Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ !! (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ FREESTYLE)

Ο Π.Α.Σ Φλώρινα στα πλαίσια των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας διοργανώνει Τουρνουά Μονότερμα Ανεξάρτητων Ομάδων και  Διαγωνισμό δεξιοτήτων Free Style,στο Νέο Πάρκο της Πόλης μας στις 22-23 Αυγούστου 2016. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ψυχαγωγία μέσω της Αναβίωσης του Ποδοσφαίρου που παίζονταν στις γειτονιές και τις αλάνες της πόλης μας.   

1. α) Στο Μονότερμα Οι ομάδες θα χωριστούν σε κατηγορίες που θα περιέχουν ομάδες κάτω των 15 ετών, ομάδες άνω των 15 ετών αλλά και μεικτές ομάδες ανεξαρτήτου ηλικίας.
    β)  Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 10΄ (προκριματικοί) - 15΄ (ημιτελικοί και τελικοί) και θα έχουν τη μορφή προκρίσεων (μετά από νίκες μέχρι τον τελικό) και αποκλεισμού μετά από 2 ήττες.
    γ)  Σε περίπτωση ισοπαλίας ο νικητής θα ανακηρύσσεται στη διαδικασία των πέναλτι (3 εκτελέσεις).
   δ)  Η κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με 3 παίχτες και μπορεί να έχει μέχρι 3 αναπληρωματικούς. Οι αλλαγές είναι απεριόριστες.
   ε) Στους αγώνες η οργανωτική επιτροπή θα ορίζει τον εκάστοτε τερματοφύλακα.    

2. Στον διαγωνισμό δεξιοτήτων Freestyle μπορούν επίσης να λάβουν μέρος ανεξάρτητοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι και πάλι θα χωριστούν σε κατηγορίες. 
   α) κάτω των 15 ετών ΄΄Τα περισσότερα ποδαράκια - κολπάκια ΄΄
   β) άνω των 15 ετών ΄΄Τα περισσότερα ποδαράκια - κολπάκια΄΄ 
   γ) ανεξαρτήτου ηλικίας με ρουτίνες και ελεύθερα κόλπα.
  
Οι (α-β)συμμετέχοντες θα βρίσκονται σε περιορισμένους χώρους 5x5m και θα έχουν στη διάθεσή τους 3 προσπάθειες. Το αποτέλεσμά τους θα προκύπτει από το άθροισμα των 3 προσπαθειών.

Στην (γ) ρουτίνες θα γίνει κατάταξη μονομαχιών 3 λεπτών και ο κάθε παίχτης θα έχει στη διάθεση του 30΄΄.Θα υπάρχουν 3-5 κριτές που θα βαθμολογούν από το 1-10 με βάση τη δυσκολία, την πρωτοτυπία και την επιτυχία των ασκήσεων.

Πάρτε την παρέα σας, φτιάξτε την ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα:

6932750646 Βασιλείου Νικόλαος 
6983514833 Βλαχογιάννης Στάθης
6987917633 Θάνος Μπαλάκας
6972022526 Μπογδάνης Βασίλειος

Δηλώστε συμμετοχή στο email: pasflorina@gmail.com καθώς και στο inbox της σελίδας του Π.Α.Σ Φλώρινα(official) στο Facebook αλλά στο profile: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ /facebook έως το Σάββατο 20/8/2016.
Η ώρα έναρξης των αγώνων θα ανακοινωθεί στην αφίσα της διοργάνωσης των δρώμενων.

* Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν επίσης ανεξάρτητοι τερματοφύλακες όλων των ηλικιών.

Για το Τουρνουά Μονότερμα απαιτούνται τα παρακάτω στοιχεία:
Όνομα ομάδας
Ονόματα Παιχτών
Ηλικίες 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Υπεύθυνη Δήλωση Σωματικής Υγείας


Για το Freestyle:
Όνομα
Επίθετο
Ηλικία
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Κατηγορία συμμετοχής
Υπεύθυνη Δήλωση Σωματικής Υγείας.


Φώτο: mesologgisport.blospot.com










6η Μεταγραφή για τον Π.Α.Σ Φλώρινα ο Βασίλης Γκούλος!!




