Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

O Αϊ-Βασίλης ξανα…ήρθε στο Τμήμα Ρυθμικής-Χορευτικής Γυμναστικής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ





Τα Χριστούγεννα, η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, ήρθαν και γέμισαν το γυμναστήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου με παιδικά χαμόγελα από το Τμήμα Ρυθμικής-Χορευτικής Γυμναστικής.

Και φέτος ένα διαφορετικό μάθημα Γυμναστικής περίμενε τα κορίτσια του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Σ’ ένα όμορφο, εορταστικό χώρο γεμάτο λαμπιόνια, οι μικρές αθλήτριες εκτέλεσαν με ενθουσιασμό ασκήσεις ρυθμικής γυμναστικής. Ο πολύ συμπαθής και γεμάτος ευαισθησίες Αϊ-Βασίλης με τις γνώσεις του, βοήθησε ενεργά μαζί με τις υπεύθυνες του Τμήματος Κική Κασκαμανίδου και Φανή Βράντση. Τα μικρά κορίτσια εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του Αϊ-Βασίλη, ο οποίος μοίρασε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Μάγεψε τα παιδιά και ξαναέδωσε στους ενήλικες (παρουσία γονέων) το βλέμμα της παιδικής αθωότητας.

HO, HO, HO.


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΨΥΧΟΣ






Πραγματική απόβαση πραγματοποίησε η Ακαδημία του ΠΑΣ στο γήπεδο της Τούμπας στο Pre Game του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή με περισσότερους από 70 ποδοσφαιριστές και 30 γονείς της Ακαδημίας δίνοντας δυναμικό παρόν σε άλλον ένα αγώνα Super League. Για πρώτη φορά φέτος 9 παίχτες της Ακαδημίας που προέκυψαν από κλήρωση συνόδεψαν τις αποστολές των 2 ομάδων στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των ομάδων. Στο γήπεδο της Τούμπας αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι 1999-2000 και οι 2001+ με αντίπαλη την Ακαδημία του Γιώτσα από την Πιερία. Η ομάδα 1999-00 ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Οδυσσέα Στυλιανίδη να πετυχαίνει το γκολ του ΠΑΣ και η ομάδα των 2001 ήρθε ισόπαλη με σκορ 4-4 με τους Μαργαρίτη, Γκιορτζίνης, Μπάτσιο και Τικταπανίδη Π. να χρίζονται σκόρερς για τον ΠΑΣ. Τους αγώνες που έδωσε η Ακαδημία μας με στο γήπεδο της Τούμπας παρακολούθησε από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο προπονητής των τμημάτων υποδομής Αλέκος Θεοδωρίδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: (2001+) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Χ., ΣΔΗΡΟΣ, ΜΠΕΛΛΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ Μ.,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Α., ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π., ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ, ΛΙΟΝΤΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΠΗΛΕΙΔΗΣ, ΣΕΡΙΔΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Π., ΜΟΥΛΑΣ, ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΕΚΑΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΜΠΑΤΣΙΟΣ Δ.

(1999-00) ΠΑΤΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ., ΤΣΩΤΣΟΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Α, ΤΖΕΤΖΗΣ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ Α., ΔΟΥΚΑΣ, ΔΟΥΜΤΣΗΣ, ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Στα πλαίσια της επίσκεψης του ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη για την Εκδήλωση του PreGame το Παιδικό (1996-97) και ΠροΠΑΙΔΙΚΟ (1998) τμήμα του ΠΑΣ έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις με τα Εκπαδευτήρια Μαντουλίδη και τον Ερμή Καλαμαριάς αντίστοιχα. Το ΠροΠΑΙΔΙΚΟ επιβλήθηκε με σκορ 0-6 του Ερμή, ενώ το Παιδικό τμήμα επικράτησε με σκορ 2-3 του Μαντουλίδη σε έναν πολύ δυνατό και υψηλού επιπέδου αγώνα με σκόρερς τους Κυρκόπουλο Γ., Φερεντίνο και Δερμιτζάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής στην ομάδα του Μαντουλίδη είναι ο Δημήτρης Τζουβάρας πρώην προπονητής της Ακαδημίας του Φιλώτα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: (1998) ΠΑΤΙΛΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Χ., ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΠΑΝΤΑΝΤΖΑΣ Σ., ΛΙΑΣΟΣ Τ., ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Θ., ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΡΑΣΙΤ, ΡΟΥΦΑΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ

(1996-97) ΣΤΟΪΚΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Α., ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ, ΓΙΑΝΓΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Δ., ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΤΣΙΟΣ Σ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ν.,ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΝΟΣ,