Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα για όποιον δουλέψει σκληρά.

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή δύο παιδιών από την πόλη μας του Νίκου Μελίσσα και του Δημήτρη Κεσίδη, που βρέθηκαν αντιμέτωποι για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την πρώτη επίσημη συμμετοχή του Νίκου στην Super League με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, θα θέλαμε να γράψουμε δύο λόγια σχετικά με το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας που τόσο πολύ το υποτιμούμε. Νιώσαμε συγκίνηση και περηφάνια που ένα τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας εχθές και κατάφερε να χειροκροτήσει έναν Φλωρινιώτη παίχτη στη Super League. Δύο παιδιά που ξεκίνησαν από τα δικά μας χώματα, που βλέπαμε την σπίθα της επιθυμίας να διακριθούν στο άθλημα του ποδοσφαίρου στα μάτια τους, που είδαμε τα πρώτα λάθη τους, τις πρώτες χαρές τους και τις πρώτες επιτυχίες τους, μας έκαναν για άλλη μία φορά περήφανους. Ευχόμαστε στους δύο ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν με υγεία και επιτυχίες τον δύσκολο δρόμο που έχουν διαλέξει. Θα θέλαμε όμως να σημειώσουμε ότι για να φτάσουν εκεί οι παίχτες αυτοί δούλεψαν ασταμάτητα ατελείωτες ώρες, αντιστάθηκαν στην πρόσκαιρη κόπωση, έκαναν το γήπεδο δεύτερο σπίτι τους. Έφυγαν από το σπίτι τους έφηβοι σε μία ηλικία που είχαν ακόμα την ανάγκη της οικογένειάς τους και έγιναν τα αντράκια που καμαρώσαμε στην τηλεόραση. Έσκυψαν το κεφάλι σε κάθε κακουχία, σε κάθε μικρή απογοήτευση, σε όλα τα χρόνια που χρειάστηκε να μείνουν στον πάγκο ή στην κερκίδα βλέποντας από εκεί τις ομάδες τους και δεν τα παράτησαν, δεν κατέκριναν κανέναν αλλά πάλεψαν ακόμα περισσότερο για να φτάσουν εκεί που τους αξίζει. Είχαν πάντα βέβαια και την στήριξη των γονέων τους, γονέων πρόθυμων να τους προσφέρουν ότι μπορούσαν, που τους πήγαν σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, που τους στήριξαν όταν η κούραση από τις ατομικές προπονήσεις ξεπερνούσε τις αντοχές τους, που τους σκέπασαν με ένα αντιανεμικό όταν το τσουχτερό κρύο της Φλώρινας έκανε το κορμί τους να τρέμει. Προσδοκούμε κάποτε να δούμε όλο και περισσότερους παίχτες από την περιοχή μας στην τηλεόραση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ελπίζουμε οι συγκεκριμένοι να αποτελέσουν πρότυπο για όλα τα παιδιά της περιοχής μας να τους φτάσουν και να τους ξεπεράσουν. Δεν χρειάζεται ούτε μέσο ούτε προώθηση ούτε λεφτά, χρειάζεται ταλέντο, επιμονή, υπομονή, σκληρή δουλειά, τύχη, και πάνω από όλα εσωτερικό κίνητρο, θέληση και δύναμη ψυχής. Σκοπός μας με αυτά τα λόγια είναι να βοηθήσουμε έστω και λίγο όλους αυτούς που δειλά κάνανε τα πρώτα τους βήματα με μεταγραφές σε τμήματα υποδομών super league, σε ομάδες Γ' Εθνικής, σε παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά στις ομάδες τις περιοχής μας και έχουν τις βλέψεις τους στο μέλλον, στα παιδιά που κάνανε ή θα κάνουν τα πρώτα τους δοκιμαστικά σε μεγάλες ομάδες, στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές που ιδρώνουν καθημερινά με την μπάλα στα πόδια στα γήπεδα του νομού μας και όχι μόνο. Κλείνοντας σας παραθέτουμε τα λόγια του μεγάλου δρομέα Emil Zatopek "Ένας αθλητής δεν μπορεί να τρέχει με τα λεφτά στην τσέπη του, αλλά με την ελπίδα στην καρδιά του και τα όνειρα στο κεφάλι του"      


Οι δύο Φλωρινιώτες ποδοσφαιριστές αντιμέτωποι. Φώτο από το www.onvolos,gr
Ο Νίκος Μελίσσας στην 1η του συμμετοχή στην Super League. Φώτο από το www.sport24.gr 

Με Απόλυτη Επιτυχία Στέφθηκε το 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνούα Σάλας...

