Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΠΑΣ

Μετά από κακή εμφάνιση και ήττα 0-2 από τον Δικέφαλο Αετό Αγ. Παρασκευής ο ΠΑΣ έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Οι παίχτες του ΠΑΣ δεν μπήκαν σε καμία περίπτωση στο ρυθμό του παιχνιδιού και αν και στο 1ο ημίχρονο είχαν κάποιες καλές στιγμές δεν έδειξαν έτοιμοι να κερδίσουν τον Αγώνα. Πρώτος ο Ίνδος δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει και ακολούθησαν 2 χαμένες ευκαιρίες από τον Δήμκου μία με κεφαλιά και μία με λόμπα που δεν είχαν αίσια κατάληξη. Ο Παλάντζας στο 38ο λεπτό δεν σκόραρε από καλή θέση αφού το πλασέ του πήγε άουτ. Στο 2ο μέρος σε μια αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ και τραγικό λάθος του Τσουκαλά που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και στην συνέχεια ενώ η ομάδα του ΠΑΣ ανοίχθηκε σε μια αντεπίθεση και σε λάθος διώξιμο του Σιαμέτη ο Λάγκος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο ΠΑΣ έχασε άλλη μια ευκαιρία να μειώσει και να μπει στο παιχνίδι όταν και πάλι ο Παλάντζας από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΣΙΑΜΕΤΗΣ (ΜΑΝΟΥΡΗΣ), ΤΣΑΚΛΗΣ, ΙΝΔΟΣ, ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΜΠΑΡΔΑΣ (ΡΑΜΑ), ΔΗΜΚΟΥ (ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Π.Α.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων της για τη σεζόν 2011-12. Καλούνται οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν να βρίσκονται την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 Αυγούστου 2011 στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στις 18:00 για Αθλητές Γεννημένους από 1997 έως 2001 και στις 19:00 για αθλητές γεννημένους το 2002+ και μικρότερους.

ΤΜΗΜΑΤΑ:

Bambini (2005+)

προ- junior (2003 -2004)

junior (2001-2002)

προ-παιδικό (1999-2000)

παιδικό (1997-1998)

Ενώ για πρώτη χρονιά φέτος θα λειτουργήσει το Εφηβικό Τμήμα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (1995-96)το οποίο θα συμμετάσχει στο Αντίστοιχο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα

6932750646 M. Sc. Προπονητικής Βασιλείου Νικόλαος

6972022525 M.Sc. Κινητικής Ανάπτυξης Μπογδάνης Βασίλειος

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΒΑΙΑ

Τη νίκη με σκορ 0-3 πήρε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς αφού επικράτησε εκτός έδρας της Δάφνης Λεβαίας, ομάδα της 2ης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΦΛ. Οι παίχτες του ΠΑΣ δεν έπιασαν την απόδοση των προηγούμενων φιλικών αγώνων και άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό όταν μετά από αποτυχημένο χτύπημα πέναλτι του Παλάντζα, η μπάλα έμεινε στη μικρή περιοχή της Δάφνης και ο ίδιος παίχτης με προβολή την προώθησε στα δίχτυα. Στο 68ο λεπτό ο Ίνδος με δυνατό σουτ στο ¨παράθυρο¨ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ ενώ στο 75΄ ο Τσάκλης με προβολή μετά από χτύπημα κόρνερ του Μπάρδα έκλεισε τον δείκτη του σκορ. Ο ΠΑΣ είχε ακόμη μερικές καλές στιγμές με τους Παλάντζα και Δήμκο αλλά και δύο δοκάρια με τους Κωτόπουλο και Δόρη. Στην 2η μέρα του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, την προσεχή Κυριακή, ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Δικ. Αετό Αγ. Παρασκευής που επικράτησε με σκορ 1-3 του Πελαργού ενώ τα φιλικά για τον ΠΑΣ θα συνεχιστούν την προσεχή Τετάρτη μέσα στο Αμμοχώρι με τον Απόλλωνα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΝΑΝΟΣ (ΚΩΤΣΟΣ), ΙΝΔΟΣ, ΤΣΑΚΛΗΣ, ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΜΠΑΡΔΑΣ, ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΜΑΝΟΥΡΗΣ), ΔΗΜΚΟΥ (ΡΑΜΑ)

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Στον ΑΟ Χανίων ο Πέτρος Τάντσης

Επαγγελματικό συμβόλαιο για τα επόμενα 3 χρόνια με τον ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ υπέγραψε ο 20χρονος πρώην παίχτης του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Πέτρος Τάντσης. Ο Πέτρος που αγωνίστηκε για 2 χρόνια στη Δ' Εθνική με τον ΠΑΣ και πέρυσι είχε σημαντική παρουσία στο ίδιο πρωτάθλημα με την Καστοριά θα αγωνίζεται πλέον στη Football League2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάντσης δούλεψε πραγματικά πολύ με αυταπάρνηση και ταπεινότητα για να πραγματοποιήσει το όνειρο του και ελπίζουμε και άλλα παιδιά της ομάδας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Η ομάδα του ΠΑΣ του εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία στις νέες επαγγελματικές του υποχρεώσεις
http://aoxania.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=589&Itemid=1