Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

1-2 Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΚ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ...

...Αγίας Παρασκευής. Το σκορ αυτό αποτελεί το τρίτο συνεχόμενο ίδιο αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες στα πλαίσια των τελευταίων πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Φλώρινας. Οι παίχτες του ΠΑΣ ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και είχαν μία φλύαρη υπεροχή αλλά δεν ευτύχισαν να πετύχουν κάτι καλό μέχρι το 25ο λεπτό όπου ο Κατής σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γυμνόπουλου. Ο αγώνας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό χωρίς και πάλι να έχουμε κάποια ιδιαίτερη φάση ως το 72ο λεπτό όπου ο Σεκκουλίδης έβγαλε κάθετη πάσα στον κενό χώρο και αφού  ο Παπαδόπουλος έτρεξε το μισό γήπεδο πέρασε ωραία τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 75΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν με κεφαλιά του Μάνου μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ λίγο αργότερα η ομάδα του ΠΑΣ έμεινε με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τασόπουλος Θωμάς. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με βαθιές μπαλιές να πετύχουν την ισοφάριση αλλά η αμυντική γραμμή του ΠΑΣ και ο τερματοφύλακας Ηλιόπουλος απέκρουσαν κάθε προσπάθεια των αντιπάλων.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ (7΄ ΡΟΥΦΑΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΚΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΚΑΤΗΣ (56΄ ΠΕΤΡΟΥ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΛΕΖΑΚΗΣ (65΄ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ)  

Πήρε τον Γιώργο Πέτρου (Πίκη) ο ΠΑΣ...

...στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που διανύουμε από τον συμπολίτη Μέγα Αλέξανδρο. Ο νεαρός μέσος αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΣ στην προσπάθειά του να επιτύχει τους στόχους της ομάδας τόσο με την αγωνιστικότητα όσο και με τον χαρακτήρα του.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...επί του Μελιτέα Μελίτης με σκορ 1-0 μέσα στο ΔΑΚ Φλώρινας. Η ομάδα του ΠΑΣ εμφανώς επηρεασμένη από τη διακοπή δεν έπιασε καλή απόδοση ενώ ο Μελιτέας παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τον 1ο γύρο. Την 1η καλή στιγμή της αναμέτρησης την είχε ο ΠΑΣ όταν ο Παπαδόπουλος πέρασε 2 αντιπάλους από δεξιά και σέντραρε με την κεφαλιά του Γυφτόπουλου να περνάει λίγο άουτ. Στο 21΄ σουτ του Γυφτόπουλου από θέση μέσα αριστερά τράνταξε το δοκάρι. Στο 27ο λεπτό πάσα του Γεωργόπουλου στον Κατή που βγάζει ωραία μπαλιά στον Γυφτόπουλο αυτός μπαίνει στην περιοχή και σερβίρει το γκολ στον Λεζάκη που από κοντά πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Ένα λεπτό αργότερα φαλτσαριστό σουτ του Παπαδόπουλου περνάει λίγο άουτ, ενώ λίγο σουτ του Σεκκουλίδη μετά από κόρνερ του Κατή σταματάει σε σώματα των φιλοξενουμένων. Στο 42 και στο 45 οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ του Μαυροματίδη που έβγαλε σε υπερένταση ο Ναλπαντίδης. Στην επανάληψη η μοναδική καλή στιγμή του ΠΑΣ έγινε στο 75΄ όταν ο Γεωργόπουλος σέντραρε από αριστερά ο Γυφτόπουλος μπήκε στην περιοχή αλλά η προβολή του σταμάτησε πάνω στον Λαζαρίδη. Στο 82΄λεπτό ο Μαυροματίδης σούταρε δυνατά με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του Ναλπαντίδη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ (55΄ ΜΗΝΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΚΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΚΑΤΗΣ (78΄ ΤΣΟΥΛΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΛΕΖΑΚΗΣ (73΄ ΔΟΡΗΣ)  

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ PELISTER ΒΙΤΟLA...

...με σκορ 0-2 στα πλαίσια της χειμερινής προετοιμασίας των 2 ομάδων σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Φλώρινας, υπό το πέπλο της παγωμένης ομίχλης που σκεπάζει την περιοχή τον τελευταίο καιρό. Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην σύνθεσή τους με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο έτοιμοι και πετυχαίνοντας 1 γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου να παίρνουν τη νίκη. Πλέον αν όλα πάνε καλά το επόμενο Σάββατο ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ θα αντιμετωπίσει τον Μελιτέα Μελίτης στο ΔΑΚ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (75΄ ΚΟΥΣΙΑΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (75΄ΓΚΟΥΛΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (75΄ ΤΣΩΤΣΟΣ), ΣΕΚΚΟΥΛΙΔΗΣ (75΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ (75΄ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ), ΚΑΤΗΣ (45΄ ΡΑΜΑ), ΠΑΡΙΣΗΣ (45΄ ΜΗΝΟΣ), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (45΄ ΛΕΖΑΚΗΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ. (60΄ ΔΟΡΗΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (65΄ ΤΑΤΕΣ)

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ

Το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά έδωσε η ομάδα του ΠΑΣ που με την ευκαιρία μπόρεσε να δοκιμάσει νέο σχήμα αλλά και αρκετούς παίχτες από το παιδικό τμήμα.  Η αποστολή του ΠΑΣ ξεκίνησε από την πόλη της Φλώρινα με ομίχλη και -1 και έφτασε στον Άγιο Παντελεήμονα όπου επικρατούσε ηλιοφάνεια και 13 βαθμοί κατά την έναρξη του αγώνα. Ο ΠΑΣ είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι του αλλά φάνηκε να μην έχει διάρκεια κυρίως λόγω των διακοπών και προγήθηκε στο 13ο λεπτό με σουτ του Σεκκουλίδη μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι του Ντιμόφσκι και στο 24΄ ο ίδιος παίχτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 44΄ο Σεκκουλίδης έβγαλε σε καλή θέση τον Παπαδόπουλο που έδωσε στον Γυφτόπουλο και αυτός ισοφάρισε σε 2-2. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης με σουτ μέσα από την περιοχή σε σύγχηση στα καρέ του ΠΑΣ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ (70΄ ΓΚΟΥΛΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ (70΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ), ΣΕΚΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ (ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ 75΄), ΚΑΤΗΣ (45΄ΠΑΡΙΣΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (45΄ΛΕΖΑΚΗΣ)