Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Bαριά ήττα του ΠΑΣ την 1η αγωνιστική...

...του νέου πρωταθλήματος με σκορ 5-1 απο τον νεοφώτιστο Φιλώτα. Οι παίχτες του ΠΑΣ αρχικά έδειξαν ότι μπορούσαν να ελέγξουν το παιχνίδι αλλά από το 20ο λεπτό που έμειναν πίσω στο σκορ και έπειτα δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να βρουν ρυθμό παιχνιδιού.  Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα μας πέτυχε ο Γυφτόπουλος μετά από κάθετη πάσα του Ράμα.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Επαγγελματίας στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Βασίλης Μπατμάς

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών υπέγραψε σήμερα ο 17χρονος πλάγιος μέσος πρώην παίχτης του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Βασίλης Μπατμάς και θα αγωνίζεται πλέον στην FOOTBALL LEAGUE (Β΄ΕΘΝΙΚΗ) για τον επόμενο χρόνο. Ο νεαρός φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής ήταν βασικό στέλεχος της περυσινής πρωταθλήτριας ομάδας του ΠΑΣ Φλώρινα έχοντας συνολικά 38 συμμετοχές και 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχεται συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στα επαγγελματικά σαλόνια.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

και 2ος Τασόπουλος στη μηχανή του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...αφού η ομάδα της πόλης μας απέκτησε τον νεαρό 22χρονο αμυντικό Βαγγέλη Τασόπουλο παίχτη που παρόλο την ηλικία του έχει αρκετές εμεπιρίες ακόμα και από την Δ΄Εθνική. Ο "Βάκης" που είναι ξάδερφος του Θωμά Τασόπουλου που αγωνίζεται στην ομάδα έχει παίξει ακόμη στους Λόφους, στην Αχλάδα αλλά και σε ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του ΠΑΣ από εδώ και πέρα.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΤΟΪΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣE ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο 17χρονος πρώην πορτιέρο του ΠΑΣ Φλώρινα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα χρώματα του  Κάστορα Καστοριάς στη FOOTBALL LEAGUE2. O ¨Στε¨ αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στο ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα όπου την σεζόν που μόλις πέρασε κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής ενώ έχει καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα και με το παιδικό τμήμα του συλλόγου. Ο Στόϊκος τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Φλώρινας ενώ με τις εμφανίσεις του εκεί κλήθηκε και στην μεικτή ομάδα της 3ης Περιφέρειας. Ο νεαρός goalkeeper έχει μία σταθερότητα και ωριμότητα στο παιχνίδι του που σε συνδυασμό με την πολύ όρεξη για δουλειά τον βοήθησαν να κάνει το άλμα αυτό στην καριέρα του. Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

από την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας με σκορ 4-0 από τον Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα. Το νεανικό σχήμα που παρατάσσει τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την ομάδα του Αγίου, που παρόλο τις αποτυχημένες προσπάθειες να πάρει κάποιους τίτλους τα τελευταία χρόνια αντί να αδυνατίζει παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατός. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο σε μία σύγχυση στα καρέ του ΠΑΣ μετά από ανύπαρκτο φάουλ που υπέδειξε ο βοηθός διαιτητή στον Γεωργόπουλο. Στο 17ο λεπτό ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με σουτ του Παπαδόπουλου Ν. να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Τζαραλή. Στο 32ο λεπτό ο Σκοπιανός φορ των γηπεδούχων διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του ενώ στο 2ο ημίχρονο παίχτες του Αγίου κατάφεραν να σκοράρουν άλλες δύο φορές. Ο ΠΑΣ δημιούργησε και έφτασε κοντά στο γκολ σε 3 περιπτώσεις στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι θετικό για την ομάδα τους με τους Τασόπουλο, Γυφτόπουλο και Μήνο.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ (70΄ ΡΟΥΦΑΣ), ΝΤΩΝΟΣ (45΄ ΚΑΤΗΣ), ΤΑΤΕΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΜΑ (68΄ ΜΗΝΟΣ) 