Οι άνθρωποι του Π.Α.Σ Φλώρινα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την μεταγραφή του Δεκαεπτάχρονου (17) αμυντικού- μέσου Βασίλη Γκούλου στους << Ερυθρόλευκους>>.
Ο Βασίλης,δικό μας παιδί,ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας.Παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και του κέντρου με μεγάλη επιτυχία.Αμέσως ξεχώρισε ως μεγάλο ταλέντο, καθώς το πάθος, η δύναμη αλλά και η ψυχή που έβγαζε στο γήπεδο δεν περνούσαν απαρατήρητα. Αποτέλεσε έτσι σταθερή και εγγυημένη επιλογή των Μεικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ Φλώρινας.
Το Σεπτέμβριο του 2015 αποχώρησε από τις τάξεις του Π.Α.Σ Φλώρινα για να κάνει και αυτός το <<αγροτικό του>> στην ομάδα του Αίαντα Αμμοχωρίου.
Μετά από μια πλούσια χρονιά γεμάτη εμπειρίες και δυνατούς αγώνες ξαναγύρισε στον Π.Α.Σ Φλώρινα με σκοπό να βοηθήσει και αυτός την ομάδα της Πόλης της Φλώρινας.Την ομάδα της καρδιάς του!!
¨¨Βασίλ稨καλώς όρισες και πάλι!! 
Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά με υγεία!!



            WELCOME ΒΑΣΙΛΗ

                         

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

O Professore Antonio Di Musciano και ο Hector Kapllani επισκέφτηκαν την Πόλη της Φλώρινας καλεσμένοι του Π.Α.Σ Φλώρινα

Το βράδυ της Τρίτης 26/7/2016 ο Professore Antonio Di Musciano και ο Hector Kapllani βρέθηκαν στην πόλη μας καλεσμένοι του προπονητή του Π.Α.Σ Φλώρινα Νίκο Βασιλείου και δείπνησαν στη γνωστή μπυραρία ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κώστα Τσίγλη (Beer Bar Kozel) ανταλλάσσοντας απόψεις σχετικά με το σύγχρονο παγκόσμιο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. 
Ο Professore ως γνωστόν είναι από τους σημαντικότερους προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών της Ιταλίας αναγνωρισμένος παγκοσμίως και έχει εργαστεί επί πολλά χρόνια στις μικρές Εθνικές Ομάδες της Ιταλίας, αλλά και σε σημαντικές Ακαδημίες (Milan, Juventus κ.α.) έχοντας την εκτίμηση σπουδαίων προπονητών και ποδοσφαιριστών με μεγάλη καριέρα. Ο Hector Kapllani είναι πρώην περιφερειακός προπονητής της Ομοσπονδίας της Αλβανίας, πρώην προπονητής της Skenderbeu FC, της Juventus και νυν ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Young Boys Korce και προπονητής- ανιχνευτής scouter των Arsenal Soccer Schoοls.   
Οι τρεις προπονητές που έχουν φιλία χρόνων ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για την περιοχή όσον αφορά Διεθνή Τουρνουά, προπονητικά Camp αλλά και Camp επιλογών γνωστής ομάδας της Serie A με δυνατά τμήματα υποδομής που θέλει να ρίξει τα δίχτυα της στο Τριεθνές Ελλάδα, Σκόπια, Αλβανία!!



O Professore Antonio Di Musciano

O Hector Kapllani συνεργάτης της Juventus

5η Μεταγραφή για τον Π.Α.Σ Φλώρινα ο Γιώργος Παπαγεωργίου!!

Σε άλλη μία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα αφού απέκτησε τον ελπιδοφόρο δεκαοχτάχρονο (18 ) Γιώργο Παπαγεωργίου από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας.
Ο νεαρός αμυντικός μέσος που έκλεισε στην ομάδα μας είναι πολυτάλαντος, έξυπνος,γρήγορος, με ωραίες μεταβιβάσεις και κοψίματα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι του. Ξεκίνησε από την Ακαδημία Eλπίδες Φλώρινας. Αργότερα έπαιξε στο Δικέφαλο Αετό Αγίας Παρασκευής. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος των μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ Φλώρινας. Αγωνίστηκε και αυτός για ένα διάστημα στο Π.Α.Σ Φλώρινα.Τα τελευταία χρόνια δούλεψε και βελτιώθηκε σημαντικά παίρνοντας αρκετές ευκαιρίες ιδίως στο περσινό Πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας.Η Διοίκηση και το προπονητικό team του Π.Α.Σ Φλώρινα του εύχονται  προπαντός υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα της ομάδας μας. 


