Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Διπλά Φιλικά Για την Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...που ταξίδεψε στην Ημαθία και αντιμετώπισε την Ακαδημία της Πατρίδας και του Αριστοτέλη Νάουσας. Οι παίχτες του ΠΑΣ αψηφώντας το ψιλόβροχο αγωνίστηκαν με διαφορά λίγων ωρών στις έδρες των γειτονικών ακαδημιών επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις των ομάδων. Η αποστολή της ομάδος μας έφτασε πρώτα στην Πατρίδα αγωνίστηκε με την τοπική ομάδα και στην συνέχεια πήγε στη Νάουσα στις εγκαταστάσεις του Βασίλη Αργυρίου και από εκεί μέσω Έδεσσας επέστρεψε στη βάση της. Οι τρεις ομάδες έδωσαν νέο ραντεβού στο Τουρνουά της Φλώρινας πλέον στις 14-15 Μαϊου. Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:  
ΠροΠαιδικό: Νέα Νηκομήδια - ΠΑΣ  ΦΛΩΡΙΝΑ 4-6, Αριστοτέλης - ΠΑΣ Φλώρινα 9-0
Τζούνιορ: Πατρίδα - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-7, Αριστοτέλης - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 7-3
ΠροΤζούνιορ: Πατρίδα - ΠΑΣΦΛΩΡΙΝΑ 6-7, Αριστοτέλης - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 5-3
ΒΑΜΒΙΝΙ: Πατρίδα - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 10-12, Αριστοτέλης - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 4-3

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ζ., ΔΟΛΙΔΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ν., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΘΩΜΑΪΔΗΣ Κ., ΝΤΩΝΟΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Η., ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Σ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΧΑΤΖΙΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΚΟΪΔΗΣ Κ., ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΙΩΑΝΝΟΥ Λ., ΓΙΑΛΑΜΑΣ, ΝΟΥΝΗΣ

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΔΕΛΛΙΟΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ι., ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΔΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΪΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΗΣ Δ., ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

ΒΑΜΒΙΝΙ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΙΩΑΝΝΟΥ Ν., ΙΩΑΝΝΟΥ Θ., ΚΑΤΗΣ Α., ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ ΑΘ.








Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ 4 - 2

Επιστροφή στις νίκες για τον Π.Α.Σ Φλώρινα αφού επιβλήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δ.Α.Κ Φλώρινας για την 19 η Αγωνιστική της Ε.Π.Σ Φλώρινας του μαχητικού Αίαντα Αμμοχωρίου με σκορ 4-2!!
Μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής οι παίκτες του Π.Α.Σ μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο με σκοπό μόνο την νίκη!
Πέτυχαν τέσσερα τέρματα,είχαν δύο δοκάρια και έτρεξαν πολύ καθώς ο μαχητικός Αίαντας παίζοντας ένα από τα τελευταία του χαρτιά  στη μάχη της παραμονής αντιστάθηκε σθεναρά τρέχοντας και πιέζοντας την ομάδα της Φλώρινας.
Μόλις στο ο <<Βάκης>> Τασόπουλος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του  Τσομπάνη ...1-0.
Στο 13΄ και πάλι ο <<Βάκης>> εξαπολύει αυτή την φορά δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Τσομπάνη και άουτ..
Στο 25΄Σέντρα του Μπάγα από τα δεξιά βρίσκει τον Λεζάκη που προσποιείται αλλά στην κίνηση επάνω ανακόπτεται σωτήρια την τελευταία στιγμή από το Σωκράτη Παλάντζα παίκτη και προπονητή του Αίαντα!.
Στο 40΄Υποδειγματική σέντρα του Μπάγα βρίσκει τον <<Βάκη>> που πιάνει κεφαλιά άουτ..
Στο 42΄Ωραία ενέργεια του Μπαμπάρη από τα αριστερά, σπάει στον Μπάγα που σουτάρει δυνατά προς την εστία του Τσομπάνη. Εκεί ο Γκούλος σταματάει την μπάλα κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή του τέρματος και  ψύχραιμα την πασάρει στα χέρια του τερματοφύλακα του Αίαντα.Μεγάλη φάση να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Π.Α.Σ!
Στο 51΄Ο Άγγελος Αλεξιάδης εκτελεί απευθείας φάουλ .Η μπάλα κοντράρει στα σώματα των παικτών και στο rebound ο ίδιος με γυριστό δυνατό σουτ  παραβιάζει την εστία του Κούσια 1 -1.
Καλά καλά δεν ισοφάρισε  ο Αίαντας και στο 53΄ο δαιμόνιος Άγγελος Τσώτσος με ωραία ενέργεια εντός περιοχής κεραυνοβολεί και  διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδος του 2-1.
Στο 67΄Όμορφο 1-2 των Λεζάκη - Γεωργιάδη με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσομπάνη.
Στο 68΄ΟΧρ. Γεωργιάδης πλαγιοκοπεί την άμυνα του Αίαντα και σπάει όμορφα στον Λεζάκη με τον τελευταίο να <<ληστεύεται>> στην κυριολεξία την ύστατη στιγμή αφού πάλι ο αειθαλής Σωκράτης Παλάντζας του ανακόπτει σωτήρια την χαρά επίτευξης τέρματος.
Στο 76΄Λάθος διώξιμο του Σωκράτη Παλάντζα η μπάλα καταλήγει στον προ ολίγο εισελθόντα Γιώργο Ιωαννίδη που με δυνατό σουτ κάνει το 3-1.
Στο 79΄Ο <> Αίαντας Αμμοχωρίου με τον πρωτομάστορα του Σωκράτη Παλάντζα σε υποδειγματική εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής στέλνει την μπάλα με δύναμη στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κούσια και μετά στο βάθος της εστίας 3-2!!
Στο 89΄Ο Χρυσόστομος Τάσκας μιμούμενος τον ΆγγελοΤσώτσο από περίπου στην ίδια θέση και γωνία  πετυχαίνει με έξυπνο σουτ  το 4-2!
Τέλος της αναμέτρησης!!
Στα αξιοσημείωτα του after game έγινε κάτι στα αποδυτήρια του Π.Α.Σ που πρέπει να δει οπωσδήποτε το φως της δημοσιότητας.
Πράξη fair game και ευ αγωνίζεσθαι έκαναν οι Λάμπης Αλεξιάδης και Σταμάτης Παλάντζας της ομάδας του Αίαντα Αμμοχωρίου καθώς εισήλθαν στα αποδυτήρια του Π.Α.Σ Φλώρινα, αναζήτησαν τον Φίλιππο Μπάγα και του ζήτησαν  συγνώμη για κουβέντες που αντάλλαξαν εντός γηπέδου. Για όσους ξέρουν τον χαμογελαστό Φίλιππο αμέσως ανταπέδωσε την πράξη σηκώθηκε όρθιος δέχτηκε τις συγνώμες τους και έδωσε τα χέρια όπως κάνουν οι σοφοί ΑΝΤΡΕΣ!!
Αντίπαλοι στο γήπεδο - φίλοι στη παρέα!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ !!ΕΥΓΕ!!!
ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ...΄΄Γιατί το ποδόσφαιρο πάνω απ΄όλα είναι γιορτή!!!!΄΄
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:
Κούσιας,Τσώτσος(60΄Τάσκας),Ε.Τασόπουλος,
Τσίγλης,Ρούφας,Μπαμπάρης,Σβίρος,
Γεωργιάδης,Γκαντζόπουλος,Λεζάκης(80΄Κυρκόπουλος)
Μπάγας(65΄Ιωαννίδης)