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Με οδηγό τις επιτυχημένες χρονιές των προηγούμενων ετών και μάλιστα την ιδιαίτερα πετυχημένη τελευταία χρονιά, με τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων, τις μεταγραφές 3 παιχτών της Ακαδημίας σε ομάδες υψηλότερου επιπέδου αλλά και τη διεθνή συμμετοχή σε 5ήμερο τουρνουά στη Σερβία η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα ξεκινάει τις υποχρεώσεις μπαίνοντας άλλη μία φορά δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής. Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ για τη σεζόν 2013-14. Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου καθώς και όσοι θέλουν να εγγραφούν μπορούν να βρίσκονται στο ΔΑΚ Φλώρινας στις 18:00 για αθλητές γεννημένους 1999-2000-2001-2002-2003 και στις 19:00 για αθλητές γεννημένους το 2004+. Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις μέχρι την έναρξη των σχολείων και θα δοθεί στους νεαρούς ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.  Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας υπόσχονται νέες εμπειρίες τόσο Αθλητικού όσο και Πολιτιστικού περιεχομένου

Εκδηλώσεις της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα την περασμένη σεζόν 

1) Συμμετοχή στο Τουρνουά του Απόλλων Αμμοχωρίου
2) Συμμετοχή στο Τουρνουά του Μελιτέα Μελίτης
3) Συμμετοχή στο Τουρνουά της Ακαδημία Γιώτσα Κατερίνης
4) Διοργάνωση Camp επιλογών παιχτών με ΠΑΕ ΠΑΟΚ
5) Φιλικές αναμετρήσεις με Fair Play Ohrid και Αρμενοχώρι
6) Διοργάνωση 3ης Επιστημονικής Ημερίδας (Ημέρα Ψυχολογίας)
7) Συμμετοχή στο Τουρνουά του Αστέρα Ιωαννίνων
8) Pre game ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και φιλικοί αγώνες με Ερμή Καλαμαριάς
9) Κοπή Βασιλόπιτας Ακαδημίας
10) Φιλικοί αγώνες σε Νάουσα - Σκύδρα
11) Φιλικοί αγώνες με Σιάτιστα και ΕΠΣ Γρεβενών
12) Φιλικοί αγώνες με Δυναμό Τιράνων
13) Φιλικοί αγώνες με το Πολύκαστρο Κιλκίς
14) Φιλικοί αγώνες στην Αχρίδα
15) Συμμετοχή στο Τουρνουά της Αναγέννησης Πτολεμαϊδας
16) Διοργάνωση του 6ου Διεθνούς Τουρνουά του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ με περισσότερους από 1200 αθλητές
17) Συμμετοχή στο Τουρνουά του Αετού
18) Συμμετοχή στο Τουρνουά του Φιλώτα
19) Συμμετοχή στο Τουρνουά του Βυζαντινού Αετού
20) Συμμετοχή στο Τουρνουά Κρόνου Καστοριάς
21) Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Φλώρινας
22) Συμμετοχή στο Τουρνουά της Δόξας Κορησσού
23) Συμμετοχή στο Τουρνουά του Ατρομήτου Πτολ.
24) Συμμετοχή στο Τουρνουά του ΠΑΟΚ Κοζάνης
25) Συμμετοχή με το τμήμα Junior στο τουρνουά του Πήγασου
26) Συμμετοχή του Παιδικού τμήματος σε 5ήμερο τουρνουά στο KOPAONIK CUP στη Σερβία

Τηλ. Επικοινωνίας: 6976392636 - 6972022526 - 2385501510


Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Με σκορ 0-2 επικράτησε ο ΠΑΣ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αετού...

...στο 2ο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε το Σάββατο 10-8-13 στις άψογες γηπεδικές εγκαταστάσεις της γηπεδούχου ομάδας. Ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένος μιας και ήταν το 2ο φιλικό σε 2 μέρες αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που σίγουρα θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΦ. Στο 28ο λεπτό ο Γυφτόπουλος με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ μετά από ωραία πάσα του Ντώνου ενώ στο 68΄ ο Παπαδόπουλος με μία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ έκανε το τελικό 0-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΚΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΤΑΤΕΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΩΝΟΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΗΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΩ ΣΤΟ 2ο Μέρος χρησιμοποιήθηκαν επίσης και οι ΣΤΟΪΚΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Α., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ



Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

1ο φιλικό 1η νίκη για τον ΠΑΣ...

...με αντίπαλο τον Αίαντα Αμμοχωρίου με σκορ 0-5. H πρωταθλήτρια ομάδα του ΠAΣ ΦΛΩΡΙΝΑ παρουσιάστηκε αρκετά ανανεωμένη και με ένα κράμα έμπειρων και αρκετά ταλαντούχων νέων παιχτών επικράτησε του επίσης νεανικού Αίαντα. Ο Γυφτόπουλος άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ με εκτέλεση πέναλτι στο 7ο λεπτό μετά από ανατροπή του Τασόπουλου στην περιοχή.  Sto 29o λεπτό ο ίδιος παίχτης με κοντινή προβολή έκανε το 0-2 μετά από ωραία συνεργασία των Κατή, Ράμα και Τασόπουλου. Στο 36ο λεπτό και πάλι ο Γυφτόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους χωρίς αυτό να ρίξει τους ρυθμούς του αγώνα και στο 64ο λεπτό ο Μανούρης έκανε το 0-4 όταν μετά από ωραίο συνδιασμό του ίδιου του Τσώτσου, του Ντώνου και του Δόρη ενώ το σκορ έκλεισε ο Παρίσης με σέντρα σουτ από δεξιά γράφοντας το τελικό 0-5. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΚΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΑΤΕΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΚΑΤΗΣ, ΡΑΜΑ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΝΟΣ
 στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για τον ΠΑΣ και οι: ΡΟΥΦΑΣ, ΝΤΩΝΟΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΜΑΝΟΥΡΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

O Άγγελος Τσώτσος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στις επιλογές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ15

Σήμερα το πρωί στις 11:30 έφτασε στα γραφεία της ΕΠΣ Φλώρινας και κατόπιν σε αυτά του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ η κλήση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Άγγελου Τσώτσου γεννημένου το 1999 για συμμετοχή στις επιλογές της Εθνικής Ελλάδος Προπαίδων που θα ξεκινήσει τις εργασίες τη φετινή χρονιά. Ο Άγγελος που ήταν βασικό στέλεχος του πρωταθλητή Παιδικού τμήματος του ΠΑΣ Φλώρινα, της ΕΠΣ Φλώρινας, της 3ης Περιφέρειας και επιλέχθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θόδωρο Ελευθεριάδη στη βόρεια ζώνη όπου και πάλι ήταν βασικό μέλος. Ο ίδιος προπονητής στην συνέχεια τον επέλεξε στις 44 αρχικές επιλογές (σύμφωνα με το πλάνο του Fernando Santos) της Εθνικής Ελλάδος Προπαίδων. Ο νεαρός πλάγιος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί σε όλη την πτέρυγα τόσο από δεξιά όσο και από αριστερά θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά από τις 21 μέχρι τις 23 Αυγούστου. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχεται να έχει υγεία και καλή επιτυχία στην προσπάθειά του. 

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Μεγάλο βήμα στην καριέρα του πραγματοποίησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Βασίλης Δερμιτζάκης αφού τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League me την Κ17 ομάδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός δοκιμάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι τον Φεβρουάριο από τον προπονητή της Βέροιας κύριο Χριστοφορίδη και αμέσως ξεχώρισε με αποτέλεσμα κατά την περυσινή σεζόν να προπονείτε εντατικά παράλληλα με τον ΠΑΣ και στη γειτονική πόλη. Την Παρασκευή 2/8/13 πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του, ενώ ήδη ο νεαρός παίχτης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα της Βέροιας αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο "Billakos" αγωνίζεται στην Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα από το 2006 και έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλά τουρνουά, 2 πρωταθλήματα ΕΠΣ Φλώρινας με το παιδικό τμήμα και πέρυσι ανακυρύχθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Φλώρινας με το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Ο σύλλογος και η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχονται καλή συνέχεια στην από εδώ και πέρα ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του και είναι σίγουροι ότι με την προσπάθεια και τον ισχυρό χαρακτήρα του θα καταφέρει να διακριθεί στα σαλόνια της Super League.

Ο Βασίλης Δερμιτζάκης στα 3-5 πηγάδια με τη φανέλα της ΠΑΣ ΒΕΡΟΙΑ κ17 στον προχθεσινό φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.