Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...

...έζησαν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα με τη συμμετοχή του στο Διεθνές Τουρνουά Kopaonik 2013 από τις 20 μέχρι τις 24 Ιουνίου 2013. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ είναι ιδιαίτερα έμπειρη σε συμμετοχές σε πολυήμερα τουρνουά αλλά για 1η φορά επιχείρησε να υπερβεί τα όρια της χωράς κάτι που αποτελεί μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Το παιδικό τμήμα του ΠΑΣ με 14 ποδοσφαιριστές και δύο συνοδούς αναχώρησε την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 8:30 από το ΔΑΚ Φλώρινας και αφού διέσχισε όλη τη χώρα της ΠΓΔΜ μπήκε στη Σερβία και ανέβηκε στο όρος Κοπαόνικ της βαλκανικής χώρας φτάνοντας στον προορισμό της στο Hotel Junior Kopaonik στις 18:00  το απόγευμα ώρα Ελλάδας. Οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινας τακτοποιήθηκαν στα δωμάτια τους και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου και να θαυμάσουν την υπέροχη θέα της περιοχής. Ακολούθησε ενημέρωση από τους διοργανωτές, δείπνο και θεωρία του 1ου αγώνα.

Η διαδρομή ανεβαίνοντας στο Kopaonik και το γήπεδο των αγώνων μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Junior Kopaonik όπου έδωσε όλους τους αγώνες του ο ΠΑΣ Φλώρινα.

Η άφιξη στο ξενοδοχείο.

Θεωρία πριν το 1ο παιχνίδι


Το επόμενο πρωί ο ΠΑΣ αντιμετώπισε την Zupa Alexandrovac ομάδα 3ης εθνικής Σερβίας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ που κέρδισε ο Δόρης σε ατομική προσπάθεια και εκτέλεσε αριστοτεχνικά ο Κλάψης. Οι Σέρβοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν δέκα λεπτά αργότερα όταν σε εκτέλεση κόρνερ αδράνησε η άμυνα του ΠΑΣ. Η συνέχεια του αγώνα ήταν αμφίρροπη με τις 2 ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη. Στον απογευματινό αγώνα ο ΠΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα Vlada Dimitrievic Raska ομάδα υπό την αιγίδα του Ερυθρού Αστέρα που χρησιμοποίησε επίλεκτους παίχτες της ευρύτερης περιοχής και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Οι παίχτες του ΠΑΣ μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν στο ιδιαίτερα σκληρό και σε ορισμένες περιπτώσεις αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων τους και μάλιστα μπορούσαν να αποσπάσουν μέχρι και τη νίκη αν σε 3 περιπτώσεις ο Ηλιόπουλος αλλά και οι Παρίσης και Δόρης στέκονταν πιο τυχεροί. Θα πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι ευκαιρίες είχαν και οι παίχτες της Vlada που οι παίχτες σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια του ΠΑΣ. 


Οι παίχτες του ΠΑΣ πριν τους 2 πρώτους αγώνες
Οι παίχτες της πολύπαθης Rudhar Mitrovica

Το πρωί του Σαββάτου ο ΠΑΣ αντιμετώπιζε την ομάδα του Krusevac σε έναν αγώνα που η νίκη του έδινε τη 2η θέση με την οποία θα έπαιζε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με προβολή του Ρούφα στο 17ο λεπτό και να ελέγχουν το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 2ο μέρος οι παίχτες του Krusevac στο 50΄ εκτέλεσαν φάουλ ο Μαρκούλης απέκρουσε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κοντινό σουτ σε κακή συννενόηση της άμυνας με τον τερματοφύλακα. Παρόλα αυτά ο Δόρης με χτύπημα πέναλτι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΠΑΣ σε χέρι αμυντικού της Krusevac αλλά και πάλι οι Σέρβοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με μακρινό σουτ και λάθος υπολογισμό του Μαρκούλη. Οι παίχτες του ΠΑΣ προσπάθησαν και πάλι να πάρουν το προβάδισμα αλλά το 2ο γκολ του Ρούφα ακυρώθηκε ως offside ενώ αρκετές καλές στιγμές είχαν οι Παρίσης, Δόρης, Τσώτσος και Κλάψης. Έτσι, ο ΠΑΣ κατέλαβε την 3η θέση του ομίλου αφού  η Vlada Dimitrievic κέρδισε όλους τους αγώνες και η Zupa επικράτησε του Krusevac 1-0 και θα αγωνιζόταν το πρωί της Κυριακής σε αγώνα κατάταξης για την 5-6η θέση με τον τρίτο του άλλου ομίλου που έτυχε να είναι η άλλη ελληνική συμμετοχή ομάδα των Ακριτών Συκεών Θεσσ/νικης.


