Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

πέρασε από τις Ελπίδες Φλώρινας με σκορ 0-1 με τον γκολ που πέτυχε ύστερα από ατομική προσπάθεια ο Κεσίδης. Ο αγώνας δεν είχε να προσφέρει αξιόλογο θέαμα με τον ΠΑΣ να έχει μία φλύαρη υπεροχή και τις Ελπίδες να αρκούνται στις αντεπιθέσεις αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνοούσε στο να δοθεί γρήγορος ρυθμός στον αγώνα. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ,ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΣΙΟΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΔΟΡΗΣ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΈΝΤΟΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΜΉΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...το διήμερο 19-20 Μαϊου 2012 αφού το πρόγραμμα του παιδικού τμήματος περιελάμβανε 2 αγώνες στα πλαίσια του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Το Σάββατο η ομάδα του ΠΑΣ αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Απόλλωνα Αμμοχωρίου και έχοντας πολύ καλή απόδοση επικράτησε με σκορ 3-0 με τον τερματοφύλακα του Αμμοχωρίου Πανόπουλο να σώζει την ομάδα του σε περισσότερες από 10 φάσεις μη επιτρέποντας το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Παρίσης, Χατζής και Δόρης με πέναλτι.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΧΑΤΖΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ

Την Κυριακή η ομάδα του ΠΑΣ είχε σαφώς πιο εύκολο έργο αφού αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Μελιτέα Μελίτης και κατάφερε από το ημίχρονο να πετύχει 7 γκολ και οι παίχτες της ομάδας να ρίξουν στροφές στην επανάληψη με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 3-8. Τα γκολ για τον ΠΑΣ πέτυχαν οι Κυρκόπουλος, Παρίσης 3, Γεωργόπουλος 3 και Δόρης.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (ΓΚΟΥΛΟΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΤΣΩΤΣΟΣ),  ΠΑΡΙΣΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Στα πλαίσια του αγώνα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωταθλήματος συναντήθηκαν και τα μικρότερα τμήματα υποδομής των 2 ομάδων με τα εξής αποτελέσματα:
2000-01 ΜΕΛΙΤΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-12
2003-04 ΜΕΛΙΤΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 6-8
2005+ ΜΕΛΙΤΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-7

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

To 5o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...



"ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2012" κυριολεκτικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποτέλεσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών στα γήπεδα της διοργάνωσης. Με τη ρήση κάθε χρόνο και καλύτερα οι διοργανωτές των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 12-13 Μαΐου φιλοξένησαν για πρώτη φορά 28 ομάδες και περισσότερους από 1200 ποδοσφαιριστές από 5 έως 15 ετών. Για πρώτη φορά φέτος χρησιμοποιήθηκαν 3 γήπεδα το Κεντρικό γήπεδο του Παπαγιάννη, το γήπεδο της Καλλινίκης όπου δόθηκαν οι αγώνες των παιδικών τμημάτων και το ΔΑΚ Φλώρινας που δόθηκαν οι αγώνες επίδειξης γυναικείου ποδοσφαίρου. Ένα ακόμη ρεκόρ της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι περισσότεροι από 130 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε 2 ημέρες. Μέσα στις φετινές καινοτομίες του τουρνουά θα πρέπει να αναφερθεί και η επίδειξη χορευτικών προγραμμάτων από το τμήμα χορευτικής γυμναστικής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ όπου οι μαζορέτες της Κικής Κασκαμανίδου άφησαν άφωνους τους παρευρισκόμενους στην τελετή Έναρξης - Λήξης της 2ης μέρας των αγώνων. Το Σάββατο στους αγώνες πήραν μέρος οι ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, Ελπίδες Φλώρινας, Απόλλων Αμμοχωρίου, Φιλώτας, Pelister 2011, Fair Play OHRID, TALENT BITOLA, ΕΑΠ, ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΚΑΣΤΟΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Παναργειακός, η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ενώ την Κυριακή οι Κορησσός, TOP GOAL, PELISTER BITOLA, Αγροτικός Αστ. Αγ. Βαρβάρας, ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, Αστέρας Ιωαννίνων, Κρόνος Καστοριάς, Ακ. Στεργίου, Ακ. Σιταριάς, Ξινό Νέρο, Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα, Μελίτη, Ατρόμητος Πτολεμαϊδας, Αθλ. Ακ. Σκύδρας και Ακ. Βοϊου. Ο καιρός ήταν σύμμαχος των προσπαθειών των νεαρών αθλητών και βοήθησε στο να γίνουν κατά γενική ομολογία οι καλύτεροι αγώνες της πενταετίας του τουρνουά. Οι αγώνες στο γήπεδο του Παπαγιάννη πραγματοποιήθηκαν με μπάλες που χορήγησε για τις ανάγκες του τουρνουά η εταιρία Patrick και οι αντιπρόσωποί της στην περιοχή spot team. Το τέλος των αγώνων  βρήκε όλους τους αγωνιζόμενους ικανοποιημένους από τις οργανωτικής απόψεως με την ευχή η επόμενη 6η διοργάνωση να ξεπεράσει όπως συνηθίζεται τις προηγούμενες. 

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ...

...που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από αντίστοιχα ανδρικά ντέρμπι, αποδείχθηκε ο αγώνας για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας μεταξύ του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα και του ΠΑΣ Φλώρινα. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με τον Μακεδονικό να προηγείται στο 1ο ημίχρονο με μακρινό σουτ και με γκολ σε αντεπίθεση να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 2-0. Οι παίχτες του ΠΑΣ προσπάθησαν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά τους έλειψε το πάθος και η αυτοσυγκέντρωση και έτσι δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Παπαγιάννης σε 3 περιπτώσεις καθώς και ο Κεσίδης,  ο Ρόμπης και ο Κυρκόπουλος σε άλλες δεν στάθηκαν τυχεροί, και οι ιδιαίτερα μαχητικοί και παθιασμένοι γηπεδούχοι κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ και πάλι χωρίς ιδιαίτερο άγχος προσπάθησε να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και κατάφερε να ισοφαρίσει με 2 τέρματα του αρχηγού Κυρκόπουλου χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες με τον ίδιο ποδοσφαιριστή σε 3 περιπτώσεις αλλά και με τους Ρόμπη, Γεωργόπουλο σε άλλες. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΜΙΣΙΟΣ), ΡΟΥΦΑΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΜΠΗΣ (ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΛΑΨΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ (ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Πριν τον αγώνα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ συναντήθηκαν και οι ομάδες ΠροΠαίδων των 2 ακαδημιών με τον ΠΑΣ να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να επικρατεί των αντιπάλων του με σκορ 0-8. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Λιάσος 2, Γκούλος, Γροσδάνης, Παλιάρης, Σελεμίδης, Τσώτσος, Γαζέας

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΕΖΕΑΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ...

...με ήττα μέσα στην Ιτέα από την τυπικά γηπεδούχο Μελίτη με σκορ 3-0. Ο ΠΑΣ για άλλη μία φορά αγωνίστηκε με ιδιαίτερα νεανικό σχήμα αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να αποκομίσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίχτες του ΠΑΣ ήταν και πάλι κεφάτοι και είχαν κάποια καλά σουτ στο 1ο ημίχρονο κυρίως με τον Φερεντίνο και τον Γκαρτζονίκα που πέρασαν είτε πάνω από το οριζόντιο είτε σταμάτησαν σε αυτό, αλλά ο πολύ δυνατός Ρωμαίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 
Στο 2ο μέρος και πάλι ο Φερεντίνος δύο φορές από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λαζαρίδη αφού η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι ενώ γκολ του Μανούρη ακυρώθηκε ως offside. Ο Ρωμαίος πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ έκλεισε το σκορ και τη χρονιά για τις 2 ομάδες.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (ΜΑΝΟΥΡΗΣ), ΜΠΑΡΔΑΣ (ΤΣΟΛΑΚΗΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΔΟΡΗΣ), ΡΑΜΑ, ΜΗΝΟΣ