 Ο Γιώργος αριστερά μαζί με τον φίλο του παίκτη 
                       της Π.Α.Ε Βέροιας U20 Τάσο Αποστολίδη                                      

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

4η Μεταγραφή του Π.Α.Σ Φλώρινα ο Ηρακλής Μωυσιάδης!!

Οι άνθρωποι του Π.Α.Σ Φλώρινα με χαρά ανακοινώνουν την μεταγραφή του Ηρακλή Μωυσιάδη στους << Ερυθρόλευκους>> της Φλώρινας.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας. Το σπάνιο ταλέντο που διαθέτει τον έστειλε σε ηλικία μόλις δεκαεπτά ετών (17) μεταγραφή στην ομάδα της U20 του Π.Α.Σ Γιάννινα. Πήρε ευκαιρίες, έπαιξε εκεί τιμώντας τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου και αργότερα μεταπήδησε στην ομάδα του Καλπακίου και αμέσως μετά στην ομάδα του Π.Α.Ο Κόνιτσας. Ένας τραυματισμός πριν από πέντε χρόνια ήταν η αιτία να γυρίσει <<σπίτι >> και να παίζει πια στην ομάδα που τον ανέδειξε  τον  Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας. Ευθύς εξαρχής ήταν ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδος του Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς, παρότι στρατεύσιμος Σμηνίτης στην 3η ΜΣΕΠ , πέρσι και όχι μόνο , είχε μια πάρα πολύ καλή χρονιά με τα κιτρινόμαυρα του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας. Μετά από μια και μόνη συνάντηση οι άνθρωποι του Π.Α.Σ τον έπεισαν να υπογράψει αφού πρώτα του ανάλυσαν το πλάνο της ομάδος. Ο Ηρακλής αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος με μεγάλη επιτυχία καθώς διαθέτει οργανωτικές ικανότητες ,ωραία πάσα και έχει την αίσθηση του γκολ στο αίμα του καθώς μπορεί και να αγωνιστεί και ως ακραίος επιθετικός. Ανεβαίνει σχετικά εύκολα στα αντίπαλα καρέ και δημιουργεί συχνά με τις ενέργειες του πανικό στις αντίπαλες άμυνες.Είναι ένα καλλιεργημένο, χαμογελαστό παιδί και ευγενικό παλικάρι που μόλις τον γνωρίσεις σε κερδίζει αμέσως.
Ηρακλή καλώς όρισες στην ομάδα μας και ευχόμαστε να γευτείς και εσύ την χαρά αλλά και την περηφάνια που νιώθουμε όσοι ανήκουμε στην ερυθρόλευκη ομάδα της πόλης μας !!!!Στην ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα που έχει φετινό στόχο..την μόνο τη κορυφή!!.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!


Καλώς όρισες Ηρακλή!!!





Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

3η Μεταγραφή στον Π.Α.Σ Φλώρινα ο Βασίλης Λάγκος!!

Η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Λάγκου!!
Ο εικοσάχρονος αμυντικός παίζει από τα δεξιά,είναι ιδιαίτερα γρήγορος, με ωραία τρίπλα. Μαχητικός, δυνατός στις κόντρες με σωστές τοποθετήσεις και καλά ανεβάσματα με ζηλευτά γεμίσματα εντός μικρής περιοχής. Αναμφίβολα αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Π.Α.Σ!! Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Δικέφαλου Αετού Αγίας Παρασκευής ,και για ένα εξάμηνο εντάχθηκε στο Π.Α.Σ Φλώρινα με τον οποίο και στέφθηκε Πρωταθλητής Κατηγορίας! Ξαναεπέστρεψε στη μεγάλη ομάδα του Δικέφαλου Αετού Αγίας Παρασκευής άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι πέρσι ήταν το βασικό δεξί μπακ του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας. 
Η Διοίκηση του Συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο τον <<ξανακαλωσορίζουν>> στα γνώριμα τα μέρη και του ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική αλλά και οικογενειακή επιτυχία.

                 

Ο Βασίλης με άψογο στυλ 

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

2 Δεύτερη Μεταγραφή .. στο Π.Α.Σ Φλώρινα ο Σταύρος Μητρεβόλης!!



