Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλείστηκε από τον τελικό ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...αφού ηττήθηκε με σκορ 2-3 από τον Ερμή Αμυνταίου στο γήπεδο της Ιτέας. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ για 2η συνεχόμενη εβδομάδα ενώ αποδίδει σχετικά καλό ποδόσφαιρο προδόθηκε από τις δυνάμεις της και από το 60΄ και μετά έμεινε πίσω στο σκορ και έχασε την πρόκριση στον τελικό. Οι 150 φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το Σάββατο είδαν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες με διαφορές φιλοσοφίας. Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα πατούσε πιο καλά στο γήπεδο στο 1ο ημίχρονο και έχοντας ζωντάνια και διάθεση για τρέξιμο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις με εμπνευστές κυρίως τους Μπάγα, Γεωργόπουλο και Τασόπουλο που είχαν καλά σουτ που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Από την πλευρά του Αμυνταίου ο Σολάκης είχε δοκάρι σε πλασέ του μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ. Στο 25ο λεπτό της συνάντησης σε μία από τις πλαγιοκοπήσεις της ομάδας μας από δεξιά με τον Γεωργόπουλο να σεντράρει και πριν η μπάλα να φτάσει στον αμαρκάριστο Μητρεβόλη αποκρούεται από τον Κλάζογλου με τα δύο χέρια δίκην τερματοφύλακα με τον διαιτητή και τον βοηθό του που είχε πιο καλή οπτική γωνία να δείχνουν κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λεζάκης θα βγάλει σε καλή θέση τον Γεωργόπουλο που τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι από τον Τσέλα μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε με τον διαιτητή αυτή την φορά να δίνει το πέναλτι αλλά να θεωρεί ότι δεν ήταν παράβαση που θα εφιστούσε τη 2η κίτρινη κάρτα του αντίπαλου αμυντικού. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μητρεβόλης ανοίγοντας το σκορ σε 1-0. Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έκαναν 2 αλλαγές αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο μέχρι το 59΄ που έγινε η φάση που ίσως και να έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, όταν ο 14χρονος Παύλος Γροσδάνης σε μία από τις πολλές μονομαχίες που κέρδισε στο χώρο του κέντρου του γηπέδου έβγαλε σε καλή θέση τον Μητρεβόλη που ολομόναχος μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ερμή προσπαθεί ανεπιτυχώς να περάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που κλέβει την μπάλα και στην εξέλιξη της οποίας ο Θεοδουλίδης από εμφανή θέση offside που και πάλι δεν είδε ο βοηθός διαιτητή κος Δημόπουλος έβγαλε στον επερχόμενο Μαυροματίδη που ισοφάρισε το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε η μηχανή του Ερμή που με την εμπειρία των παιχτών του πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Θεοδουλίδη και Σολάκη. Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης ο Λεζάκης με έναν κεραυνό από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έκανε το τελικό 2-3. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ (78΄ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΓΑΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ (75΄ ΞΕΝΑΡΙΟΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (65΄ ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)