Οι παίχτες του ΠΑΣ ανεβαίνουν από το ξενοδοχείο στο γήπεδο για τον 3ο αγώνα

Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του ΠΑΣ πραγματοποίησε εκδρομή στην κορυφή του όρους Kopaonik όπου λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστατα χιονοδρομικά κέντρα των βαλκανίων με περισσότερες από 25 πίστες διαφόρων δυσκολιών. Οι παίχτες του ΠΑΣ έμειναν ενθουσιασμένοι από το τοπίο και από την οργάνωση των αθλητικών χώρων της περιοχής που δεν έχει αναπτύξει μόνο τον χειμερινό αθλητισμό αλλά και έχει ιδιαίτερα οργανωμένους χώρους προετοιμασίας και camps όλων των ομαδικών αθλημάτων. 
Φωτογραφία: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΠΑΟΝΙΚ

 
Επίσκεψη στο τουριστικό και χιονοδρομικό θέρετρο του Kopaonik

Το πρωί της Κυριακής στον αγώνα κατάταξης οι παίχτες του ΠΑΣ ήταν καλύτεροι από αυτούς των Συκεών και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με Δόρης, Τσώτσο, Παρίση και δύο φορές με Τσατσάνη αλλά ο Ηλιόπουλος που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Αντωνιάδη κατάφερε να πετύχει το μοναδικό τέρμα του ΠΑΣ 10΄λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης δίνοντας την 5η θέση του Τουρνουά στην ομάδα της ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι παίχτες του ΠΑΣ παρακολούθησαν τον τελικό της διοργάνωσης και απόλαυσαν το SPA του ξενοδοχείου και τις ανέσεις που περιελάμβανε. 
Οι ομάδες των Ακριτών Συκεών και ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση

Χαλάρωση στο SPA του ξενοδοχείου

Η αναχώρηση της ομάδα έγινε στις 9:30 ώρα Ελλάδας την Δευτέρα το πρωί και η αποστολή του ΠΑΣ ακολουθώντας την ίδια διαδρομή επέστρεψε στη βάση της στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας κουβαλώντας στις αποσκευές της εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Κ., ΡΟΥΦΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Α., ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

1. BANE RASKA
2. VLADA DIMITRIEVIC
3. ZUPA ALEXANDROVAC
4. RUDAR MITROVICA
5. PAS FLORINA
6. AKRITES SIKEON
7. KRUSEVAC
8. FC KOPAONIK

Τελετή λήξης

* Φοβερές μάχες δόθηκαν στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών και των προπονητών στο μπιλιάρδο, τα ποδοσφαιράκια, το πινγκ πονγκ, τα επιτραπέζια και τα ηλεκτρονικά του ξενοδοχείου 
** Στιγμές ατελείωτου γέλιου, διασκέδασης και τραγουδιού πέρασε το προποητικό team, οι παίχτες αλλά και ο οδηγός του ΚΤΕΛ Γιώργος Δούμτσης τόσο στο ταξίδι όσο και στις κενές ώρες των αγώνων.
***Ραντεβού για νέες προκλήσεις σε τουρνουά έδωσαν όλοι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά αφήνοντας για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του τις εικόνες της 1ης συμμετοχής σε τουρνουά εξωτερικού τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Άλλοι δύο παίχτες στη μηχανή του ΠΑΣ...


Μετά τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Σεκουλίδη ο ΠΑΣ προχώρησε σε δύο νέες συμφωνίες παιχτών που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα κυρίως μεσοεπιθετικά. Έτσι, στα κόκκινα θα ντυθεί ξανά μετά από 7 χρόνια ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Θωμάς Τασόπουλος ο οποίος είναι 25 χρόνων και ο και ο νεαρός αριστεροπόδαρος Σταύρος Ντώνος. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν εμπειρία και από την Δ΄εθνική κατηγορία και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Οι επαφές των υπευθύνων του ΠΑΣ συνεχίζονται με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή και αναμένεται νέα ονόματα να έλθουν στο προσκήνιο τις επόμενες μέρες.







Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΡΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

Οι νεαροί άσοι του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ταξίψαν το Σάββατο 15-6-13 αρχικά στην πόλη της Κοζάνη και το Λιάπειο Αθλητικό κέντρο για να πάρουν μέρος στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών "Συμμετέχω άρα κερδίζω" που συνδιοργάνωσαν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ και του Μακεδονικού Κοζάνης. Ο ΠΑΣ συμμετείχε στους αγώνες με 4 τμήματα και τα αποτελέσματα που έφερε είχαν ως εξής:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ 2-0 (ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - ΠΑΡΙΣΗΣ) 
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-1, 1-2 στα πεν. (ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΠΕΡΣΙΔΗΣ)

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ. 1-0 (ΛΙΑΣΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 0-1

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚ. ΚΟΖΑΝΗΣ 2-0 (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ. 3-1 (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ 2, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ)

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚΕΔ. ΚΟΖΑΝΗΣ 7-0 (ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΟΥΡΟΣ2, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ  2-3 

Στην συνέχεια η αποστολή του ΠΑΣ στις 16:30 έφτασε στην Πτολεμαϊδα στο Τουρνουά του Ατρομήτου και παρά την μεγάλη κούραση έπαιξε με τις εξής ομάδες:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤ. - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 5-0
ΠροΠΑΔΙΚΟ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΡΓΙΛΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 8-1 (ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΟΥΣΗΣ3, ΛΙΑΣΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ. 3-2
ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ. 4-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 4-3

Την Κυριακή το Προπαιδικό τμήμα με αρκετές ελλείψεις ταξίδεψε για Κορησσό που αγωνίστηκε με την Δόξα Ευόσμου Α΄και ήρθε ισόπαλο με σκορ 3-3, την Δόξα Ευόσμου Β΄ που ηττήθηκε με 1-2 και με την Γαλατινή από την οποία ηττήθηκε επίσης 1-2


Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΕΚΟΥΛΙΔΗΣ Ο 1ος...

... παίχτης που ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές οι οποίοι ξεκινάνε την ενίσχυσή τους από τα μετόπισθεν. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που αποτελούσε στόχο του προπονητικού team του ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια, άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον Απόλλωνα Αμμοχωρίου με τον οποίο πήρε πρωτάθλημα, κύπελλο ενώ αγωνίστηκε και στη Δ΄Εθνική κατηγορία. Ο Βαγγέλης, αποτελεί την αρχή, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές για την ομάδα του ΠΑΣ, που οφείλει να πραγματοποιήσει αντάξια και ακόμη καλύτερη πορεία από την σεζόν που μόλις τελείωσε. Η ομάδα του ΠΑΣ του εύχεται να εκπληρώσει κάθε ποδοσφαιρική του επιθυμία έχοντας πάνω απ' όλα υγεία.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ...

...του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8-6-2013 στο γήπεδο της ΙΤΕΑΣ με τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ να χρίζετε για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής. Στην Ιτέα η νέα διοίκηση της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με τον προεδρεύοντα Κώστα Αντωνιάδη, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Δούμτση όπως και  τον Ταμία Γιαπράκη Χρήστο έδωσε τα τρόπαια και τα μετάλλια των Πρωταθλητών της Β΄κατηγορίας Ιτιά Ιτέας καθώς και του Παιδικού ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ σε μία εκδήλωση που παρακολούθησε αρκετός κόσμος. 

Οι παίχτες των δύο ομάδων πέρασαν μέσα από το ισπανικό pasillo "ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ" που πραγματοποίησαν η μία για την άλλη και καταχειροκροτούμενοι σήκωσαν τα κύπελλα που τους απονεμήθηκαν. 

Οι παίχτες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ πανηγύρισαν έξαλλα τον 3ο τίτλο που ήρθε και αυτός χωρίς ήττα όπως και οι δύο προηγούμενοι. Πριν τις απονομές αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες με τον ΠΑΣ Φλώρινα να επικρατεί με σκορ 3-4 της Ιτιάς Ιτέας με τα γκολ των Παρίση 2, Σταμπουλτζή και Κλάψη. 

Η χρονιά δεν τελιώνει εδώ όμως για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αφού ακολουθούν 3 τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή το επόμενο Σαββατοκύριακο και φυσικά η μεγάλη διοργάνωση στο Kopaonic της Σερβίας που θα πραγματοποιηθεί από τον ΠΑΣ από τις 20 μέχρι τις 24 Ιουνίου. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Α., ΡΟΥΦΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Ε., ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Κ., ΔΟΡΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ., ΠΕΡΣΙΔΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ






ΣΤΟ 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ...