...που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Φλώρινα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας με καλεσμένες ακαδημίες την Academica από τη Θεσσαλονίκη και τη Top Goal από το Μοναστήρι.  Το τουρνουά ήταν προγραμματισμένο από την αρχή της σεζόν για τον ΠΑΣ Φλώρινα και κανένας δεν μπορούσε να υπολογίσει ότι οι καιρικές συνθήκες της εποχής θα επέτρεπαν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες και στα εξωτερικά γήπεδα του ΔΑΚ. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί με παρουσίαση των παιχτών των ομάδων στα πρότυπα των αθλημάτων κλειστού χώρου. Στους αγώνες συμμετείχαν 4 ηλικιακά τμήματα με παίχτες γεννημένους το 2006-2007-2008 και 2009+ και είχαν τη μορφή όλοι με όλους χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τα παιδιά χάρηκαν τη συμμετοχή τους και οι γονείς χειροκρότησαν όλες τις ωραίες προσπάθειες. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων το Τμήμα Χορευτικής Γυμναστικής του ΠΑΣ Φλώρινα υπό τις οδηγίες της Υπευθύνου κυρίας Βάσιας Θεοχαροπούλου πραγματοποίησε επίδειξη κλασσικού και μοντέρνου χορού δείχνοντας ότι και σε αυτό το τμήμα ο σύλλογος δουλεύει με επιτυχία. Ακολούθησε η βράβευση των συμμετεχόντων με αναμνηστικά κύπελλα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Φλώρινα κο Θόδωρο Ουλιάρη να δίνει το κύπελλο συμμετοχής στην Ακαδημία Academica, τον υπεύθυνο της Αcademica Πάρη Στεφανίδη να δίνει το κύπελλο στην Top Goal και τον υπεύθυνο της Top Goal Kire Garbevski να δίνει το κύπελλο στους ποδοσφαιριστές μας. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενες αποστολές ξεναγήθηκαν στην πόλη μας με το τρενάκι της φωτιάς και γευμάτισαν στην μπυραρία του αρχηγού του ΠΑΣ Φλώρινα Κώστα και Παύλου Τσίγλη Kozel.

 Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν του διαιτητές Μάκη Κων/νου και Βαγγέλη Σουγαράκη, τον Νίκο Βέρτκα για την ιατρική κάλυψη των αγώνων και τους ανθρώπους του ΔΑΚ Φλώρινας και ιδιαίτερα την κα Παπαδοπούλου Σοφία για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

Για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ οι συνθέσεις:
2006: Φωστηρόπουλος Π., Θωμαϊδης Κ., Δερματίδης Ε., Ιωάννου Λ., Ντώνος, Σολάκης, Βοζίνης, Παπαϊωάννου, Παπαδόπουλος Θ. Νούνης, Μούκας Ε.
2007: Φωστηρόπουλος Θ., Μαρίνος, Δαλάκης Α., Μούκας Κ., Τασομήνης, Σταυρίδης, Παπαθανασίου, Βέρτκας Λ., Μαυρουδής, Γώγος, Δέλλιος, Θωμαϊδης Ι., Γιουρούκης, Δούγκας, Μούλας 
2008: Αμπελίδης, Γαϊγάνης Λ., Κατής Δ., Δερματίδης Δ., Μπαλιάσης, Γαλαρινιώτης, Δουπάτσης, Γιάγκου, Παπαευαγγέλου, Κων/νοπουλος, Ιωαννίδης, Παράσχος
2009+: Κούταβος, Ουλιάρης Π.Σ., Ουλιάρης Θ.Σ., Τερπίνας, Γλούφτσης, Σαμπαλής, Παλικρούσης, Ηλίας, Παπαδόπουλος Μ., Λαζαρίδης, Πεσιρίδης, Ζαρμακούπης, Δαϊρετζης, Γαζέας, Βερκτας Ε., Ιωάννου Ν., Γαιγάνης Θ., Ιωάννου Θ., Καττής Α.





















ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το τμήμα Τζούνιορ του ΠΑΣ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχε για 2η συνεχόμενη σεζόν στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσαν τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες του δικτύου από όλη την Ελλάδα και οι αγώνες είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού μπορούσαν να αναμετρηθούν ποδοσφαιριστές από όλη τη χώρα. Η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα ηττήθηκε στον 1ο αγώνα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 ενώ στην συνέχεια ήρθε 2-2 (Μαρκούλης, Τράϊκος) με την Ξάνθη  κέρδισε 6-3 (Παπαδόπουλος2, Ντούρος2, Γκινούδης2) την Κομοτηνή και με 1-5 (Γκινούδης, Τριγωνίδης2, Μαρκούλης, Παπαδόπουλος) την Πάτρα. Στην συνέχεια η αποστολή του ΠΑΣ κατέλυσε στον Hotel Φιλίππειον έκανε μία βόλτα στην Πλατεία Αριστοτέλους και το βράδυ οι γονείς συνοδοί έδωσαν ρεσιτάλ με τις χορευτικές και τραγουδιστικές τους ικανότητες σε συνεργασία με τα μέλη των υπόλοιπων αποστολών. Την Κυριακή ο ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησε με σκορ 6-3 (Γκινούδης2, Μρκούλης2, Ντούρος, Παπαδόπουλος) και αμέσως μετά τη λήξη του Τουρνουά η ομάδα μας παρακολούθησε στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ - Πλατανιάς που έληξε με σκορ 1-0. Στον αγώνα οι μικροί μας ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τον επίσης Φλωρινιώτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Νίκο Μελίσσα στην 1η επίσημη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

