις 17:00 στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Οι περισσότεροι νέοι παίχτες προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά το παρόν έδωσαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Οι παίχτες πέρασαν από σωματομετρικές εξετάσεις (βάρος, ύψος, ΒΜΙ, λιπομέτρηση κ.α.) και στην συνέχεια έπαιξαν το 1ο οικογενειακό διπλό της σεζόν. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά στις 17:00 το απόγευμα.