Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ME 2 ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΕΖΑΚΗ...

...ένα με κεφαλιά στην αρχή και ένα με τακουνάκι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΣ Επικράτησε της Ελλάς Α. Καλλινίκης με σκορ 2-1 μέσα στο ΔΑΚ για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Φλώρινας. Οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν την 1η τους ευκαιρία στο 6ο λεπτό όταν σουτ του Λεζάκη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Πέτρου εκτέλεσε φάουλ και ο Γυφτόπουλος με κεφαλιά έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία ενώ στο 8΄ αυτή τη φορά ο Πέτρου εκτέλεσε κόρνερ και ο Λεζάκη με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.  Στο 10ο λεπτό ατομική προσπάθεια και σουτ του Μήνου έπιασε ο Μουσταφα. Οι φιλιξενούμενοι στο 18ο λεπτό έκαναν αισθητή την παρουσία τους όταν ο Μπαλάκας σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά έδιωξε με υπερένταση ο Ηλιόπουλος. Στο 38ο λεπτό οι Γυφτόπουλος - Λεζάκης άλλαξαν ωραία την μπάλα και αυτή ήρθε πάλι στον 1ο που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 41ο λεπτό ο Ράμα μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έδωσε στον Μήνο που με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω στον Μουσταφά. Στο 58ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Ιωαννίδη Π. μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη Σ. Στο 81ο λεπτό ο Κυρκόπουλος σούταρε δυνατά αλλά έδιωξε ο Μουσταφά, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κυρκόπουλος και πάλι έφερε την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και ο Λεζάκης με τακουνάκι έκανε το τελικό 2-1.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ (78΄ ΤΑΤΕΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΚΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΠΕΤΡΟΥ, ΜΗΝΟΣ (44΄ ΔΟΡΗΣ), ΡΑΜΑ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ. (65΄ ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ 

Επανέναρξη Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣ Φλώρινας με ΝΙΚΗ...

...για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ μέσα στο ΔΑΚ με αντίπαλο την Αστραπή Μεσονησίου με σκορ 8-0. Η ομάδα του ΠΑΣ αν και παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες επικράτησε των αντιπάλων της που χρησιμοποίησαν αρκετούς μικρούς ποδοσφαιριστές. Το σκορ άνοιξε ο Γαζέας με δυνατό αριστερό διαγώνιο σουτ στο 9ο λεπτό. Στο 17΄ συνδυάστηκαν ωραία οι Περσίδης - Γαζέας με τον τελευταίο να βγάζει ωραία διαγώνια πάσα στον Αντωνιάδη που έκανε το 2-0. Στο 20΄άλλη μία ωραία συνεργασία των Περσίδη - Γαζέα - Λιάσου με την μπάλα να φτάνει στο Αντωνιάδη που με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 42ο λεπτό σέντρα του Μαργαρίτη κεφαλιά του Γαζέα 4-0. Στο 48ο ο Γώγος με πλασέ έκανε το 5-0 μετά από πάσα του Τασομηνόπουλου. Στο 51΄ ο Γαζέας πέτυχε το χατ-τρικ με προβολή μετά από κόρνερ του Τασομηνόπουλου. Στο 54΄ ο Κοκαρόπουλος με λόμπα πέτυχε το 7-0 για να κλείσει το σκορ και πάλι ο Γώγος με σουτ έξω από την περιοχή για το τελικό 8-0. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αναμετρήθηκαν και τα τμήματα Projunior + Βambini των 2 ομάδων με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο με σκορ 1-1. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΤΙΛΗΣ (ΚΟΥΣΙΑΣ), ΓΙΩΣΗΣ (ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ), ΠΕΡΣΙΔΗΣ (ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ), ΓΚΟΥΛΟΣ (ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ), ΛΙΑΣΟΣ, ΓΩΓΟΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΖΕΤΖΗΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ), ΝΑΤΣΗΣ (ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ)



Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

2o ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ (1-2) Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...και μάλιστα με ανατροπή αυτή τη φορά μέσα στο Αρμενοχώρι. Οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και έχασαν την 1η τους ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Ράμα έβγαλε σε καλή θέση και διαγώνια τον Γυφτόπουλο που πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 6ο λεπτό και πάλι ο Γυφτόπουλος ξεμαρκαρίστηκε έξω από την περιοχή και σούταρε δυνατά λίγο άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραία πάσα του Γεωργόπουλου. Το Αρμενοχώρι όμως ήταν αυτό που πήρε το προβάδισμα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μπίρος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι παίχτες του ΠΑΣ συνήλθαν γρήγορα και ο Παπαδόπουλος είχε ένα καλό σουτ στο 38΄πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ στο 45ο λεπτό ο Γυφτόπουλος κινήθηκε ωραία έξω από την περιοχή και ανατράπηκε με την μπάλα να καταλήγει στον Ε.Τασόπουλο που με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 51ο λεπτό ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα και σούταρε δυνατά και στην απόκρουση του τερματοφύλακα ο Γυφτόπουλος από κοντά έκανε το 1-2. Στο 55ο λεπτό σε αντεπίθεση του ΠΑΣ ο Γυφτόπουλος και πάλι πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 65ο λεπτό ο Λεζάκης σέντραρε από αριστερά και ο Παρίσης δεν κατάφερε από καλή θέση με κεφαλιά να αυξήσει και άλλο τον δείκτη του σκορ για τον ΠΑΣ και στο 78΄οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση με το σουτ του Αλεξιάδη να περνάει λίγο άουτ. Ο αγώνας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κυρκόπουλου στην στοματική κοιλότητα στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης και η ομάδα του ΠΑΣ του εύχεται περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει στα γήπεδα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΠΕΤΡΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (79΄ ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΗΝΟΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΜΑ (25΄ΠΑΡΙΣΗΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ (69΄ΔΟΡΗΣ)

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ME ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΣ PELISTER...

...από το γειτονικό Μοναστήρι πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 8-2-2014 στο γήπεδο του Παπαγιάννη Φλώρινας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από σχετικά καλές για την εποχή καιρικές συνθήκες και αποτελούν την αρχή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ το 2014. Οι παίδες του ΠΑΣ Φλώρινα 1999-00 επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας με σκορ 2-1 με σκόρερς τους Γαζέα μετά από σέντρα του Τζέτζη στο 40ο λεπτό και τον Χρυσοχοϊδη με σουτ στο 73΄ μετά από ωραίο συνδιασμό με τον Αντωνιάδη. Το ΠροΠαιδικό τμήμα του ΠΑΣ ήρθε ισόπαλο με σκορ 3-3 με τους Μπακάλη, Δημητριάδη και Γρηγοριάδη να χρίζονται σκόρερς ενώ το τμήμα junior του ΠΑΣ Φλώρινα ηττήθηκε με σκορ 2-8 με τον Παπαδόπουλο να πετυχαίνει τα 2 γκολ του ΠΑΣ. 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ (ΠΑΙΔΙΚΟ): ΠΑΤΙΛΗΣ, ΓΙΩΣΗΣ Δ., ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Χ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ε., ΤΣΑΡΛΙΚΗΣ, ΛΙΟΝΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι., ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

JUNIOR: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Λ., ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΚΕΒΡΚΙΔΗΣ Γ., ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΑΜΠΝΤΙΑΙ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Α., ΓΙΩΣΗΣ Χ., ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ






Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η αρχή έγινε με τα τμήματα υποδομής της ομάδας όπου κατά τη πρωινή σημερινή του προπόνηση και με αρκετό κρύο (2 βαθμούς C) έκοψαν την βασιλόπιτα κυριολεκτικά στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκτός από τους προπονητές μίλησε και ο αρχηγός του παιδικού τμήματος Αποστολίδης Τάσος που ευχήθηκε να έχει η ομάδα καλή χρονιά και οι μικροί συμπαίχτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν χωρίς να απογοητεύονται από μικρές ατυχίες που μπορεί να έχουν. Οι τυχεροί ποδοσφαιριστές ήταν οι: Γιώσης (Παιδικό), Κεβρεκίδης (ΠροΠαιδικό), Δερματίδης (Junior), Μούλας Μ. (bambini) που εκτός από το φλουρί κέρδισαν και αθλητικό υλικό προσφορά από την ακαδημία. 

Το απόγευμα και μετά την προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας οι παίχτες του ανδρικού τμήματος έκοψαν και αυτοί τη βασιλόπιτα τους σε γνωστή ψησταριά της πόλης μετά από γεύμα που τους παρέθεσαν οι παράγοντες της ομάδας. Οι τρεις τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήταν οι Μήνος, Γυφτόπουλος και Τασόπουλος Ε.