*Επειδή πολλά ακούστηκαν από ανθρώπους "του ποδοσφαίρου" της πόλης μας σχετικά με την γκρίνια του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ προς τους διαιτητές και ότι δεν ξέρουμε να χάνουμε όπως είπε ο διαιτητής της συνάντησης σας υπενθυμίζουμε κύριοι (γιατί φαίνεται ότι δεν θυμάστε καλά) ότι εμείς δώσαμε συγχαρητήρια στην ίδια τριάδα στο αγώνα πρωταθλήματος μέσα στο Αμύνταιο όταν ο προπονητής και οι παράγοντες της ίδιας ομάδας σας επιτέθηκαν στο ημίχρονο της συνάντησης μέχρι το γραφείο σας στα αποδυτήρια.  Εμείς δώσαμε συγχαρητήρια στους διαιτητές των συναντήσεων στην Αχλάδα και στον Φιλώτα που χάσαμε σημαντικούς βαθμούς και μείναμε πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και στον αγώνα που θεωρήσαμε την ομάδα μας αδικημένη με τον έτερο διεκδικητή του τίτλου είδαμε τους φιλοξενούμενους να αναρτούν βίντεο κρίνοντας ως καθηγητές διαιτησίας της τηλεόρασης τα λάθη του διαιτητή. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ βράβευσε τους δύο διαιτητές του νομού μας που προβιβάστηκαν στην Β' Εθνική και όχι για να έχει ευνοϊκή αντιμετώπιση που ποτέ δεν θέλουμε (στη φιλοσοφία μας αρμόζει μόνο το 50-50) αλλά γιατί ξέρει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες που γίνονται από τους εν λόγω κυρίους που τιμάν τον τόπο μας εκτός νομού. Επειδή όμως όλοι έχουν μάθει να είναι απαθής ο ΠΑΣ προσπαθώντας να περάσει τη διαφορετική φιλοσοφία που έχει δεν σημαίνει πως εσείς δεν κάνετε λάθη και ότι έχετε κακές μέρες και ότι αυτό θα περνάει ασχολίαστο.    











Με νίκες ξεκίνησαν τον 2ο γύρο Παιδικό και Προπαιδικό...

....επικρατώντας του Ερμή Αμυνταίου μέσα στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Οι Προπαίδες αγωνίστηκαν πρώτοι με τους μικρούς του ΠΑΣ να πετυχαίνουν έξι γκολ στο 1ο ημίχρονο και άλλα τρία στο 2ο έχοντας κατά γενική ομολογία καλή απόδοση μετά από τη δίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν 3 Ντούρος, 2 Γκινούδης, 2 Καγιαλίδης, 2 Γεωργίου Ζ.. Οι Παίδες που ακολούθησαν βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά κατάφεραν να πετύχουν 5 τέρματα (3 Δάϊκος, Ακριτίδης, Γκιορτζίνης) για να γίνει το τελικό 3-5 υπέρ της ομάδας μας. 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΔΗΜΤΣΙΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ν., ΔΟΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι., ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΣΣΙΑΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΜΑΛΟ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ





Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την Βασιλόπιτα του ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσαν τα μέλη του Δ.Σ. στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην Ταβέρνα "Ο Ντίνος" στον Τριπόταμο Φλώρινας που είναι και ένας από τους χορηγούς της φετινής προσπάθειας της ομάδας. Οι παίχτες, το προπονητικό team και η διοίκηση της ομάδας που βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα για την πορεία της ομάδας και έδωσαν υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στο μέλλον, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο αγώνα εναντίων του Ερμή Αμυνταίου στον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο νεαρός Άγγελος Κοκαρόπουλος που κέρδισε το φλουρί και το χρηματικό έπαθλο προσφορά του συλλόγου. 

Ο Τυχερός της βραδιάς Άγγελος Κοκαρόπουλος 










Ευχές στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Κελεσίδη...

...από το Δ.Σ. και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ για περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Ο 19χρονος αμυντικός του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ εγχειρίστηκε με επιτυχία προχθές Τρίτη 21/2/2017 στο ΓΕ Νοσοκομείο Νάουσας, στο κάταγμα περόνης που υπέστη στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας μας εναντίων του Μ.Αλεξάνδρου. Ο Κελεσίδης σπουδάζει στην πόλη μας τα τρία τελευταία χρόνια και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις τόσο από αγωνιστικής απόψεως όσο και από την συμπεριφορά του. Εχθές αντιπροσωπεία από την ομάδα μας τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ενώ σήμερα πήρε το εξιτήριο και επέστρεψε στην οικία του.   

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ήττα του ΠΑΣ 0-1 από τον Ακρίτα Αχλάδας...

...σε έναν αγώνα που η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλό ρυθμό, 2 δοκάρια και αρκετές καλές φάσεις. Ξεκινώντας ο αγώνας ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Μπάγα δύο φορές αρχικά με σουτ στο δοκάρι και στην συνέχεια μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του ίδιου άουτ από καλή θέση. Οι ευκαιρίες του ΠΑΣ Φλώρινα συνεχίστηκαν με κοντινή κεφαλιά του Γεωργόπουλου άουτ στο 21΄ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσίγλης και πάλι με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 32΄ ο Τασόπουλος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ τράνταξε για 2η φορά το οριζόντιο δοκάρι του Ακρίτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Αχλάδας δεν έγινε καμία επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΣ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι παίχτες του ΠΑΣ αν και είχαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα έχασαν την φρεσκάδα τους και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά με την ομάδα της Αχλάδας να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο χωρίς να μπορεί να πετύχει κάτι το αξιόλογο, μέχρι την φάση του εβδομηκοστού λεπτού όπου ο επιθετικός της Αχλάδας Νίκος Μπάγας πήρε δύο φορές με φάουλ την μπάλα από τους αμυντικούς του ΠΑΣ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε με τον διαιτητή να καταλογίζει επιλεκτικά από τις τρεις παραβάσεις την τελευταία σε βάρος της ομάδας μας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Ο ΠΑΣ ανέβασε και πάλι στροφές αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει την ισοφάριση ούτε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μπάγα ο νεαρός Λούγκας από κοντά έστειλε την μπάλα για 3η φορά στο δοκάρι της Αχλάδας. 

Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ συνεχίζει την προσπάθειά της με τον αγώνα του κυπέλλου εναντίων του Ερμή Αμυνταίου το Σάββατο και την ανανέωση σε πρόσωπα που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα αφού αγωνίστηκε με 8 συνολικά ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών. Από την ομάδα του ΠΑΣ θα θέλαμε να ενημερώσουμε πάντως προς όλους του ενδιαφερόμενους του χώρου, ότι η ομάδα μας είχε, έχει και θα έχει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσει να τους κατακτήσει με όλες τις αγωνιστικές και μόνο δυνάμεις.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ (ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ), ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ (ΛΟΥΓΚΑΣ), ΜΠΑΓΑΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΞΕΝΑΡΙΟΣ (ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 

 Και επειδή η ζωή κύκλους κάνει θυμηθήκαμε τον αγώνα Ιτέα - ΠΑΣ Φλώρινα το 2013-14, στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο διαιτητή, μετά από σωρεία ευκαιριών της ομάδας μας, στις αρχές του 2ου γύρου που κρίθηκε και πάλι με ένα πέναλτι, στο δεύτερο ημίχρονο με μία ομάδα που κυνηγούσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σας παραθέτουμε το σχετικό άρθρο:

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013



ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...

...μετά τις κλασσικές ευκαιρίες που δεν κατάφεραν οι παίχτες του ΠΑΣ να μετουσιώσουν σε γκολ και μοιραία δεχόμενοι με χτύπημα πέναλτι του Γεωργόπουλου Δ. στο 45ο λεπτό το 1-0 γνώρισαν την ήττα από την ομάδα της Ιτέας. Ο αποδεκατισμένος ΠΑΣ Φλώρινα που αγωνίστηκε με 6 βασικές ελλείψεις και με τον 14χρονο Τσώτσο Α. να μπαίνει ως αλλαγή αλλά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν οι παίχτες του ήταν λίγο πιο τυχεροί και σοβαροί στην τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Γυφτόπουλο να χάνει μοναδικές ευκαιρίες στο 1ο και 2ο λεπτό του αγώνα. Ακολούθησαν άλλες δύο καλές στιγμές με τον Λεζάκη να σημαδεύει το δοκάρι σε μία από αυτές ενώ στη 2η ο ίδιος παίχτης σούταρε δίπλα από την εστία του Δεληναούμ. Στο 22ο λεπτό ο Λεζάκης έβγαλε μόνο του τον Ράμα που αδράνησε και το πλασέ του αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 25ο και στο 28ο λεπτό ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου να φτάσει κοντά στο γκολ αλλά προσπαθώντας να περάσει τον Δεληναούμ δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό για την ομάδα του.μ Στο 33΄ ο Γυφτόπουλος έβγαλε σε καλή θέση τον Ράμα που πλάσαρε στο δοκάρι. Στο 1ο ημίχρονο βέβαια και η Ιτιά είχε μερικές καλές φάσεις εκμεταλλευόμενη τα κενά στον άξονα του ΠΑΣ. Στην επανάληψη ο Κυρκόπουλος στο 53΄δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δεληναούμ όπως και ο Γυφτόπουλος με προβολή στο 59', ενώ στο 76΄ χτύπημα φάουλ του Γεωργόπουλου Σ. χτύπησε για 3η φορά στο δοκάρι της Ιτέας. Στον αγώνα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με 9 παίχτες κάτω των 20 ετών.

Επανέναρξη Παιδικού Πρωταθλήματος με εξ' αναβολής...

αγώνα στον Αετό για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που επικράτησε με σκορ 0-2 της τοπικής ομάδας. Η ομάδα του ΠΑΣ μετά την αγωνιστική απραξία 2 μηνών λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα κατάφερε να ανεβάσει στροφές και με δύο γκολ του Χριστάκη, από ένα σε κάθε ημίχρονο να πάρει τη νίκη και να μπει με το δεξί στο 2017.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ, ΠΑΣΣΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΜΑΛΟ,  ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ 

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας φίλους ότι στα γραφεία του συλλόγου μας στο ΔΑΚ Φλώρινας υπάρχουν αδιάθετα δώρα από τον χορό μας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/2/2017. Τα δώρα αυτά είτε δεν ζητήθηκαν στο χορό είτε ο κάτοχος του τυχερού λαχνού τους τον προμηθεύτηκε από την προπώληση και δεν τα έχει ζητήσει. Τα δώρα αυτά θα παραμείνουν στα γραφεία για έναν μήνα μέχρι τις 7/3/2017 και δεν ζητηθούν θα ξανακληρωθούν σε άλλες εκδηλώσεις της ομάδας. 

Τα δώρα αυτά με την σειρά τους είναι:
Νο 9, λαχείο 1472, 1 τόνος ξύλα από Ελευθεράκη
Νο 38, λαχείο 901, Δωροεπιταγή από καφεκοπτείο ARABICA
Νο 31 λαχείο  684, 1 πιεσόμετρο Φαρμακείο Κουλίδης
No 41, λαχείο 1016, 1 γεύμα για 2 Καφέ Ουζερί Τασοπούλου Ζωή
Νο 43, λαχείο 1086, 1 μπουκάλι ΚΑΦΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Νο 110, λαχείο 3426 1 SPA από HOTEL ΦΑΙΔΩΝ
Νο 101, λαχείο 3119, 1 Μπουκάλι από Καφέ Φλου
Νο 105, λαχείο 3239, 1 Κούρεμα Τσούλη Γεωργία
Νο 117, λαχείο 3640, Υποδήματα Famous Εκπτωτικό κουπόνι         
Νο 123, λαχείο 3735, Διακοσμητικό σπιτιού

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Μέγας Αλέξανδρος-Π.Α.Σ Φλώρινα 0-4

Μετά από αγωνιστική απραξία 60 ημερών, λόγω καιρικών συνθηκών και κακού αγωνιστικού χώρου, τελικά σήμερα διεξήγχθη στο Δ.Α.Κ Φλώρινας η αναμέτρηση Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας και Π.Α.Σ Φλώρινα  και που βρήκε τους τυπικά φιλοξενούμενους νικητές με σκορ 0-4.
Στο 11΄ Νωρίς- νωρίς προηγήθηκε ο Π.Α.Σ Φλώρινα  με τον Φίλιππο Μπάγα,αφού μετά από εξαιρετική πάσα του Φάνη Σοβισλή, με δυνατό διαγώνιο σουτ στα όρια της περιοχής έγραψε το 0-1.
Στο 21΄Ο Κώστας Λεζάκης έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Φίλιππο Μπάγα που μπήκε και μόνος προ του Σιαμπανίδη πλάσαρε με τη μπάλα να γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ..μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του ο Φίλιππος αλλά και ο Π.Α.Σ.
Στο 49΄Σέντρα του Μιχάλη Ρούφα και κακή απόκρουση του Σιαμπανίδη η μπάλα καταλήγει στον Μπάγα στο ύψος του πέναλτι  που σουτάρει δυνατά με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μέγα Αλέξανδρου.Άλλη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία καθώς ο τερματοφύλακας του Μέγα ήταν εκτός θέσης.
Στο 56΄Δυνατό διαγώνιο αριστερό σουτ του Κώστα Λεζάκη η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 60΄Παλικαρίσιο κλέψιμο και μπάσιμο του Μπάγα που με δυνατό δεξί κεραυνό κάνει στο τετ-α-τετ με το Σιαμπανίδη το 0-2.
Στο 62΄Δυνατό σουτ του Κώστα Λεζάκη διώχνει σωτήρια κόρνερ ο Σιαμπανίδης.
Στο 69΄Ο αρχηγός του Π.Α.Σ Κώστας Τσίγλης,σε επίσκεψη στα καρέ του Μέγα Αλέξανδρου λίγο έλειψε να στεφθεί σκόρερ,καθώς την τελευταία στιγμή κορμιά αμυντικών έκοψαν τη πορεία της βολίδας που εξαπέλυσε προς το τέρμα των αντιπάλων.
Στο 73΄Το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στην παρθενική του εμφάνιση ο Δεκατετράχρονος (14) Παύλος Γροσδάνης μετά από πανέξυπνη κάθετη μπαλιά του Δεκαπεντάχρονου (15) Άγγελου Κοκαρόπουλου καθώς ο πρώτος πλάσαρε υποδειγματικά τον έμπειρο Χρήστο Σιαμπανίδη γράφοντας το 0-3.
Στο 76΄Ο Σταύρος Μητρεβόλης πέτυχε το τελικό 0-4 μετά από δυνατό σουτ σε διώξιμο των αντιπάλων.
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν οι:
Ηλιόπουλος,Κελεσίδης (αναγκαστική αλλαγή 3΄Γροσδάνης), Ρούφας, Σοβισλής,Τσίγλης,Κεσίδης,Μπάγας(70΄Κοκαρόπουλος), Ξενάριος(46΄Τασόπουλος), Μητρεβόλης,Λεζάκης,Γεωργόπουλος 






Τα δυο μικρά αστεράκια του Π.Α.Σ πού έλαμψαν  σήμερα!
Παύλος Γροσδάνης (Αρ) και Άγγελος Κοκαρόπουλος(Δε)

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους επισήμους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του χορού του συλλόγου, τους αθλητές της ομάδας και τους γονείς τους καθώς και όλους τους φίλους που συμμετείχαν.

Με τιμή, 

ΘΟΔΩΡΟΣ ΟΥΛΙΑΡΗΣ  

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πολύ Κέφι και φέτος στον χορό του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και φέτος ο σύλλογός μας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο Κέντρο Δεξιώσεων Ι & Ν Χρυσοχοϊδης, αφού πλήθος κόσμου συμμετείχε και διασκέδασε με την ψυχή του με την μουσική της Τοπικής Μελωδίας και του Θεόφιλου Σεχίδη. Στην εκδήλωση έδωσαν τον παρόν οι δύο βουλευτές της Φλώρινας κος Κων/νος Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινα κος Αχιλλέας Πέτρου, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Δημήτρης Θοφανίδης, Άρης Αριστείδου, Σωτήρης Τσορμπάρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα 'Ολγα Μούσιου. καθώς και οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κος Αντωνιάδης Κων/νος και Δούμτσης Κων/νος. Επίσης παραβρέθηκαν τα μελή του ΠΑΣ Φλώρινα αλλά και του συμβουλίου της ομάδας, όλοι ανεξαιρέτως οι προπονητές των τμημάτων πολλοί αθλητές του συλλόγου με τους γονείς τους και πολλοί φίλοι της ομάδας. Εκεί ήταν και οι πρώην ποδοσφαιριστές και αρχηγοί του ΠΑΣ Φλώρινα Παύλος Γυφτόπουλος και Λάκης Γλούφτσης που έδειξαν ότι μπορεί να μην αγωνίζονται πλέον στην ομάδα αλλά αγάπησαν και αγαπάν ακόμη τον σύλλογο. 