...παραβρέθηκε για άλλη μία φορά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ το Σάββατο 8-6-2013. Η διοργάνωση αποτελεί μία από τις μακροβιότερες που συμμετέχει η ομάδα μας και αυτό δείχνει από τη μία την επιτυχία που διακρίνει το θεσμό και από την άλλη τις άριστες σχέσεις που διατηρούν οι 2 Ακαδημίες. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν για άλλη μία χρονιά στο Αθλητικό Κέντρο ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο οποίο αυτό το διήμερο θα αγωνιστούν περισσότερες από 35 ομάδες. Ο ΠΑΣ Φλώρινα συμμετείχε για άλλη μία φορά με τμήματα και έφερε τα εξής αποτελέσματα:

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ 1-0 (ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΙΑΤΙΣΤΑ 1-2 (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 2-2 (ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Χ., ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΤΖΕΚΟΣ, ΜΑΓΚΟΣ, ΜΠΕΛΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

JUNIOR: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ 2-3 (ΖΕΖΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΡΟΝΟΣ 1-1 (ΓΚΕΛΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΙΑΤΙΣΤΑ 3-0 (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ2, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ.)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 3-2 (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΓΚΕΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΙΒΩΤΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΥ, ΖΕΖΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ., ΓΚΕΛΗΣ

ΠροJUNIOR: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ 2-2 (ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΡΟΝΟΣ  2-3 (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΙΑΤΙΣΤΑ 5-0 (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ 2, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 1-2 (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ.)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΜΠΟΥΜΠΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α.

BAMBINI: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ 3-1 (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.3)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΙΑΤΙΣΤΑ 3-0 (ΚΕΚΕΖΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.2)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 0-2

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΝΤΩΝΟΣ, ΚΕΚΕΖΙΔΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δεύτερος Πανελληνιονίκης ο Δημήτρης Κεσίδης του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ....

...με τη μεικτή ομάδα της Βόρειας Ζώνης Νέων που ηττήθηκε στα πέναλτι με σκορ 5-4 από την Νότια Ζώνη στο Μεγάλο Τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Δημήτρης Κεσίδης κατάφερε διαδοχικά να επιλεχθεί από την ομάδα του ΠΑΣ στη μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας από εκεί επιλέχθηκε από τον Περιφερειακό Προπονητή Νίκο Βασιλείου στη μεικτή ομάδα της 3ης Περιφέρειας όπου κατέκτησε την 1η θέση στο Τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας και στην συνέχεια επιλέχθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Θόδωρο Ελευθεριάδη στην μεικτή ομάδα της Βόρειας Ζώνης. Στον ημιτελικό με την Κεντρική Ζώνη και υπό την καθοδήγηση του Ενωσιακού Προπονητή της ΕΠΣ Ημαθίας Αντώνη Λυμούση αγωνίστηκε ώς αλλαγή για 40 λεπτά έχοντας πολύ καλή παρουσία ενώ στον μεγάλο τελικό πέρασε ως αλλαγή στο 49ο λεπτό και μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης βοήθησε ιδιαίτερα τη Βόρεια Ζώνη έχοντας μάλιστα μία καλή στιγμή όταν στο 105ο λεπτό μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε τον αντίπαλο τερματοφύλακα..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Φλωρινιώτης με την επιτυχία του αυτή παίρνει τα bonus μόρια λόγω Αθλητικής διάκρισης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, γεγονός αρκετά σπάνιο για αθλητή ποδοσφαίρου  στην περιοχή μας. 

Δείτε εδώ τις προσπάθειες του Δημήτρη Κεσίδη στον τελικό http://www.ustream.tv/recorded/32642251

Φωτογραφία: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΣΙΔΗ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!! ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ- ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ !!!

