Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣ.





Παρά το -3 και τους 30 πόντους χιόνι οι παίχτες του ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος και προπονήθηκαν στο χιονισμένο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ το Σάββατο 29-1-2011. Οι παίχτες του ΠΑΣ δεν πτοήθηκαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και φάνηκε να ευχαριστιούνται τις συνθήκες αφού έδωσαν και τη ψυχή τους στο οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε. Αμέσως μετά την προπόνηση ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της ομάδος με πρωτοβουλία του Ευάγγελου Τουριάνη σε γνωστή ταβέρνα της πόλης. Με την ευκαιρία οι παίχτες του ΠΑΣ έκοψαν και την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με τον Αλέξανδρο Δημητρίου να κερδίζει το φλουρί σε κλήρωση αφού ο πρώτος νικητής ήταν ο προπονητής της ομάδος Νίκος Βασιλείου.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ






Τις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες πίτες τους έκοψαν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στα αποδυτήρια του συλλόγου στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο 29-1-2011. Οι νεαροί παίχτες της Ακαδημίας αφού άκουσαν την ομιλία του υπεύθυνου προπονητή της ομάδας Νίκου Βασιλείου και τον χαιρετισμό του αρχηγού του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ηλία Παπαγιάννη πήραν τα κομμάτια τους και ευχήθηκαν για το νέο έτος. Οι τυχεροί της χρονιάς ήταν ο Νίκος Σταμπουλτζής για το Παιδικό τμήμα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το Προπαιδικό, ο Δημήτρης Πέτρο για το Τζούνιορ και ο Ιορδάνης Αλεξιάδης για τα BABMINI.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

3-2 έχασε το Παιδικό (1996-97) του ΠΑΣ...





...από την ΕΠΣ Γρεβενών σε φιλική αναμέτρηση που δόθηκε σήμερα Κυριακή 23-1-2010 στο γήπεδο της τοπικής ΕΠΣ. Οι παίχτες του ΠΑΣ φάνηκαν επηρεασμένοι από την σαρανταήμερη αποχή από τις αγωνιστικές δραστηριότητες και ενώ ξεκίνησαν πιο δυναμικά το παιχνίδι προηγήθηκαν με σκορ 0-1 με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυρκόπουλου από τα 30 μέτρα. Στη συνέχεια του παιχνιδιού έπεσε ο ρυθμός του ΠΑΣ και η ΕΠΣ Γρεβενών πέτυχε 3 γκολ κυρίως από έλλειψη συγκέντρωσης των παιχτών μας. Ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει στο 55ο λεπτό με κεφαλιά του Φερεντίνου μετά από ωραία προσπάθεια του Δόρη στο χώρο του κέντρου και σέντρα του Μαλεσάνγκου. Ένα λεπτό αργότερα ο Κρουσουράτης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τον ΠΑΣ αφού από καλή θέση σούταρε ψηλά πάνω από το αντίπαλο οριζόντιο δοκάρι.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η. (ΔΟΡΗΣ), ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ (ΠΑΡΙΣΗΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΜΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΑΤΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νίκησε τον Άρη μέσα στον Παπαγιάννη...

...παρά τις αρκετές ελλείψεις του ο ΠΑΣ αφού οι παίχτες που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε από πολύ νωρίς όταν σε καοτραβηγμένο κόρνερ του Δόρη ο Ποντίκης κινήθηκε και και βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα. Στο 15ο λεπτό ο Ποντίκης με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ. Ο ΠΑΣ είχε και δοκάρι σε σουτ του Βασιλείου έξω από την περιοχή. Από το σημείο εκείνο και έπειτε για άλλη μια φορά η ομάδα του ΠΑΣ έχασε την συγκέντρωσή της και ανέβηκε ο Παπαγιάννης που κατάφερε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου να μειώσει με ωραίο σουτ του Γλούφτση. Ο ΠΑΣ όμως βρήκε γρήγορα και πάλι τα"πατήματά" και με ωραίο συνδιασμό των Βασιλείου, Ποντίκη και Δόρη ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Από και πέρα ο ΠΑΣ έχασε άλλες τρεις σημαντικές ευκαιρίες με Βασιλείου, Γλούφτση και Δόρη οι οποίοι από πλεονεκτική θέση δεν κατάφεραν να αυξήσουν εκ νέου τον δείκτη του σκορ. Από την πλευρά του ο Παπαγιάννης είχε και αυτός δοκάρι σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Δίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βάπτισμα του πυρός από τους 14ρηδες του ΠΑΣ πήρε σε αυτόν τον αγώνα ο Αλέξανδρος Μαρτσούλης που μαζί με τους Παπαγιάννη Ηλία και Μαλεσάνγκο Γιώργο έκλεισαν τις αλλαγές της ομάδας μας.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΣΙΑΜΕΤΗΣ, ΚΩΤΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΣΑΚΛΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΝΑΝΟΣ (ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ), ΔΟΡΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ (ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...

