Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Π.Α.Σ Φλώρινα - Αγροτικός Αστέρας 1-3


Πρώτη εντός έδρας ήττα για το Π.Α.Σ Φλώρινα στη <<σημαδιακή καρκινική >> ημερομηνία 02022020 για τον Β΄γυρο της Γ Εθνικής με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα του Μάκη Κατσαβάκημε σκορ 1-3.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλισε θα λέγαμε αναγνωριστικό χωρίς δυνατές ή μεγάλες κλασικές φάσεις.
Στο 49΄ μετά από έξυπνη φαλτσαριστή εκτέλεση κόρνερ του νεοαποκτηθείς Βασίλη Μπατμά η μπάλα καταλήγει στον Σταύρο Μητρεβόλη που με διπλή προσπάθεια μετά από διώξιμο των αμυντικών του Αγροτικού Αστέρα με βολέ έκανε το 1-0.
Στο 54΄Δόθηκε η ευκαιρία στον Π.Α.Σ Φλώρινα να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει το παιχνίδι μετά από φοβερή ενέργεια και πάσα του Σταύρου Μητρεβόλη στο Βασίλη Μπάτμα όμως το πλασέ του υπό πίεση  κατέληξε πάνω από το δεξί Γ της εστίας του Παπαθανασίου άουτ..μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ Φλώρινα!
Επαλήθευση του Νόμου του ποδοσφαίρου...όταν δεν τελειώνεις τη φάση...
Στο 60΄Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγροτικού Αστέρα και κόντρα της μπάλας στο πόδι του Φάνη Σοβισλή η μπάλα καταλήγει με γκέλα στο κάθετο δοκάρι του Λάζαρου Ηλιόπουλου και στην επιστροφή με πλασέ ο Παπαποστόλου κάνει το 1-1.
Στο 66 Όμορφη ενέργεια των παικτών του Αγροτικού Αστέρα που σε φάση πάρε βάλε μεταξύ του Φούσκα και του Παπαποστόλου με πλασέ ο τελευταίος και πάλι 1-2 με ανατροπή!
Στο 89΄Πάλι φάση καρμπόν μεταξύ των Παπακωνσταντίνου και Παπαποστόλου..χατ τρικ και 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Ήταν ένα παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας που σαφώς με το 1-3 ευνοείται τελικά ο Αγροτικός Αστέρας και παίρνει βαθμολογική ανάσα!
Ο Π.Α.Σ Φλώρινα συνεχίζει την δύσκολη πια προσπάθεια με ψηλά το κεφάλι καθώς λέμε πως <<όλα στο ποδόσφαιρο γίνονται>>
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Ηλιόπουλος,Πανταζίδης,Γιαγκουλίδης,Σοβισλής,Μπιτσάνης,Μάρκου,Μπατμάς,
Γιώσης,Ρωμαίος,Μητεβόλης,Τσώτσος
Αλλαγές έπαιξαν:Ποντίκης,Γκαράτζιας,Χατζητιμοθέου,
Για τον Αγροτικό Αστέρα έπαιξαν:
Παπαθανασίου,Ουρδούδης,Ζουλούμης,Κολώνης,Καλλίδης,
Κουκουλέκης,Προβατίδης,Καραγιάννης,Φούσκας,
Κουτσικοβαγγέλης,Παπαποστόλου