Η φάση του 42΄
Το 1-1 στο 51΄ από τον Αγγελο Αλεξιάδη

9o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ "ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2016"

...διοργανώνει όπως κάθε χρόνο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ με την επωνυμία "ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2016" στο γήπεδο στολίδι του Παπαγιάννη και το ΔΑΚ Φλώρινας το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαϊου 2016. Στις προηγούμενες εκδηλώσεις έδωσαν το παρόν περισσότερες από 180 ομάδες με 1200 και πλέον νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ το 2ήμερο των αγώνων πραγματοποιούνται περισσότερες από 100 αναμετρήσεις με μοναδικό στόχο την συμμετοχή και τη διασκέδαση. 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις ομάδες.


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: 
ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, 
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (2003-04) (9x9) Διάρκεια 25΄
ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2005-06) (9x9) Διάρκεια 25΄
προΤΖΟΥΝΙΟΡ (2007-08) (7x7) Διάρκεια 25΄
ΜΙΝΙ (2009+) (5x5) Διάρκεια 25΄
· οι ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν και με ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2001-02 (11x11) να επικοινωνήσουν έγκαιρα με την διοργάνωση

ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΩΝ – ΑΓΩΝΕΣ
  •  Η οργανωτική επιτροπή του ΤΟΥΡΝΟΥΑ είναι υπεύθυνη για τον καταρτισμό των ομίλων, την κλήρωση των αγώνων και την έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων ομάδων.

  •  Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα ένας με όλους για ένα ημίχρονο.
  •  Τα αποτελέσματα των αγώνων καθώς και η βαθμολογία δεν θα υπολογίζονται.
  •  Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει παρουσία γιατρού στα γήπεδα
  •  Κάθε ομάδα έχει την υποχρέωση να δηλώσει εγγράφως ή τηλεφωνικώς συμμετοχή μέχρι  8-5-2016 και δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχει με τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ μπορεί να συμμετάσχει και με 2 ή περισσότερα τμήματα σε κάθε ηλικιακή κατηγορία αν το επιθυμεί
  •  Οι ομάδες μπορούν να αγωνιστούν είτε μία είτε και τις 2 μέρες των αγώνων αν το επιθυμούν
  • Κάθε ομάδα έχει την υποχρέωση να παραδώσει στη γραμματεία των αγώνων κατάσταση συμμετοχής με τα ονόματα των παιδιών (παιχτών) και την ηλικία τους


                     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: email: pasflorina.gmail.com
                     ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 6932750646
                     ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: τηλ. 6972022526
                     ΜΠΑΛΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: τηλ. 6987917633


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΙΑΝΤΑΣ 4 - 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  Γιατί το ποδόσφαιρο πάνω 
απ΄όλα είναι γιορτή!!!!





















ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥ Π.Α.Σ!!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ Π.Α.Σ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ!!