...για τον ΠΑΣ σε ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις με αντίπαλο τον Μελιτέα Μελίτης. Ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος στο 1ο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες 2 με τον Δόρη και μία με τον Κροκάρη οι οποίοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν από καλή θέση. Αντίθετα η Μελίτη είχε μία καλή στιγμή με τον Παλικρούση πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Τσουκαλάς. Στο 25ο λεπτό ο Ίνδος με ένα σουτ από τα τριάντα μέτρα άνοιξε το σκορ μέσα σε πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους. Στο 42ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενουμένων ο Δημητρίου έχασε μέσα σε συνωστισμό την ισορροπία του και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 2ο μέρος ο Διαιτητής απέβαλλε τον Χρήστο Κουτσιπέτρο για αντιαθλητική συμπεριφορά και από το σημείο αυτό ο ΠΑΣ αντί να πάρει την πρωτοβουλία "έκατσε" και για ένα εικοσάλεπτο ο Μελιτέας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 65ο λεπτό ο διαιτητής απέβαλλε αυστηρώς με 2η κίτρινη κάρτα τον καλύτερο παίχτη του ΠΑΣ μέχρι εκείνο το σημείο Σάκη Ίνδο. Η Μελίτη λίγο αργότερα πήρε το προβάδισμα με τον Μαυροματίδη δύο φάσεις αργότερα. Στην συνέχεια και πάλι ο ΠΑΣ ανέβασε ρυθμούς και έχασε δύο ευκαιρίες με Ποντίκη, Βασιλείου και Τουριάνη αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από βαθιά μπαλιά του Κώτσου, ο Βασιλείου μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με αριστερό πλασέ ισοφάρισε τον αγώνα στο τελικό 2-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΚΩΤΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΙΑΜΕΤΗΣ (ΤΣΑΚΛΗΣ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΔΟΡΗΣ (ΚΕΧΑΓΙΑΣ), ΚΡΟΚΑΡΗΣ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΙΝΔΟΣ, ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΙΑΜΕΤΗ

Τον 32χρονο αμυντικό Σπύρο Σιαμέτη απέκτησε ο ΠΑΣ από την ομάδα του Άρη Παπαγιάννη πραγματοποιώντας την 1η του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο αμυντικός του ΠΑΣ είναι έτοιμος να βοηθήσει ακόμα και από τον αυριανό αγώνα του ΠΑΣ αφού προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα με τη νέα του ομάδα.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΠΑΣ ΣΤΟ 2011

Ποδαρικό με το δεξί για το Ανδρικό του ΠΑΣ μέσα στην Ιτέα με αντίπαλο τον Δικ. Αετό Αγ. Παρασκευής με σκορ 1-2. Σε ένα γήπεδο που θύμιζε Αγγλία λόγω της ομίχλης που έχει πέσει αυτές τις μέρες στην περιοχή μας ο ΠΑΣ πιο δυνατός προηγήθηκε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου με κεφαλιά του Δόρη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κροκάρη. Νωρίτερα ο ΠΑΣ έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Τουριάνη και Δόρη να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ από καλή θέση. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ διπλασίασε νωρίς τα τέρματά του με διαγώνιο σουτ του Βασιλείου και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 80ο λεπτό.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΚΩΤΣΟΥ, ΤΣΑΚΛΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΙΝΔΟΣ, ΚΡΟΚΑΡΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