Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Στον Πανσερραϊκό ο Στέφανος Ουλιάρης του ΠΑΣ Φλώρινα

Στο πρωτάθλημα της Super League και στην Κ17 του Πανσερραϊκού θα αγωνίζεται ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Φλώρινα Στέφανος Ουλιάρης που ήδη βρίσκεται στην πόλη των Σερρών και συμμετέχει στο πρόγραμμα προετοιμασίας του συλλόγου. Ο νεαρός Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τον αθλητισμό μόλις 4 χρονών από τα προγράμματα αναπτυξιακού αθλητισμού του ΠΑΣ Φλώρινα και στην συνέχεια παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ακαδημίας από την Κ6 έως και την Κ16 του συλλόγου, έχοντας πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Φέτος αγωνίστηκε παράλληλα με την Κ16 του ΠΑΣ και στον ανδρικό τμήμα γράφοντας συνολικά 7 επίσημες συμμετοχές. Ήταν επίσης βασικό στέλεχος της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Φλώρινας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που διακρίνεται για την εύστροφη ποδοσφαιρική του σκέψη, την αποφασιστικότητα και την άρτια τεχνική του κατάρτιση γίνεται άλλος ένας εκπρόσωπος του εργοστασίου παραγωγής ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Φλώρινα και θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στην μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα με τις αμυντικές του ικανότητες έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα στις συχνές προωθήσεις του. Στην ομάδα του Πανσερραϊκού ο Ουλιάρης θα συναντήσει άλλον έναν πρώην παίχτη της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα τον Άγγελο Λιάσο που είναι πλέον καταξιωμένος με ελπίδα να ακολουθήσει τα βήματά του. 

Ο Στέφανος Ουλιάρης είναι εγγονός του αείμνηστου προέδρου Στέφανου Ουλιάρη και γιός του πρώην τερματοφύλακα αλλά και προέδρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Θοδωρή Ουλιάρη και που έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια τον σύλλογο και βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα της πόλης μας. Το δ.σ., το προπονητικό team και οι συμπαίχτες του Στέφανου στην Φλώρινα του εύχονται να είναι γερός και να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα.  

Η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ξεκινάει σήμερα τις προπονήσεις της για τη νέα χρονιά και περιμένει όλους τους αθλητές και αθλήτριές της στο ΔΑΚ στις 18:00 για 2009 με 2014 και στις 19:00 για 2015 και μικρότερους.










Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Έναρξη Προπονήσεων και Εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα

 Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και όπως κάθε χρόνο την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου ανοίγει τις πόρτες της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα. Συνεπώς, όπως έχει ήδη προγραμματιστεί από τον περασμένο Ιούνιο, την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 στο ΔΑΚ Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά. Για άλλη μία χρονιά οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα θα είναι όλοι ασφαλισμένοι αφού συμμετέχουν στο πρόγραμμα αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ. Από φέτος η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα θα είναι ενεργό μέλος του δικτύου ακαδημιών του ΠΑΟΚ αφού τηρεί τα κριτήρια των πρωταθλητών και θα παρέχει στους αθλητές του εκτός των άλλων επιλεγμένες δοκιμές, δύο ατομικές αξιολογήσεις και δύο εργομετρικούς ελέγχους. 

Με την γνωστή προπονητική του ομάδα (Βασιλείου Νικόλαος, Κοκοβίδης Αντώνης, Παρίσης Παντελής και Σίμε Μπέντεφσκι) ο ΠΑΣ Φλώρινα καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές/στριες της Ακαδημίας αλλά και όσους/ες επιθυμούν να εγγραφούν να βρίσκονται στο ΔΑΚ στις 18:00 για τις ηλικίες 2009-2010-2011-2012-2013-2014 και στις 19:00 για τις ηλικίες 2015-2016-2017-2018-2019+. Οι προπονήσεις μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία θα είναι πρωινές ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί οι συμμετοχές της Ακαδημίας σε τουρνουά της ευρύτερης περιοχής. 

Πληροφορίες - Εγγραφές: Βασιλείου Νικόλαος 6932750646 - 6976392636