Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Π.Α.Σ Φλώρινα - Ακρίτας Αχλάδας 3-0


Εξήντα εννιά ολόκληρα λεπτά χρειάστηκε ο Π.Α.Σ Φλώρινα για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ακρίτα Αχλάδας και να επιβληθεί του αντιπάλου για το θεσμό του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ Φλώρινας Α΄Κατηγορίας με τελικό σκορ 3-0.
Πολλά τα σημερινά τρεξίματα του Π.Α.Σ Φλώρινα που εγκλώβισε και πίεσε τον Ακρίτα Αχλάδας από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης στα καρέ του.
Δημιούργησε φάσεις,έχασε πολλές ευκαιρίες και ανάγκασε τον μαχητικό Ακρίτα να υποταχθεί κουρασμένος στην ανωτερότητα της ομάδας της Φλώρινας.
Στο 7΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Γιώργου Συμεωνίδη έδιωξε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του ο τερματοφύλακας Μπάλιος σε κόρνερ.
Στο 27΄Γυριστό βολέ του Σταύρου Μητρεβόλη περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπάλιου.
Στο 37΄Ωραία εναλλαγή ένα-δυο των Άντι Κάσα και Αντώνη Πανταζίδη με τον τελευταίο να μπάινει και να βγάζει από τα δεξιά παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι όπου ο Σταύρος Μητρεβόλης πιάνει καρφωτή κεφαλιά που καταλήγει στα χέρια του έτοιμου Μπάλιου.
Στο 46΄Σουτ του Θοδωρή Βλαδίκα εντός περιοχής μετά από αναμπουμπούλα με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα αμυντικών  και βασανιστικά να καταλήγει κόρνερ για την ομάδα του Π.Α.Σ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 49΄Επικίνδυνο σουτ του Ανδρέα Μπαμπάρη έδιωξε σε κόρνερ ο ξανά ο Μπάλιος.
Στο 50΄Τετ α τετ του Σταύρου Μητρεβόλη με το Μπάλιο και διώχνει κόρνερ σωτήρια ο τερματοφύλακας του Ακρίτα.
Στο 61΄Ατομική ενέργεια από τα δεξιά του κεφάτου Αντι Κάσα που μπάινει στη μικρή περιοχή και στο σουτ ξανά διώχνει σε κόρνερ ο Μπάλιος.
Στο 69΄Ο ασταμάτητος κα απροσπέλαστος Αντώνης Πανταζίδης σε κούρσα από τα δεξιά ανεβαίνει και στρώνει στον Μπαμπάρη που σουτάρει στα σώματα των αντιπάλων και στο ξέρασμα με δυνατό συρτό σουτ ο Αντι Κάσα κάνει το 1-0.
Στο 72΄Καρφωτή κεφαλιά του Σταύρου Μητρεβόλη σε σέντρα του Γιώργου Συμεωνίδη έξιωξε σε κόρνερ ξανά ο Μπάλιος.
Στο 74΄Ο νεοεισελθών Βαγγέλης Κωνσταντινίδης αφού πέρασε δυο αντιπάλους μπήκε με ωραίο ελιγμό τσιμπώντας την μπάλα και βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Μπάλιο αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ακρίτα.
Στο 79΄ Η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα κερδίζει φάουλ περίπου 22 μέτρα μακριά από την εστία Ακρίτα.Την απευθείας εκτέλεση αναλαμβάνει ο σπεσιαλίστας Γιώργος Συμεωνίδης που με κεραυνό στέλνει την μπάλα κοντά στο δεξιο <<Γ >> του Μπάλιου και κάνει το 2-0.
Στο 81΄Εχουμε την επίτευξη του ομορφότερου τέρματος της αναμέτρησης.Οι Ακρίτας Ακριτίδης – Άντι Κάσα- Σταύρος Μητρεβόλης συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να βγάζει από τα αριστερά σέντρα διαβήτη προς τον ιπτάμενο Γιώργο Συμεωνίδη που με πλαγιαστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην αντίθετη γωνιά της εστίας του Μπάλιου και κάνει το 3-0.
Τέλος του Αγώνα
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν : Μαυρομάτης,Καγιαλίδης,Πανταζίδης,
Κωτσόπουλος,Λιάμης,Μπαμπάρης,Ακριτίδης,Βλαδίκας,Κάσα,
Μητρεβόλης,Συμεωνίδης.
Αλαγές έπαιξαν: Κωνσταντινίδης,Μάρκου,Κατής,Καλογιάννης.