Παίκτης του Π.Α.Σ Φλώρινα ,είναι ξανά και πάλι, από τα σήμερα ο Σταύρος Μητρεβόλης!!  Το μεγάλο <<κανόνι>> του Νομού υπέκυψε στην πρόταση που δέχτηκε από τον Π.Α.Σ Φλώρινα  και αποφάσισε να ξαναφορέσει τα <<Κόκκινα>> και να βοηθήσει από την πλευρά του την νέα του ομάδα  στο όραμα  για πρωτιά και άνοδο στην Γ΄Εθνική! 
Υπήρξε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι επιθυμία και στόχος πολλών ομάδων !!
Ο Σταύρος Μητρεβόλης είναι πολυεργαλείο!!! Έμπειρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και όπου τον καλεί <<το καθήκον>> της ομάδος που αγωνίζεται. Είναι ιδιαίτερα ταχύς,forward περιοχής και όχι μόνο ,τεχνίτης με την μπάλα,πεισματάρης καθώς δεν χάνει μονομαχία!!Διαθέτει άριστο κεφάλι και δυνατή αλτικότητα και τα λακτίσματα του προβληματίζουν κάθε αντίπαλο τερματοφύλακα καθώς βρίσκει δίχτυα σε μεγάλο ποσοστό από όπου και αν σουτάρει.Ενδεικτικά πέρσι ,μόνο και μόνο, πέτυχε στο Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ.Φλώρινας δεκατέσσερα (14) τέρματα!! Ιδιαίτερα σεβάσμιος χαρακτήρας με αυξημένο το ευ αγωνίζεσθε. Έχει παίξει στις εξής ομάδες: Μελιτέας Μελίτης , Π.Α.Σ Φλώρινα, Δικέφαλος Αετός Αγίας Παρασκευής, Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας
Το Δ.Σ καθώς και το προπονητικό επιτελείο του Π.Α.Σ Φλώρινα σε καλώς ορίζουν Σταύρο στην ομάδα και σου ευχόμαστε τα <<καλύτερα>&gt



                        WELCOME MITREGOAL


Αν και ανήκει στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος
μαζί με τον συμπαίκτη του Ηλία Σολάκη  αναμένεται να ανάψει
 φωτιές στις αντίπαλες ποδοσφαιρικές εστίες !

Πρώτη Μεταγραφή Βόμβα - Στον Π.Α.Σ Φλώρινα ο Ηλίας Σολάκης !


Η Διοίκηση του Π.Α.Σ Φλώρινα είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πρώτη της φετινή μεταγραφή - βόμβα ! Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Ηλία Σολάκη! 
Τα λόγια και οι συστάσεις περιττεύουν όταν προσπαθεί κανείς να μιλήσει για τον Ηλία. Θέλεις να πεις τόσα πολλά για αυτόν αλλά σε ένδειξη δέους και σεβασμού προ στιγμής σιωπάς!!
Γεννήθηκε στη πόλη μας στις 15-12-1974.Ξεκίνησε την καριέρα του στο Π.Α.Σ Φλώρινα. Ο συμπολίτης μας επιθετικός έχει μακροχρόνια καριέρα και έχει αγωνιστεί  επαγγελματικά σε πολλές ομάδες όλων των Εθνικών κατηγοριών.Έχει αγωνιστεί και στη Κύπρο με ιδιαίτερη επιτυχία με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-13 κρέμασε τα <<επαγγελματικά>> του παπούτσια με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου έχοντας συνολικά 386 συμμετοχές αγώνων και επιτυχίες 165 τέρματα χωρίς να μετρήσει κανείς τις συμμετοχές του στη Δ΄Εθνική και στο Κύπελλο Ελλάδος.Στα τοπικά πρωταθλήματα ...τι να πει κανείς !!Πέρσι μόνο και μόνο με τα χρώματα του Μακεδονικού Φούφα πέτυχε 31 τέρματα και με την βοήθεια του συνέβαλε στο να ανέβει  η ομάδα της Κοζάνης στην Γ΄Εθνική! Σαν τον Οδυσσέα λοιπόν γύρισε στην Ιθάκη του από αγάπη για τη Πόλη της Φλώρινας και την  ομάδα που τον αναίδειξε.Θα κρεμάσει σαν τους μεγάλους παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστες τα παπούτσια του στο <<τόπο του>>  στα αποδυτήρια του Π.Α.Σ Φλώρινα όταν όμως έρθει η ώρα!! Η προσθήκη του Ηλία Σολάκη τιμά τον Π.Α.Σ Φλώρινα και το τοπικό ποδόσφαιρο του Νομού μας γιατί αφήνει μόνο υποσχέσεις για καλύτερες ποδοσφαιρικές Κυριακές.Η προσθήκη σου πολύτιμη !.Είσαι πράγματι εραστής και τεχνίτης του ποδοσαφαίρου! Καλώς όρισες και πάλι Ηλία !!


