Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Δεύτερο Χ για τον ΠΑΣ με το ίδιο σκορ...

...είχαμε στον αγώνα του Σαββάτου αυτή την φορά στο ΔΑΚ εναντίων του Μακεδονικού Βεύης. Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και με ιδιαίτερα νεανικό σχήμα. Η Βεύη προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ του Κωτσόπουλου στην αρχή του αγώνα και ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 88΄με προβολή του Σοβισλή μετά από κόρνερ του Σολάκη. Ενδιάμεσα ο ΠΑΣ είχε ένα καλό σουτ άουτ και δοκάρι σε δεύτερο σουτ του Λεζάκη ενώ ο Τσίγλης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό για την ομάδα του. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ (ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ), ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ (ΡΟΥΦΑΣ), ΜΠΑΓΑΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΥΓΚΑΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ  

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Στην Εθνική Ελλάδος ο Άγγελος Λιάσος του ΠΑΣ

Ο 16χρονος Φλωρινιώτης Αμυντικός Μέσος κλήθηκε στις επιλογές της Εθνικής Παίδων από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό κο Γεωργόπουλο και δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό του θα προσπαθήσει να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας και να βοηθήσει την χώρα μας να πετύχει τους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους της. Ο Λιάσος που πριν από δυόμισι χρόνια μεταγράφηκε από τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στην κ15 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αγωνίζεται πλέον στην κ17 των Ηπειρωτών και μάλιστα είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας και είναι από τους βασικούς συντελεστές της πολύ καλής πορείας της ομάδας του που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του βορείου ομίλου και διεκδικεί την είσοδό της στο final four της Super League. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Άγγελου δεν άφησαν ασυγκίνητο τον εκλέκτορα της εθνικής και τον συμπεριέλαβε στη λίστα των επιλογών του. Πρόκειται για άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα ποδοσφαιριστή από την Φλώρινα που κυνηγάει το όνειρό του δείχνοντας το δρόμο στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της περιοχής ότι και αυτοί αν έχουν τα ανάλογα προσόντα και προσπαθούν καθημερινά να τα βελτιώσουν και να τα αξιοποιήσουν μπορούν να φτάσουν ψηλά. Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές του και οι πρώην συμπαίχτες του στον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχονται να είναι γερός, να έχει καλή επιτυχία και να πετύχει όλους τους προσωπικούς του στόχους από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρει:

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 19/12 (17:00), 20/12 (10:30 και 17:00) και 21/12 (11:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι:
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΑΛΟΥΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΟΚΑΝ, ΞΑΝΘΗ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ-ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΟΚ
ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΟΚ
ΤΕΡΕΖΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΚΕΝΤΕΡΑΙ ΑΝΤΡΙΑΝΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΒΟΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΕΚ
ΜΠΟΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΦΟΙΒΟΣ, ΑΕΚ
ΔΕΔΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛEIOΣ, FC CARL ZEISS JENA
ΛΙΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΤΣΕΡΕΓΚΩΦ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Φωτογραφία του Άγγελος Λιάσος.

Φωτογραφία του Άγγελος Λιάσος.

Φωτογραφία του Άγγελος Λιάσος.

Φωτογραφία του Τσώτσος Ιωάννης Ζωγράφου Πετρίνα.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

1η Επίσημη Επαγγελματική συμμετοχή του Αλέξη Δόρη...

...στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του ΑΡΗ και της Βέροιας που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και έληξε ισόπαλος με σκορ 0-0. O νεαρός Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής πέρασε στον αγώνα στο 61ο λεπτό στην θέση του τραυματία Καλί και αγωνίστηκε με το αρχοντικό στυλ και την ηρεμία που τον διακρίνει. Ο 18χρονος πρώην παίχτης του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και βρίσκεται τα τρία τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ Βέροια ως γνωστό υπέγραψε φέτος επαγγελματικό συμβόλαιο και άδραξε την ευκαιρία που του δόθηκε δείχνοντας το δρόμο στους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας ότι και αυτοί αν δουλέψουν μπορούν να τα καταφέρουν. Ο μέσος της Βασίλισσας πλέον, εκπροσώπησε μάλιστα τους συμπαίχτες του στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "H ομάδα μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τακτικά ήμασταν τέλειοι. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την καριέρα μου και ελπίζω να έχω ανάλογη συνέχεια" Η διοίκηση του ΠΑΣ Φλώρινα, οι προπονητές του και οι συμπαίχτες του του εύχονται καλή επιτυχία και εις ανώτερα. 


 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ FOOTBALL PRINTS ΚΑΙ PREGAME...