0-1 έχασε ο ΠΑΣ από τον Ερμή...

...στο ντέρμπι του νομού σε έναν αγώνα που οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο εύστοχοι και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο ΠΑΣ έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα με τους Τσώτσο και Μπάγα αλλά ο Κων/νιδης του Ερμή με ψιλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 12ο λεπτό. Στην συνέχεια ο ΠΑΣ είχε άλλη μία καλή στιγμή με τον Μπάγα ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 43ο και 45ο λεπτό. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ είχε τα ηνία του αγώνα αλλά οι παίχτες του Ερμή απείλησαν πρώτοι δύο φορές, αργότερα όμως οι γηπεδούχοι αν και από το 75΄ έμειναν με 10 παίχτες είχαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Γυφτόπουλο κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο άουτ, με τον Τάσκα που από καλή θέση έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πάνω στον τερματοφύλακα αλλά και σε πλασέ του Μπάγα από το ύψος του πέναλτι μετά από προσπάθεια του Τασόπουλου. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ (53΄ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ). ΡΟΥΦΑΣ , ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε, ΣΒΙΡΟΣ (53΄ΤΑΣΚΑΣ), ΜΠΑΓΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ (74΄ΤΣΙΓΛΗΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

2o Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου Σάλας "ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ"

Πιστός στον ετήσιο προγραμματισμό του ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ πραγματοποιεί το 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Παιδικού Σάλας στο ΔΑΚ Φλώρινας την Κυριακή 20/12/2015 από 9 το πρωί έως τις 15:30. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2006 και νεότεροι ενώ θα συμμετέχουν δύο καλεσμένες ομάδες η Top Goal από το γειτονικό Μοναστήρι και η Academica FC από τη Θεσσαλονίκη.  Στους αγώνες αναμένεται να αγωνιστούν περισσότεροι από 200 ποδοσφαιριστές και θα το παρακολουθήσει πλήθος κόσμου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα τελειώσει στις 15:00 ενώ θα ακολουθήσει επίδειξη του τμήματος χορευτικής γυμναστικής του συλλόγου μας και απονομές. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενες αποστολές θα ξεναγηθούν στην πόλη μας. 

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12/2015
2006 - 2007
9:30 (2006) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - (2006) TOP GOAL
10:00 (2007) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - (2007) ΤΟP GOAL
10:30 (2006) TOP GOAL - (2006) ACADEMICA 
11:00 (2006) ACADEMICA - (2006) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 
11:30 (2007) TOP GOAL - (2007) ACADEMICA
12:00 (2007) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ- (2007) ACADEMICA
2008
12:30 TOP GOAL - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ
12:55 TOP GOAL - ACADEMICA
13:20 ACADEMICA - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ
2009
13:45 TOP GOAL - ACADEMICA
14:10 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ACADEMICA
14:35 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - TOP GOAL

15:00-15:10 ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ
15:15-15:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ



Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ήττα στο τελευταίο λεπτό για το Παιδικό στην ΕΠΣ Κοζάνης

Την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης γνώρισαν οι Παίδες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που έχασαν από την Αναγέννηση Πτολεμαϊδας με γκολ στο τελευταίο της συνάντησης. Οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν μουδιασμένοι και έμεινα νωρίς πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό της συνάντησης σε αδράνεια της αμυντικής γραμμής μετά από εκτέλεση φάουλ των αντιπάλων. Οι παίχτες του ΠΑΣ κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και ισοφάρισαν με τον Χρηστάκη στο 50ο λεπτό. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ έχασε τρεις μοναδικές ευκαιρίες με τους Λαζαρίδη, Γιορτζίνη και Γροσδάνη να μην μπορούν να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα μας και ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε για άλλη μία φορά με το σφύριγματης λήξης του αγώνα για το τελικό 2-1.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

