Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

...για το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του ΠΑΣ στα πλαίσια του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με σκορ 0-2. Οι παίχτες του ΠΑΣ παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα δυνατοί και χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα έχοντας μία πολύ καλή αμυντική λειτουργία δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο ημίχρονο με κύριους εκφραστές τους Παρίση, Αφορόζη και Σταμπουλτζή χωρίς να μπορέσουν να ανοίξουν το σκορ. Το γκολ για τον ΠΑΣ ήρθε στο 12ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου σε σέντρα σουτ του Τσώτσου από δεξιά. Στο 18ο λεπτό ο Κλάψης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παράθυρο της αντίπαλης εστίας και διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΥΣΙΑΣ - ΠΑΤΙΛΗΣ), ΡΟΥΦΑΣ (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΠΑΛΙΑΡΗΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΚΛΑΨΗΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ (ΛΙΑΣΟΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ (ΤΖΕΤΖΗΣ)

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Οι παίχτες του ΠΑΣ πήραν τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου επικρατώντας του Άρη Λόφων με σκορ 4-0 μέσα στο ΔΑΚ. Οι παίχτες του ΠΑΣ δημιούργησαν πρώτοι 2 καλές φάσεις με τον Μήνο να μην μπορεί σε δύο περιπτώσεις να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα πρώτα με κεφαλιά σε σέντρα του Μπατμά και στην συνέχεια με αριστερό πλασέ από καλή θέση. Στο 22ο λεπτό ο Μπαμπάρης δοκίμασε πλασαριστό σουτ αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο κεφάλι του Αναστασιάδη και πέρασε κόρνερ ενώ κατευθυνόταν στην εστία των Λόφων. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα επανήλθε στον Μπαμπάρη που με διαγώνιο σουτ δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Κάτι που έκανε ο ίδιος παίχτης στο 44ο λεπτό με χτύπημα πέναλτι σε ανατροπή του Μέκολλι. Στο 1ο λεπτό της επανάληψης ο Αναστασιάδης απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Στόϊκος. Στο 50ο λεπτό σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπαμπάρη μετά από κακή εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του. Στο 55΄ ο Κωφίδης έβγαλε σε καλή θέση τον Παλάντζα που με αριστερό πλασέ δεν μπόρεσε να διευρύνει το σκορ. Στο 57ο λεπτό ο Μπατμάς σέντραρε από δεξιά μετά από ατομική προσπάθεια και ο επερχόμενο Κωφίδης έγραψε το 3-0. Στο 71ο λεπτό ο Μπατμάς είχε σουτ στο δοκάρι από πλάγια θέση ενώ από την ίδια θέση, ο ίδιος παίχτης στο 79ο λεπτό έκανε το τελικό 4-0.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (60΄ΡΑΜΑ), ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (55΄ ΚΕΣΙΔΗΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ, ΜΕΚΟΛΛΙ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΜΗΝΟΣ (75΄ ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ) 

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΤΗΝ 3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...και συγκεκριμένα τα τμήματα Υποδομών Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Τμήμα Χορευτικής και Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου την Παρακευή 23-11-2012. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο Νέο Πάρκο και την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον περισσότεροι από 60 αθλητές, γονείς και σύμβουλοι της ομάδα. Φέτος καλεσμένη ομιλήτρια του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ήταν η νεαρή Ψυχολόγος συμπολίτισσά μας Σοφία Μουρτζούκου, η οποία παρουσίασε και ανέλυσε το θέμα " Αθλητισμός και Ψυχική Υγεία στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία". 


Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στην παρουσίαση πέραν της ιστορικής αναδρομής είχαν να κάνουν με το ερώτημα γιατί αθλούμαστε και από εκεί και πέρα τα οφέλη της άσκησης στην σωματική και ψυχική υγεία στην κοινωνικοποίηση και στην συναισθηματική ανάπτυξη. Στην συνέχεια αναλύθηκε το πως η άσκηση μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση διαταραχών της ψυχικής υγείας και στις  συναισθηματικές διαταραχές. Τέλος προσπαθήθηκε να δοθεί μία απάντηση στην ερώτηση Άσκηση ή Πρωταθλητισμός που έδωσε τροφή για κάποιες ερωτήσεις από τους γονείς προς την κα Μουρτζούκου. Η ημερίδα αποτέλεσε άλλη μία εξωαγωνιστική πολιτιστική προσπάθεια του Συλλόγου με σκοπό την πολύπλευρη εκπαιδευτική διαδικασία που δίνει ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στους νεαρούς Αθλητές του.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ένα πραγματικό ΝΤΕΡΜΠΥ από τα παλιά...

...πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου μεταξύ των 2 παραδοσιακά ιστορικών ομάδων του νομού. Η διοήκηση του Ερμή Αμυνταίου στις διαφημιστικές αφίσες του αγώνα προσκάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει το παραδοσιακό ντέρμπυ του Νομού και οι ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων με την απόδοσή τους φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν. Ο αγώνας είχε πολύ καλό ρυθμό με τον ΠΑΣ Φλώρινα να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει 3 μοναδικές ευκαιρίες στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα αρχικά με τον Μέκολλι που από καλή θέση δεν μπόρεσε να με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ και στην συνέχεια σε 2 περιπτώσεις με τον Γυφτόπουλο από κοντά να μην μπορεί με την σειρά του να πετύχει κάτι καλό. Μετά το δεκαπεντάλεπτο ο Ερμής άρχισε να ανεβάζει στροφές και κατάφερε να πετύχει το 1ο γκολ της αναμέτρησης μετά από ωραία εκδηλωμένη επίθεση και πλασέ του Παπανικολάου στο 29ο λεπτό του αγώνα. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι παίχτες του Ερμή συνέχισαν να έχουν μια πρωτοβουλία χωρίς να μπορέσουν να πετύχουν κάτι καλό για την ομάδα τους. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο ΠΑΣ μπήκε τελείως διαφορετικός στην αναμέτρηση πίεσε και στο 53ο λεπτό ο Μπαμπάρης έδωσε στον Κεσίδη αυτός πέρασε κάθετη στον Μήνο που με ωραία πάσα έβγαλε μόνο του τον Γυφτόπουλο και αυτός με διαγώνιο πλασέ ισοφάρισε την αναμέτρηση. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Γυφτόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και περίπου από τα 25 μέτρα με έναν κεραυνό έδωσε στον ΠΑΣ το προβάδισμα. Οι παίχτες του Ερμή θέλησαν να πιέσουν από εκεί και πέρα αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Ναλπαντίδη να καθαρίζει οτιδήποτε πήγε προς το τέρμα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (35΄ ΜΠΑΤΜΑΣ), ΤΑΣΚΑΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (46΄ΚΕΣΙΔΗΣ), ΜΕΚΟΛΛΙ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (78΄ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΜΗΝΟΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Με νίκη άρχισε ο 2ος γύρος για το ΠΑΙΔΙΚΟ...

...τμήμα του ΠΑΣ που επικράτησε με σκορ 8-1 του Μελιτέα Μελίτης στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Φλώρινας. Οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν πολύ καλή διάθεση για ποδόσφαιρο και στο 1ο ημίχρονο του παιχνιδιού κατάφεραν να πετύχουν 5 τέρματα με χατ τρικ του Σταμπουλτζή και με 2 γκολ του Παρίση το ένα ομορφότερο από το άλλο. Στο 2ο ημίχρονο ο Λιάσος πέτυχε το 6ο γκολ για τον ΠΑΣ ενώ ο Γαζέας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 7-1 αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εντωμεταξύ. Το τελικό 8-1 πέτυχε ο Μαρκώτης μετά από σέντρα του Τζέτζη εκμεταλλευόμενος ασυνενοησία της άμυνας του Μελιτέα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΟΥΣΙΑΣ (ΠΑΤΙΛΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΤΖΩΓΚΑΣ), ΡΟΥΦΑΣ (ΠΑΛΙΑΡΗΣ),  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ), ΚΛΑΨΗΣ (ΤΖΕΤΖΗΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ (ΜΑΡΚΩΤΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ (ΓΑΖΕΑΣ), ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ (ΑΔΑΜ), ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΛΙΑΣΟΣ)

Πριν τον αγώνα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ της ΕΠΣΦ αναμετρήθηκαν και τα τμήματα υποδομής των 2 ομάδων. Στον αγώνα του ΠροΠαιδικού τμήματος 2001-02 πραγματοποιήθηκαν 3 ημίχρονα με σκοπό να ευχαριστηθούν παιχνίδι οι 2 ομάδες και το συνολικό αποτέλεσμα είναι 4-4 αλλά τα αποτελέσματα των ημιχρόνων είχαν ως εξής:
1ο ημ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΛΙΤΗ 3-1 (Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Μαργαρίτης)
2ο ημ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΛΙΤΗ 0-2
3ο ημ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΛΙΤΗ 1-1 (Πάνου)

Στα τμήματα Junior και proJunior των 2 ομάδων ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ επικράτησε με σκορ 7-1 και 9-1 αντίστοιχα

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ.

Αυτή τη φορά για τους νεαρούς παίχτες του Ανδρικού τμήματος του ΠΑΣ που αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Ιτέας με αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα της TOP GOAL BITOLA. Οι νέοι του ΠΑΣ εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι και επικράτησαν με σκορ 7-1 των αντιπάλων τους. Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Φερεντίνος 2, Μπατμάς 2, Μήνος 2 και Γεωργόπουλος.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΡΟΥΦΑΣ (46΄ ΤΣΩΤΣΟΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (46΄ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ), ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΜΙΝΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ (46΄ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφία

ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠροΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ...

...επί της Αστραπής Μεσονησίου με σκορ 2-5 και 2-4 αντίστοιχα σε αγώνες που έγιναν στο γήπεδο Τσοτάκης Place με τα τμήματα των 2 ομάδων να αγωνίζονται 9ν9. Οι παίδες στον επίσημο αγώνα επκράτησαν των αντιπάλων τους με 2 γκολ του Παρίση και ένα του Τσώτσου ,. του Ρούφα και του Δόρη. Ενώ οι ΠροΠαίδες προηγήθηκαν με σουτ του Λιάσου και του Σελεμίδη και αφού ισοφαρίστηκαν προσορινά ο Λιασόπουλος με 2 προσωπικά του τέρματα έκανε το τελικό 2-4.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΙΛΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠροΠΑΙΔΙΚΟΥ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΛΛΗΣ, ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΣΕΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΖΕΚΟΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΕΘΝEIΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ...

...με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Fair Play Ohrid. Οι αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Αρμενοχωρίου με τον ΠΑΣ να επικρατεί σε 2 από αυτές και να χάνει σε 3. Από πλευράς των φιλιουξενουμένων δεν ήρθαν τα αναμενόμενα σύμφωνα με το πρόγραμμα παιδιά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αγωνίζονται παιδιά σε περισσότερες από μία κατηγορίες. Πέρα από αυτό όμως όλα τα παιδιά απόλαυσαν άλλη μια ποδοσφαιρική εμπειρία.

ΤΜΗΜΑ 1999-2000 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - OXRID 2-0 (ΜΑΡΚΩΤΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ

ΤΜΗΜΑ 2001 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - OHRID 0-2
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Χ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΛΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ Μ., ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ Η., ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ Σ., ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΜΟΥΛΑΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΡΙΔΗΣ

ΤΜΗΜΑ 2002 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - OHRID 6-2 (ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ3, ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ)
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΙΒΩΤΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ, ΝΤΩΝΟΣ Μ., ΤΑΝΤΣΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΗΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ 2003-04 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - OHRID 1-9 (ΜΠΟΥΜΠΗΣ)
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΚΑΛΙΒΙΑΝΟΣ, ΓΙΩΣΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ.

ΤΜΗΜΑ 2005+ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - OHRID 2-11 (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ)
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ Ζ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Α., ΝΤΩΝΟΣ Φ., ΜΠΑΚΑΛΗΣ Α., ΤΡΑΪΚΟΣ, ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ, ΝΕΣΗΣ Α., ΝΕΣΗΣ Χ., ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ, ΠΑΛΙΜΑΝΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ...

...στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με την νίκη με σκορ 6-1 στο ΔΑΚ επί του Ακρίτα Μεσοχωρίου.  Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Μπαμπάρης με σουτ από το κέντρο του γηπέδου αφού πρώτα είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας, Στην συνέχεια μετά από ωραία προσπάθεια του Φερεντίνου από δεξιά ο Γκατζόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0 με τον Ανδρέα Μπαμπάρη να πετυχαίνει άλλο ένα γκολ πριν λήξει το ημίχρονο με διαγώνιο σουτ από δεξιά. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ πέτυχε άλλο ένα γκολ με σουτ του Φερεντίνου έξώ από την περιοχή και στο 52ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ μετά από ωραία προσπάθεια του Παλικρούση. Το 5-1 για τον ΠΑΣ πέτυχε ο Γυφτόπουλος με αριστερό σουτ ενώ το τελικό 6-1 έκανε ο νεαρός Γεωργόπουλος με πλασέ στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ (46΄ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ), ΤΑΣΚΑΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ (46΄ΚΕΣΙΔΗΣ), ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΝΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (52΄ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΠΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ 9 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ....

από τον Μελιτέα Μελίτης με σκορ 2-1. Οι παίχτες του Μελιτέα προηγήθηκαν στο σκορ όταν στο 5ο λεπτό ο Ρωμαίος εκτέλεσε φάουλ απέκρουσε ο Ναλπαντίδης και στην επαναφορά ο επερχόμενος Λυκούδης με προώθησε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ. Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης σε μία διεκδικίσιμη μπαλιά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Κωτσόπουλος δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Ρωμαίο να στέλνει για 2η φορά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40ο λεπτό ο Μπατμάς από καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στην επανάληψη οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά έμειναν ακόμη λιγότεροι με την αποβολή του Σιδηρόπουλου στο 58ο λεπτό. Η αριθμητική διαφορά των δύο ομάδων δεν φάνηκε σε κανένα σημείο με τον ΠΑΣ να καταφέρνει να μειώσει με άλλο ένα καταπληκτικό γκολ του Μπαμπάρη στο "παράθυρο" της εστίας του Πετίδη. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες σε ισάριθμα σουτ του Γυφτόπουλου από καλή θέση αλλά και η προβολή του Φουδούλη και το σουτ του Παλάντζα δεν είχαν ευνοϊκη κατάληξη για την ομάδα μας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ (ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ 75΄), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (68΄ ΜΗΝΟΣ), ΜΕΚΟΛΛΙ, ΜΠΑΤΜΑΣ (52΄ΡΑΜΑ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

0-3 οι ΠΑΙΔΕΣ τον Δικέφαλλο Αετό...

...Αγίας Παρασκευής μέσα στο Αρμενοχώρι σε μία ανμέτρηση που θύμιζε περισσότερο φιλικό αγώνα παρά αγώνα πρωταθλήματος. Οι παιχτες του ΠΑΣ βρήκαν τρεις φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με σουτ του Τσώτσου, Κλάψη και Αφορόζη μετά από ισάριθμες ατομικές προσπάθειες.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΔΟΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΠΑΤΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