...στο ΠΑΟΚ - Πλατανιάς για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα την Κυριακή 11/12/2016. Με μία πολυπληθή αποστολή από παίχτες, προπονητές, γονείς, συνοδούς και διοικούντες της ομάδας συμμετείχε ο ΠΑΣ Φλώρινα στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στα γήπεδα της Ακαδημίας "Λέοντες" στην Νέα Ευκαρπία Θεσ/νίκης.Η αποστολή της ομάδος μας που έφθασε στα 150 άτομα συμμετείχε ενεργά συμβάλλοντας στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Τουρνουά "Παντελής Κυριακίδης" και παράλληλα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί εναντίων ομάδων από όλη την Βόρεια Ελλάδα. Εκτός πλαισίων της διοργάνωσης το Προπαιδικό μας τμήμα επικράτησε της Ακαδημίας Διόνυσος Μαλακοπής μεσκορ 6-1 ενώ το Παιδικό Τμήμα (2002-03) του ΠΑΣ Φλώρινα ήρθε ισόπαλο με σκορ 2-2 με το τμήμα 2003 του ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά τους αγώνες η αποστολή του ΠΑΣ βρέθηκε στη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας όπου παρακολούθησε τη νίκη του ΠΑΟΚ εναντίον του Πλατανιά με σκορ 3-0 χειροκροτώντας τις προσπάθειες των παιχτών και των δύο ομάδων.










ΙΣΟΠΑΛΟΣ Ο ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-1...

...σε έναν αγώνα που είχε δύο όψεις. Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα δεν μπόρεσε να πιάσει ρυθμό στο μέρος αν και προηγήθηκε στο 4΄ με κοντινό πλασέ του Λεζάκη μετά από ατομική προσπάθεια του Σολάκη από δεξιά και ο Φιλώτας και ισοφαρίστηκε στο 17΄με πλασέ του Χαραλαμπίδη. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ ανέβασε αισθητά την απόδοσή της αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην καλοστημένη ομάδα της Θύελλας. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ (ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ, ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ (ΤΣΩΤΣΟΣ), ΜΠΑΓΑΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ερμής Αμυνταίου επικράτησε του Π.Α.Σ Φλώρινα 1-0! Πρώτη ήττα του φετινού Π.Α.Σ Φλώρινα.

Την πρώτη του ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα ο Π.Α.Σ Φλώρινα στο Αμύνταιο με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή με σκορ 1-0.Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Γ.Σ Ερμής Αμυνταίου τίμησε με πλακέτα δια χειρός του Προέδρου του  Παύλο Λαζαρίδη τον ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ Φλώρινα Ηλία Σολάκη για την συνολική του προσφορά στα Εθνικά Πρωταθλήματα.Ο Π.Α.Σ Φλώρινα χαιρετίζει και επαινεί τέτοιες εκδηλώσεις και ενέργειες καθώς τιμούν εν γένει την τοπική Κοινωνία και ιδιαίτερα την ομάδα του Ερμή Αμυνταίου.
Στα αγωνιστικά ο Ερμής ήταν καλύτερος και δίκαια επικράτησε του χτεσινού μέτριου Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 8΄   Από πλεονεκτική θέση και αφύλακτος ο Μαργιορίδης πιάνει κεφαλιά άουτ.
Στο 18΄ Ο Τσορλίνης φεύγει μόνος προ του Ηλιόπουλου που στην έξοδο έξυπνα του περιορίζει το οπτικό πεδίο  και τον αναγκάζει να πλασάρει λίγο δίπλα και άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Π.Α.Σ. Μεγάλη ευκαιρία...
Στο 21΄Σε εκτέλεση φάουλ ο Τσορλίνης με κεφαλιά σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Π.Α.Σ.. 
Στο 33΄ Καρφωτή κεφαλιά από τα δύο μέτρα του Ηλιάδη  αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ εκπληκτικά ο κέρβερος του Π.Α.Σ Λάζαρος Ηλιόπουλος.Τρομερή ευκαιρία αλλά και η αντίδραση του Ηλιόπουλου.
Στο 62΄Φανταστική απόκρουση και πάλι του Ηλιόπουλου σε κεραυνό του Ηλιάδη στέλνει την μπάλα κόρνερ.
Στο 68΄  Ο Θεοδουλίδης μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας του Π.Α.Σ μπαίνοντας από τα δεξιά  σουτάρει αναγκάζοντας τον Ηλιόπουλο σε κι άλλη μια μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ.
Και έρχεται στο 72΄....ο Ηλιάδης να φεύγει μετά από έξυπνη μπαλιά  σχεδόν στη πλάτη της άμυνας του Π.Α.Σ να μπαίνει και με δυνατό σουτ να νικά τον έως τώρα ανίκητο  Ηλιόπουλο 1-0 για τον Ερμή.
Στο 85΄Για άλλη μια φορά ο MVP του Π.Α.Σ Φλώρινα Λάζαρος Ηλιόπουλος εκτινάσσεται και με υπερένταση διώχνει  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι δυνατό σουτ του Κλάζογλου.
Τέλος της αναμέτρησης
Όπως προαναφέραμε πρώτη ήττα για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.
Συνεχίζουμε με δουλειά  και πείσμα! Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα ...
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Ηλιόπουλος, Ρούφας, Κεσίδης, Τσίγλης, Σοβισλής, Τζουβάρας Τσώτσος, Λεζάκης, Μωυσιάδης, Μητρεβόλης,Σολάκης
Αλλαγές έπαιξαν οι : Ιωαννίδης,Μπάγας,Κωφίδης













Ο MVP του Π.Α.Σ Λάζαρος Ηλιόπουλος(δεξιά)