Ο Σύλλογος του ΠΑΣ με τον κόσμο που τον ακολουθεί και τον στηρίζει έδειξε ότι πέρα από τα αθλητικά δρώμενα στην περιοχή κάνει αισθητή την παρουσία του και πολιτιστικά. Ο χορός ξεκίνησε με το ανδρικό τμήμα να ξεσηκώνει τον κόσμο και από εκεί και πέρα η πίστα δεν άδειασε σε καμία στιγμή. Η προγραμματισμένη διακοπή του χορού είχε παρουσίαση με βιντεοπροβολή των δράσεων της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στα ταξίδια που πραγματοποιεί στο εξωτερικό (Σερβία, Ιταλία και Ουγγαρία. Ακολούθησε ένα χορευτικό του τμήματος μπαλέτου του συλλόγου με τις μικρές χορεύτριες της Βάσιας Θεοχαροπούλου να παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα μοντέρνου χορού. 

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις του συλλόγου σε ανθρώπους που διακρίθηκαν με την παρουσία τους στα γήπεδα την περασμένη σεζόν. Έτσι ο Βουλευτής του Νομού μας κος Σέλτσας βράβευσε το Προπαιδικό τμήμα του συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας, ο ο έτερος βουλευτής κος Αντωνιάδης Ιωάννης βράβευσε την αθλήτρια στίβου του ΠΑΣ Φλώρινα Αγγελική Τράϊτση για την πρώτη θέση που κατέλαβε στην γυμνασιάδα δυτικής Μακεδονίας στο άλμα σε μήκος, η κυρία 'Ολγα Μούσιου απένειμε την τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Φλώρινα και του Απόλλων Καλαμαριάς Φώτη Σαββάκη για την προσφορά του στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αντιδήμαρχος Φλώρινας κος Δημήτρης Θεοφανίδης βράβευσε την δασκάλα χορού του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Βάσια Θεοχαροπούλου για την προσφορά της στον σύλλογο, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου βράβευσε τον τον προπονητή Στίβου του συλλόγου του ΠΑΣ Φλώρινα Στέλιο Κεσίδη για την προσφορά του στον ελληνικό κλασσικό αθλητισμό και στον σύλλογο. Ο εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κος Αχιλλέας Πέτρου βράβευσε το παιδικό τμήμα για την κατάκτηση του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας. Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ κος Θόδωρος Ουλιάρης βράβευσε τον Διαιτητή του ΣΔΠ Φλώρινας Νίκο Θεοδωρόπουλο για την κατάταξή του στους πίνακες διαιτητών της Β' Εθνικής ενώ ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Φλώρινας κος Τάσος Βασιλείου βράβευσε για τον ίδιο λόγο τον Βοηθό Διαιτητή κο Νίκο Δημόπουλο. 

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν και συνεργασία του μικρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Ακριτίδη Φίλιππου (που εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μαθητής έδειξε ότι είναι και καλός μουσικός) που ένωσε την ορχήστρα με τον Θεόφιλο Σεχίδη με την λίρα που έπαιξε στο ποντιακό πρόγραμμα. Ο χορός και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα χρονιά αφού είναι κοινή απαίτηση ο χορός του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ  να γίνει θεσμός.





Φωτογραφία του Sime Bendevski.











Φωτογραφία του Sime Bendevski.

Ευχαριστούμε το Ράδιο Φλώρινα για τη φωτογραφική κάλυψη του χορού