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΕΖΟΝ Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...επικρατώντας με σκορ 1-3 μέσα στη Δεσκάτη του τοπικού Καμβουνιακού. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την υπεροχή μέχρι το 15ο λεπτό του αγώνα κάνοντας και μία δύο καλές ευκαιρίες αλλά από εκεί και πέρα οι παίχτες του ΠΑΣ ανέβασαν ρυθμούς και έκλεισαν στην κυριολεξία στα καρέ τους τους αντιπάλους τους με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνετε δίκαιο για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό όταν σε σέντρα του Μπατμά από δεξιά ο Γυφτόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μέσα στην μικρή περιοχή της Δεσκάτης αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 25ο λεπτό νέα κεφαλιά του Δερμιτζάκη αυτή τη φορά περνάει λίγο άουτ ενώ στο 33ο λεπτό σε γυριστό σουτ του Γυφτόπουλου και με την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου Τ/Φ ο Φουδούλης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 39ο λεπτό ο Γκατζόπουλος έβγαλε με κάθετη πάσα σε καλή θέση μέσα στην περιοχή τον Κεσίδη που ανατράπηκε και το π[εναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Γυφτόπουλος κάνοντας το 0-2. Στο 44ο λεπτό ο Μπατμάς με ατομική προσπάθεια έφτασε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο Τ/Φ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 52ο λεπτό σε κακή συννενόηση της άμυνας του ΠΑΣ αλλά στο 82ο λεπτό ο Κωτσόπουλος με μακρινή μπαλιά βρήκε σε καλή θέση τον Φουδούλη που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 1-3. Στο 85ο λεπτό και πάλι ο Φουδούλης με κεφαλιά από καλή θέση σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της Δεσκάτης.

 Με αυτό τον αγώνα έκλεισαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών της ΕΠΣ Φλώρινας μετά από μία μακρά σε διάρκεια χρονιά που ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου του 2012 και έκλεισε δέκα μήνες μετά με την κατάκτηση του τίτλου αλλά με την αδυναμία της ομάδας να ανέβει στην επόμενη κατηγορία.  

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι συζητήσεις της ομάδας για ανανεώσεις των παιχτών που ήδη υπάρχουν στον σύλλογο ενώ θα πραγματοποιηθούν επαφές και με κάποιους μεταγραφικούς στόχους ώστε τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΛΑΓΚΟΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ (59ο ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ (59ο ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (46ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ  

ΑΓΩΝΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣ...

...με συμμετοχή σε άλλο ένα τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή την φορά το Ανατολικό Εορδαίας και η Ακαδημία του Βυζαντινού Αετού φιλοξένησαν τις Ακαδημίες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που συμμετείχαν με 4 τμήματα και περισσότερα από 40 παιδιά. Το Προ-παιδικό τμήμα του ΠΑΣ αντιμετώπισε σε 2 ημίχρονα των 20΄ τον Ηρακλή Πτολεμαϊδας και τον Φιλώτα και επικράτησε με σκορ με σκορ 2-0 και 1-0 αντίστοιχα σε αγώνες 11ν11 με τον Αλούση να πετυχαίνει όλα τα γκολ για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠροΠΑΙΔΙΚΟΥ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΜΑΓΓΟΣ, ΤΖΕΚΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΑΛΟΥΣΗΣ, ΣΕΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΕΛΗΣ

Το τμήμα Junior αντιμετώπισε τον Αετό Φλώρινα και επικράτησε με σκορ 5-1 και σκόρερς τους Καραγιάννη, Γρηγοριάδη2, Ζέζο και Χριστάκη, ενώ ηττήθηκε σε ένα ματς που είχε πολλές ανατροπές με σκορ 4-3 από του Λέοντες με σκόρερς τους Γροσδάνη2, Γρηγοριάδη

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ JUNIOR: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΩΝΟΣ Μ., ΔΗΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΖΕΖΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ, 

Οι προ-JUNIOR του ΠΑΣ επικράτησαν με σκορ 4-0 των Λεόντων με 2 γκολ του Ντούρου, του Κραμήτσου και του Τραϊκου ενώ με σκορ 6-0 επικράτησαν της ΕΠΣ Γρεβενών με 2 γκολ του Παπαδόπουλου Χ., του Ντούρου, του Γκινούδη, του Ρασπόπτση και του Καραμήτσου

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Προ-JUNIOR: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΝΤΟΥΡΟΣ

Τα bambini του ΠΑΣ πέτυχαν επίσης δύο νίκες με σκορ 8-3 έναντι των Λεόντων με σκόρερς τον Παπαδόπουλο Θ.5 και τον Τασομήνη 3, ενώ με σκορ 8-1 έναντι του Ερμή Αμυνταίου με σκόρερς τους Παπαδόπουλο Θ. 4, Τασομήνη 3, Δερματίδη

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΑΜΒΙΝΙ: ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΝΤΩΝΟΣ Φ., ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