Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ...






...για την Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στους εκτός έδρας αγώνες που έδωσε με την Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας. Οι παίχτες της Ακαδημίας είχαν αρκετό καιρό να δώσουν αγώνες λόγω του καιρού και παρόλα αυτά είχαν καλή εμφάνιση σε σχέση με την περίοδο που βρισκόμαστε. Οι 2 Ακαδημίες χώρισαν τα τμήμαματά τους σε ηλικιακές κατηγορίες ενός έτους και έτσι οι παίχτες απόλαυσαν τις αναμετρήσεις χωρίς αλλαγές και σκοπιμότητες.
1996-97 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 4-1 Φερεντίνος
1998 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-4 Ρασίτ 3, Αφορόζης
1999 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-0
2000 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 3-1 Ιωαννίδης
2001 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-4 Κεβρεκίδης, Μπέλλης, Κοκαρόπουλος, Μαργαρίτης
2002 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 3-3 Δάικος, Παπασωτηρίου Σ., Δήμου
2003 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 5-1 Παπαδόπουλος

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Την πρώτη του ήττα στο 2011 γνώρισε ο ΠΑΣ...

...μέσα στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον Ακρίτα Αχλάδας. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και ήταν ο κυρίαρχος του match για τουλάχιστον τριάντα λεπτά αλλά οι παίχτες του δεν κατάφεραν σε αρκετές περιπτώσεις να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα. Στο 15ο λεπτό ο Ποντίκης από καλή θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Δεληναούμ, ενώ λίγο αργότερα και ο Γλούφτσης με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Στο 27ο λεπτό μετά από σέντρα του Καρακόλη η μπάλα έφτασε στον Δόρη που πλάσαρε με το αριστερό αλλά η μπάλα μετά την πρόσκρουση στο δοκάρι κύλησε πάνω στην γραμμή τέρματος της Αχλάδας χωρίς να περάσει μέσα. Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Δόρη με το δεξί αυτή την φορά μετά από ωραία ατομική προσπάθεια δεν ανησύχησε την αντίπαλη ομάδα. Μέχρι το σημείο αυτό η Αχλάδα απείλησε μόνο από στημένες φάσεις και σε ένα κόρνερ από αυτές ο Τσουκαλάς δεν εκτίμησε καλά την φάση με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Αχλάδα μπήκε πιο δυνατά και με δύο γρήγορα γκολ καθάρισε στην κυριολεξία τον αγώνα ενώ οι παίχτες της δημιούργησαν μερικές ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ είχε ένα σουτ του Νάνου από πλάγια θέση, ενώ και ο Φερεντίνος σούταρε από καλή θέση με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Δεληναούμ και στο 88ο λεπτό μετά από ωραία σέντρα του Ράμα από αριστερά ο Κώτσου στόπαρε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή πετυχαίνοντας τον γκολ της τιμής για τον ΠΑΣ γράφοντας το τελικό 1-3.

Για άλλη μια φορά ντεπουτάρισαν στην ανδρική ομάδα του ΠΑΣ δύο ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του συλλόγου έχοντας μάλιστα και καλή παρουσία στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκαν. Πρόκειται για τον 14χρονο Φερεντίνο Γιώργο και τον 15χρονο Ράμα Ντενίζ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΚΩΤΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΙΑΜΕΤΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ (ΝΑΝΟΣ), ΙΝΔΟΣ, ΔΟΡΗΣ (ΡΑΜΑ), ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ)