Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ...





για το ΠΑΙΔΙΚΟ (1997-98) και το ΠροΠαιδικό τμήμα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στις φιλικές αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας. Οι αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25-9-2011 στο γήπεδο της Κολχικής το οποίο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Παίδες επικράτησαν με σκορ 4-2 και σκόρερς τους Γιανγκουλίδη, Ρόμπη 2 και Παρίση ενώ οι Προπαίδες του ΠΑΣ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και σκόρερ τον Άγγελο Λιάσο με κεφαλιά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΖΗΛΑΚΗΣ (ΛΙΑΣΟΣ Τ.), ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Ε., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΜΠΗΣ (ΜΙΣΙΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΛΑΨΗΣ), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΦΟΡΟΖΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΤΙΛΗΣ (ΚΟΥΣΙΑΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ. (ΤΖΩΓΚΑΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΑΡΚΩΤΗΣ), ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ (ΤΖΙΚΑΣ) , ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ), ΛΙΑΣΟΣ Α., ΑΓΓΕΛΟΥ (ΤΖΕΤΖΗΣ) , ΓΑΖΕΑΣ (ΓΩΓΟΣ)

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣ

στην 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β κατηγορίας της ΕΠΣΦ με σκορ 6-1 εναντίων του Διαγόρα Βαρικού. Οι νεαροί παίχτες του ΠΑΣ προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με ωραίο σουτ του Μήνου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 31ο και στο 40ο λεπτό ο Νάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 2ο μέρος και στο 48ο λεπτό ο Μανούρης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 4-0 μετά από έξοχη ασίστ του Ράμα, ο οποίος πέτυχε το επόμενο γκολ για τον ΠΑΣ εκμεταλλευόμενος αυτή την φορά ασίστ του Φερεντίνου. Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό ο Μάσας μείωσε σε 1-4 μετά από ατομική ενέργεια και στο 89΄ ο Φερεντίνος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ σημείωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΑΛΕΜΠΑΚΗΣ (ΤΣΟΛΑΚΗΣ), ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΚΕΣΙΔΗΣ), ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΡΑΜΑ, ΜΗΝΟΣ, ΜΑΝΟΥΡΗΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΝΑΝΟΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

1η Νίκη 1οι 3 βαθμοί για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...που επικράτησε την 2η αγωνιστική με σκορ 0-3 του Παύλου Μελά Φλαμπούρου μέσα στο Πέρασμα. Οι παίχτες του ΠΑΣ έπιασαν καλή απόδοση και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες ενώ απειλήθηκαν μόνο σε κάποιες περιπτώσεις κυρίως από τον Δημόπουλο που ήταν σχετικά αποκομμένος από τους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Στο 1ο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και έχασε ευκαιρίες με τους Τουριάνη, Παλάντζα και Μπάρδα ενώ άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με δυνατό σουτ του Τσάκλη από τα 25 μέτρα. Στην συνέχεια ο ΠΑΣ είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουριάνη. Στην επανάληψη και πάλι ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά και έχασε καλές ευκαιρίες με Τουριάνη και Γλούφτση ενώ είχε και πάλι δοκάρι σε κεφαλιά του Παλάντζα, ο οποίος πέτυχε στην συνέχεια με γυριστό σουτ το 2-0. Τον χορό των γκολ για τον ΠΑΣ έκλεισε και πάλι ο Παλάντζας με κεφαλιά από κοντινή θέση και ύστερα από λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (ΣΤΟΪΚΟΣ), ΣΙΑΜΕΤΗΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΤΣΑΚΛΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΜΠΑΡΔΑΣ (ΔΟΡΗΣ), ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΙΝΔΟΣ, ΜΠΑΝΤΑΝΗΣ (ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ)

Η β΄ομάδα του ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει αύριο σε εντός έδρας αγώνα τον Διαγόρα στο Βαρικό στις 11:00

Νίκη στην Πρεμιέρα για το ΠΑΙΔΙΚΟ

Την 1η του νίκη στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος πέτυχε το παιδικό τμήμα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (1997-98) που επικράτησε μέσα στο ΔΑΚ με σκορ 4-0 του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα. Οι παίδες του ΠΑΣ άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Γεωργόπουλου ενώ στο 18΄ ο Δερμιτζάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ. Πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Κυρκόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-0. Στο 2ο ημίχρονο ο Παρίσης έφυγε στην αντεπίθεση μετά από βολέ του Γιανγκουλίδη και αφού πέρασε τον τερματοφύλακα έκλεισε το σκορ στο 4-0.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΝΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΡΟΥΦΑΣ (ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ), ΖΗΛΑΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ), ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΡΟΜΠΗΣ), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΦΟΡΟΖΗΣ), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΛΑΨΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ (ΜΙΣΙΟΣ)

Αύριο Κυριακή 25-9-2011 το ΠροΠαιδικό τμήμα (1999-00) καθώς και το Παιδικό τμήμα του ΠΑΣ (1997-98) θα αντιμετωπίσουν σε Φιλικές Αναμετρήσεις τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας στο γήπεδο της Κολχικής στις 16:00 και στις 17:00 η ώρα αντίστοιχα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

2η Επιστημονική Ημερίδα Τμημάτων Υποδομής ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ.

ΣΗΜΑ

Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και ο Υπεύθυνος Προπονητής Νίκος Βασιλείου διοργανώνουν τη 2η επιστημονική ημερίδα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της IFOOTBALL Θόδωρος Σαββίδης έχει πολύ μεγάλη προπονητική και οργανωτική εμπειρία στο χώρο των τμημάτων υποδομής με θητεία στην Μόναχο 1860, Skoda Ξάνθη και ΠΑΟΚ
Το πρόγραμμα της ημερίδας θα έχει ως εξής:

20:00 Θεόδωρος Σαββίδης " Η προπονητική υποστήριξη στα τμήματα Υποδομής του Ποδοσφαίρου με το πρόγραμμα IFOOTBALL"

20:30 Νίκος Βασιλείου - Βασίλης Μπγδάνης " Η Λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2011-12"

21:00 Θεόδωρος Σαββίδης " Μόνος Είσαι Αδύναμος (Αθλητική Ψυχολογία Ποδοσφαιρικών Υποδομών) "


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

2η ΗΤΤΑ σε ένα 24ώρο...

...από έναν Απόλλωνα για τον ΠΑΣ. Αυτή τη φορά η Β' ομάδα του ΠΑΣ ηητήθηκε με σκορ 0-2 από τον Απόλλων Κέλλης ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Κέλλης. Η ομάδα του ΠΑΣ προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και προδόθηκε 2 φορές από 2 βαθιές μπαλιές και κακές εκτιμήσεις της αμυντικής γραμμής του. Ο ΠΑΣ είχε μερικά σουτ από καλές θέσεις από τον Φερεντίνο και τον Μανούρη αλλά δεν ευτύχισε να πετύχει κάποιο γκολ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΤΣΟΛΑΚΗΣ), ΑΛΕΜΠΑΚΗΣ (ΜΗΝΟΣ), ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΚΑΤΡΖΟΝΙΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΜΑΝΟΥΡΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΞΙΖΕ ΕΣΤΩ ΤΟ Χ

Την 1η του ήττα στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος γνώρισε η νεανική ομάδα (7 μικροί + 3 αλλαγές) του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ μέσα στο ΔΑΚ με σκορ 0-1 από τον Απόλλων Αμμοχωρίου. Οι παίχτες του ΠΑΣ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά μία αντεπίθεση του Αμμοχωρίου σε 90΄ στοίχισε από το θετικό αποτέλεσμα. Στο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή αλλά δεν φάνηκε απειλητικός εκτός από το σουτ του Δήμκου από πλάγια θέση στο 23ο λεπτό. Στο 28ο λεπτό ο Διαιτητής του αγώνα δεν έδωσε καθαρό χέρι αμυντικού του Αμμοχωρίου μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε καθολική υπεροχή και από τη στιγμή που έμεινε με παίχτη παραπάνω πίεσε τους αντιπάλους του χωρίς να μπορέσει να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις καλές φάσεις που δημιούργησε όπως το σουτ του Παλάντζα μετά από γύρισμα του Στεφανίδη, το καλό σουτ του Δήμκου και την κεφαλιά του Μπάρδα από καλή θέση. Στο 37ο λεπτό του αγώνα ο τερματοφύλακας του Αμμοχωρίου σε έξοδό του χτυπάει την μπάλα στο κεφάλι του Μπάρδα αυτή φτάνει στον Παλάντζα που με νέα κεφαλιά την προωθεί στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής με 30΄΄ καθυστέρηση ακυρώνει το γκολ του ΠΑΣ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΜΠΑΝΤΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΑΚΛΗΣ, ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΙΝΔΟΣ (ΡΑΜΑ), ΔΟΡΗΣ (ΜΠΑΡΔΑΣ), ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΔΗΜΚΟΥ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

2η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ IFOOTBALL

iFootball.gr
Την Παρασκευή 30-9-2011 στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα πραγματοποιηθεί η 2η Αξιολόγηση Ποδοσφαιρκών Παραμέτρων Τεχνικής και Ταχύτητας από την εταιρεία IFOTTBALL HELLAS. Στην 1η μέτρηση συμμετείχαν 62 αθλητές από τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αλλά και από άλλες ομάδες ποδοσφαίρου της περιοχής οι οποίοι αξιολογήθηκαν και έλαβαν τα αποτελέσματα με γραπτούς ελέγχους προόδου. Οι ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν τις αδυναμίες τους και να ανέβουν επίπεδο, αφού θα έχουν πρόσβαση με προσωπικό κωδικό σε περισσότερες από 500 ασκήσεις του Αμερικάνικου site isoccer.org. Στις μετρήσεις θα παραβρεθεί ο Θόδωρος Σαββίδης. Ο κος Σαββίδης έχει πολύ μεγάλη προπονητική και οργανωτική εμπειρία στο χώρο των τμημάτων υποδομής με θητεία στην Μόναχο 1860, Skoda Ξάνθη και ΠΑΟΚ και μετά το τέλος των μετρήσεων θα πραγματοποιήσει ομιλία στους γονείς των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Με την ifootball συνεργάζονται πολλές ακαδημίες τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό όπως: η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ Νέας Υόρκης, η Ανόρθωση, ο Φοίνικας Πολίχνης, οι Μπέμπηδες 2000, η ΑΕ Ρετζικίου, ο Αχχιλέας Τριανδρίας, ο Ορφέας και η Βιστωνίδα Ξάνθης, η Αθλητική Ακαδημία και ο Αετός Σκύδρας, ο Μακεδονικός Κοζάνης, ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ο Κρόνος Καστοριας, ο Αππόλων-Δήμητρα Τρικάλων, ο Έβρος Σουφλίου, οι Πρωταθλητες, η Ακαδημία του Βασίλη Λάκη, η ΑΕ Δυδιμοτείχου, η Ακαδημία του Γ. Παπανδρέου στην Καβάλα, οι Ακαδημίες του ΟΣΦΠ στην Αλεξανδρούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932750646 M. Sc. Προπονητικής ΒασιλείουΝικόλαος και στο www.ifootball.gr

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ






Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ακαδημία Βοϊου οργάνωσε το 1ο Τουρνουά της σειράς FOOTBALL PRINTS του δικτύου του ΠΑΟΚ με την Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ να συμμετέχει έχοντας πολύ καλή απόδοση αναλογικά με την περίοδο που διανύουμε. Ο ΠΑΣ συμμετείχε με 4 τμήματα και περισσότερους από 60 ποδοσφαιριστές οι οποίοι απόλαυσαν ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο στολίδι όπως αυτό της Νεάπολης Κοζάνης.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:

ΠΑΙΔΙΚΟ (1997-98): ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 0-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΠΟΒ 0-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖ. 0-2

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΖΗΛΑΚΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Ε., ΜΙΣΙΟΣ Χ., ΠΑΡΙΣΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΜΠΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ Τ.

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ (1999-00) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-1 (ΓΕΩΡΓΙΟΥ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΠΟΒ 1-1 (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ., ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ Α., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΤΖΩΓΚΑΣ, ΤΖΙΚΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σ., ΤΖΕΤΖΗΣ, ΑΔΑΜ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ

JUNIOR (2001-02) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-1 (ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΠΟΒ 2-0 (ΔΑΪΚΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι., ΔΗΜΟΥ, ΜΠΕΛΛΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π., ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΣΕΡΙΔΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Χ., ΔΑΪΚΟΣ, ΤΣΑΡΛΙΚΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.

ΠροJUNIOR (2003-04) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΠΟΒ 4-0 (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ2, ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΓΑΛΑΤΙΝΗ 2-0 (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ Σ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Φ., ΜΙΣΙΟΣ Ι., ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΪΟΣ