Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΣ...

...σε φιλική αναμέτρηση με την ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑ εκτός έδρας πιστοποιώντας τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων. Οι παίχτες του ΠΑΣ σαφώς επηρεασμένοι από τη 25ήμερη διακοπή φάνηκαν ασύνδετοι στο 1ο μέρος και έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 22ο λεπτό ο Γυφτόπουλος έβγαλε σε καλή θέση τον Ράμα από δεξιά που έσπασε την μπάλα στον Ρωμαίο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει σε 2-1. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι και έτσι οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 3-1. Στην επανάληψη οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μείωσαν με δυνατό μονοκόματο σουτ του Μπατμά ενώ 5 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν σε αντεπίθεση και τέταρτο γκολ. Στο 73ο λεπτό ο Ρωμαίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πάσαρε στον Τουριάνη που από καλή θέση πέτυχε το 4-3 για να κλείσει το σκορ και πάλι ο Ρωμαίος όταν δέχτηκε την κάθετη πάσα του Κεσίδη στο 78ο λεπτό και αφού μπήκε στην περιοχή έσκαψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το τελικό 4-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις και μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν και 3 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 1998. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τα μεγάφωνα του σταδίου του Περδίκκα οι υπεύθυνοι της ομάδας ευχαρίστησαν τον αρχηγό του ΠΑΣ Ανδρέα Μπαμπάρη που αγωνίστηκε τα προηγούμενα 3 χρόνια στο σύλλογό τους.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ (72΄ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ (46΄ ΤΑΝΤΣΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (58΄ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ (72΄ΠΑΡΙΣΗΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (72΄ ΔΟΡΗΣ), ΡΑΜΑ (46΄ ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΡΩΜΑΙΟΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΙΤΕΑΣ

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σήμερα Σάββατο 22-12-2012 εκμεταλλευόμενες τη διακοπή των αγώνων που επέβαλε η ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ώστε να διατηρήσουν όσο μπορούν τον αγωνιστικό ρυθμό τους αφού ήδη έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την τελευταία επίσημη αγωνιστική τους αναμέτρηση. Για την ιστορία ο ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 4-9 με τους θεατές να παρακολουθούν όμορφο θέαμα και συνολικά 13 τέρματα. Στον αγώνα οι προπονητές του ΠΑΣ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 2 νέους ποδοσφαιριστές αλλά να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίχτες και από την παιδική ομάδα του συλλόγου. Τα γκολ για τον ΠΑΣ πέτυχαν οι Ρωμαίος 5, Φουδούλης 3 και Δημητρίου.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ (45΄ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ (45΄ ΚΕΣΙΔΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (45΄ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ (60΄ΠΑΡΙΣΗΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ (60΄ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ), ΡΩΜΑΙΟΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ (45΄ ΤΑΝΤΣΗΣ), ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (45΄ΔΟΡΗΣ)      

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΓΚΟΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ...

...του ΠΑΣ Φλώρινα και του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Κέλλας σήμερα Δευτέρα 17-12-2012. Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για το ΔΑΚ Φλώρινας πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών στο γήπεδο του Αγίου Πανετελεήμονα και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στην οικογένεια του νεαρού Ηλία που ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα με προβλήματα υγείας. Οι παλαίμαχοι των 2 ομάδων που ευαισθητοποιούνται πολύ συχνά όταν υπάρχουν θέματα ανθρωπιάς προσέφεραν θέαμα και 7 γκολ (4-3) στον αρκετό κόσμο που παραβρέθηκε. Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και των 2 ομάδων Παντελής Κων/νίδης ενώ τα τέρματα τουΠΑΣ πέτυχαν οι Σολάκης2, Σαββάκης και Σαπρανίδης. Ψυχή της εκδήλωσης και οργανωτής του αγώνα ήταν ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πατέρας του νυν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Τάσκα Αναστάσιου, Τάσκας Αθανάσιος στον οποίον αξίζουν συγαρητήρια για την πρωτοβουλία και το αποτέλεσμα.    Φωτογραφία

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αν και με πολλές ελλείψεις η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ πήρε μέρος στο 3ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου PAOK FOOTBALL PRINTS που διοργάνωσε η Ακαδημία ΠΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στο Παραλίμνιο Αθλητικό κέντρο. Ίσως η μόνη ομάδα της περιοχής που αψήφισε τις καιρικές συνθήκες και έπαιξε ποδόσφαιρο αναχώρησε την Κυρική στις 8:00 από τη Φλώρινα με -3 και φτάνοντας στην πόλη της Ηπείρου συνάντησε ηλιοφάνεια και 15 βαθμούς. Οι λιγοστοί παίχτες του ΠΑΣ απόλαυσαν ποδόσφαιρο με την μικρότερη ομάδα του συλλόγου να πετυχαίνει το απόλυτο των νικών.

Τα αποτελέσματα του ΠΑΣ:

ΠΑΙΔΙΚΟ (1998-99): ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΓΙΩΤΣΑ 1-1 (ΤΣΩΤΣΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 0-1

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Ε., ΓΚΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Α., ΤΣΩΤΣΟΣ Κ., ΠΑΡΙΣΗΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ (2000-01): ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΓΙΩΤΣΑ 2-4 (ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 0-3 (ΛΙΑΣΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-5 (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ., ΛΙΑΣΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ,

JUNIOR (2002-03): ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 6-0 (ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ 4, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 5-1 (ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ 4, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1-5 (ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΩΝΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

ΠροJUNIOR (2004-05): ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 5-2 (ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ2, ΝΤΟΥΡΟΣ2, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3-2 (ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Β  1-0 (ΝΤΟΥΡΟΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Α., ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ PREGAME ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΙΣ 13-1-2012.  

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΔΑΚ...

...με τον ΠΑΣ να παίρνει το τρίποντο επικρατώντας με 4-3 επί του Ηρακλή Αρμενοχωρίου. Ο ΠΑΣ μετά το μεγάλο διπλό στον Άγιο πραγματοποιήσε μία πολύ μέτρια εμφάνιση καταφέρνοντας να προηγηθεί 4 φορές αλλά και να ισοφαριστεί τις 3 από αυτές. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Κωφίδης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Γκατζόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μπαμπάρης με πέναλτι και το σκορ έκλεισε και πάλι ο Κωφίδης με σουτ. Ο ΠΑΣ δημιούργησε και έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες με εκφραστή κυρίως τον Μπατμά σε 2 περιπτώσεις στο 1ο ημίχρονο αλλά και το δοκάρι του ίδιου παίχτη στο 2ο σε χτύπημα φάουλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις και με 8 νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του. Το Αρμενοχώρι έδειξε ότι έχει ποιότητα και αν δείξει την ίδια θέληση και στην συνέχεια δεν θα έχει πρόβλημα στην μάχη της σωτηρίας στην κατηγορία.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ (40΄ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ), ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (57΄ ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΡΑΜΑ (65΄ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ   

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΙΙ

Μετά την προηγούμενη ανάρτηση του ιστολογίου (Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012)μ για 2πλο της παιδικής ομάδας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ μέσα στον Άγιο Παντελεήμονα που αποδείχτηκε προφητική και το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ πέρασε από τη δύσκολή έδρα του τοπικού Μακεδονικού επικρατώντας με σκορ 1-2. Η ομάδα του ΠΑΣ ενώ ξεκίνησε καλά τον αγώνα, όπως μας έχει συνηθήσει έμεινε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιμόφσκι αλλά κατάφερε μέχρι το 18ο λεπτό να "γυρίσει" τον αγώνα με 2 σουτ του νεαρού Μπατμά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η ομάδα του ΠΑΣ δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές και πάλι με τον Μπατμά αλλά και τον Μήνο χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάτι καλό ενώ οι γηπεδούχοι έιχαν μία καλή στιγμή με σουτ του Ντιμόφσκι που έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Ναλπαντίδης. Στην επανάληψη ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τους 22 ποδοσφαιριστές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και όσο περνούσε ο χρόνος η κούραση ήταν αυτή που χαρακτήριζε τις προσπάθεις των παιχτών. Έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα που επανέφερε τον ΠΑΣ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*Την χαρά της νίκης για τον ΠΑΣ επισκίασε ο τραυματισμός του Μήνου στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης που αποδείχθηκε σοβαρότερος (κάταγμα) από ότι φαινόταν αρχικά. Η διοίκηση και οι παίχτες του ΠΑΣ εύχονται περαστικά στον Μήνο και να γυρίσει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους σιδερένιος.
**Παρά τις "Κασσάνδρες" που ακόυγονταν στα ποδοσφαιρικά στέκια του Νομού η φιλοξενία της διοίκησης και των παιχτών του Αγίου ήταν άψογη απέναντι στην ομάδα μας και την ευχαριστούμε γι'αυτό.
***Ο ΠΑΣ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο για άλλη μια αγωνιστική με 6 "μικρούς" ποδοσφαιριστές  
****Αρκετός κόσμος από όλη την περιοχή αψήφισε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και παρακολούθησε ένα πραγματικό ντέρμπι δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην αναμέτρηση.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (70΄ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ), ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΚΟΛΛΙ, ΜΠΑΤΜΑΣ (80΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΜΗΝΟΣ (65΄ ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