Ο Ηλίας Σολάκης με τα ερυθρόλευκα

Συμμετοχές και  τέρματα του Ηλία Σολάκη ανά Εθνική κατηγορία: 

·  Α΄ Εθνική: 89 (20)
·  Β΄ Εθνική: 223 (97)
·  Γ΄ Εθνική: 48 (33)
·  Α΄ Κυπρου: 26 (15)


Σύνολο          : 386 (165)
Αναλυτικά:
΄ΕτοςΟμάδαΣυμ.Τερ.
94/96  Γ.Α.Σ Βέροια44 5
96/97Αλμωπός 208
97/98Γ.Α.Σ Βέροια20
97/98Ιαλυσός 1522
98/99Παναχαϊκή2510
99/00Παναχαϊκή316
00/01Παναχαϊκή2913
01/02ΑΠΟΕΛ2615
02/03Πανιώνιος30
02/03ΑΕΚ20
03/04Γ.Σ Νίκη Βόλου215
04/05ΑΕΚ60
05/06Δόξα Δράμας133
06/07Καστοριά3121
07/08ΠΑΣ Γιάννινα3012
08/09ΠΑΣ Γιάννινα2917
09/10Διαγόρας126
09/10Ολυμπιακός Βόλου1914
10/11Ολυμπιακός Βόλου101
11/12Ολυμπιακός Βόλου00
11/12Αστέρας Τρίπολης141
12/13Παναχαϊκή30
12/13Ολυμπιακός Βόλου316
Σας το είπαμε ..η απογείωση του Π.Α.Σ Φλώρινα μόλις ξεκίνησε.Προορισμός μόνο η κορυφή!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Το νέο Δυναμικό Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ Φλώρινα

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές,συναντήσεις και συσκέψεις ,στην κυριολεξία ημερών συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ Φλώρινα.Στο καινούργιο <<Δυναμικό>> Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ Φλώρινα συμμετέχουν γνωστοί νέοι ευυπόληπτοι και καταξιωμένοι συμπολίτες μας που διαθέτουν εμπειρία,κύρος,όρεξη,πάθος αλλά και αμέριστη αγάπη για το άθλημα του ποδοσφαίρου. Πλαισιώνοντας λοιπόν το υπάρχων Δ.Σ αναφέρουμε τους :
Ευάγγελο Τσέκαρη (Αντιπρόεδρος)
Λάγκο Χρήστο (Αντιπρόεδρος)
Δημήτριο Σέρβο (Δημόσιες Σχέσεις)
Δημήτριο Παλιάρη (Μέλος)
Αθανάσιο Τάσκα(Τιμητική Θέση Παλαιμάχων Π.Α.Σ Φλώρινα)
Αμέσως μετά την συγκρότηση ξεκίνησε η υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας περιόδου σε συνεργασία με το νέο προπονητικό και τεχνικό team της ομάδας αλλά και οι πρώτες συναντήσεις  με παίχτες του δυναμικού του Π.Α.Σ Φλώρινα αλλά και με παίκτες που αναμένεται να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας την επόμενη περίοδο.Ήδη έχουν συμφωνήσει να ενταχτούν στο Σύλλογο τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις προσεχές ώρες. Κατά πάσα πιθανότητα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ,συζητιέται και ετοιμάζεται  τουλάχιστον μια μεγάλη μεταγραφή  επιπέδου Α΄Εθνικής που όμοια της δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του Τοπικού ποδοσφαίρου.Μια μεταγραφή βόμβα που θα ακουστεί Πανελλαδικά!! 
Η φετινή απογείωση του Π.Α.Σ Φλώρινα ξεκίνησε!! Προορισμός...μόνο η Κορυφή!!