0-1 μέσα στους Λόφους ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για τον 2ο γύρο πραγματοποίησε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που επικράτησε μέσα στους Λόφους του τοπικού Άρη με σκορ 0-1. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο που δυσχέραινε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν δυνατά στον αγώνα και είχαν την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γυφτόπουλο. Στην συνέχεια ο Τσώτσος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω. Τρία λεπτά αργότερα ο Γυφτόπουλος πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως offside  ενώ στο 35ο ο Μπάγας σέντραρε από αριστερά ο Τσίγλης με το κεφάλι έβγαλε σε καλή θέση τον Γυφτόπουλο που επίσης με το κεφάλι πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Στο 2ο ημίχρονο και στο 51΄ ο Τασόπουλος σέντραρε και ο Γυφτόπουλος δεν μπόρεσε από καλή θέση να διπλασιάσει τα τέρματα για τον ΠΑΣ. Στο 63΄ ακυρώθηκε και πάλι γκολ του Γυφτόπουλου ως offside ενώ ο αγώνας έκλεισε με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθούν κυρίως με μεγάλες μπαλιές να δημιουργήσουν καταστάσεις. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ (75΄ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ), ΡΟΥΦΑΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΤΣΙΓΛΗΣ, ΣΒΙΡΟΣ (50΄ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ.), ΜΠΑΓΑΣ (70΄ ΤΑΣΚΑΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...αφού επικράτησαν την τελευταία αγωνιστική των Ελπίδων Φλώρινα εκτός έδρας με σκορ 1-9 για τους παίδες και 3-4 για τους Προπαίδες. Έτσι οι παίδες (2001-02) πραγματοποιώντας το απόλυτο των νικών στο 1ο γύρο άνοιξαν το σκορ με τον Λιασόπουλο και ακολούθως ο Μπακάλης πέτυχε 3 γκολ και από 1 οι Κεβρεκίδης, Τασομηνόπουλος, Κοκαρόπουλος, Γροσδάνης και Λαζαρίδης. Οι Προπαίδες έκλεισαν και αυτοί αήττητοι τον 1ο γύρο έχοντας μόνο μία ισοπαλία αφού επικράτησαν με 3-4 με τον Γεωργιάδη να ανοίγει το σκορ και να τον ακολουθούν στα  τέρματα οι Γεωργίου, Γκινούδης και Ντούρος. Σήμερα συνεχίζονται οι υποχρεώσεις του παιδικού στην ΕΠΣ Κοζάνης με τον αγώνα εναντίων της Αναγέννησης Πτολεμαϊδας στις 12:00.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠΑΙΔΙΚΟ 2001-02: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΛΗΣ

ΠρΟΠΑΙΔΙΚΟ 2003-04: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΟΛΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ, ΓΙΑΝΤΣΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ., ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Κ., ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ι,ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  




Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Β΄ΓΥΡΟ Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...που επικράτησε με σκορ 6-0 του Απόλλωνα Κέλλης στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα πετυχαίνοντας 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στην 6η του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Στον αγώνα οι προπονητές του ΠΑΣ είχαν την ευκαρία να χρησιμοποιήσουν αρκετούς παίχτες με μικρότερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Το σκορ άνοιξε ο Γυφτόπουλος για τον ΠΑΣ με δυνατό διαγώνιο σουτ ενώ ο ίδιος παίχτης με διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Τσώτσος με εύκολη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τάσκας. Στην επανάληψη και πάλι ο Γυφτόπουλος έκανε το 4-0, ο Τάσκας με κοντινό πλασέ μετά από ωραία ενέργεια του Τσώτσου από δεξιά έκανε το 5-0 για να κλείσε το σκορ και πάλι ο Γυφτόπουλος με ωραίο πλασέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες του ΠΑΣ σημάδεψαν και 4 φορές τα δοκάρια της εστίας του Τράϊκου. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΚΟΥΣΙΑΣ (60΄ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ (45΄ ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ), ΡΟΥΦΑΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ (55΄ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΠΑΓΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ

Νίκησε Μέγα το Παιδικό και Πήγασο το ΠροΠαιδικό

Οι παίδες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αν και παρατάχθηκαν με αρκετά διαφοροποιημένη σύνθεση σε σχέση τα υπόλοιπα παιχνίδια επικράτησαν με σκορ 3-2 του Μεγάλου Αλεξάνδρου Φλώρινας με σκόρερς τους Λαζαρίδη και Γροσδάνη2. Αμέσως μετά οι Προπαίδες επικράτησαν επίσης με σκορ 10-0 του Πήγασου. Στη διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος δόθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Φλώρινας φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των μικρότερων τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και του Πήγασου και τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Junior: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (2005) - ΠΗΓΑΣΟΣ 5-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (2006) - ΠΗΓΑΣΟΣ 2-1

ΠροJUNIOR: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (2007) - ΠΗΓΑΣΟΣ 9-5
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (2008) - ΠΗΓΑΣΟΣ 1-1

ΒΑΜΒΙΝΙ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ 7-1