Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Φιλανθρωπικός αγώνας αγάπης και προσφοράς Π.Α.Σ Φλώρινα - Α.Ε.Π Καραγιαννίων

Πραγματοιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ Φλώρινας υπό καταρρακτώδης βροχή το προγραμματισμένο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό μεταξύ των ομάδων Γ΄ Εθνικής Π.Α.Σ Φλώρινα και Α.Ε.Π Καραγιαννίων.
Ο καιρός δυστυχώς δεν συμμάχησε έτσι ώστε να έχουμε την αναμενόμενη προσέλευση φίλαθλου κόσμου και να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα διανέμονταν συμμετέχοντας έτσι στη δράση << Φαγητό για όλους >> στην Ιερά Μητρόπολη Πρεσπών και Εορδαίας.
Παρόλα αυτά εδώ αξίζει να σημειώσουμε την συγκινητική προσφορά της ομάδας της Α.Ε.Π Καραγιαννίων που προσήλθαν στο γήπεδο προσφέροντας επτά τεράστια κιβώτια με τρόφιμα δείχνοντας έτσι περίτρανα την κοινωνική ευαισθησία της ομάδας της Α.Ε.Π την οποία και ευχαριστούμε θερμά!
Παρών στην αναμέτρηση και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας,εμπνευστής της δράσης,που μετέφερε τις ευχαριστίες του προς τις δυο ομάδες για την συμμετοχή τους συνδράμοντας έτσι στην ανακούφιση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων τις δύσκολες αυτές γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.
Ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και ειδικά τους Αθανάσιο Μπαλάκα,Νικόλαο Δημόπουλο και Γιώργο Τσουτσούλη για την αφιλοκερδώς διατησία τους στηρίζοντας και αυτοί με το τρόπο αυτό τη δράση (Προσωπικά πρόσφεραν και αυτοί σακούλες με τρόφιμα)👨😊. 
Για την τιμή των όπλων αναφέρουμε πως στη αναμέτρηση επικράτησε η Α.Ε.Π με σκορ 4-1.