Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Φιλικό με ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Φλώρινα

 Το Σάββατο το απόγευμα ο ΠΑΣ Φλώρινα φιλοξένησε σε φιλική αναμέτρηση την Κ15 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την συνεργασία και τους ισχυρούς δεσμούς των δύο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αποτελεί ενεργό μέλος του δικτύου Ακαδημιών του ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές να έχουν στενή και καθημερινή επαφή με κύριο γνώμονα την καλύτερη εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Όπως είναι γνωστό δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τον ΠΑΣ αγωνίζονται με τον ΠΑΟΚ στα πρωταθλήματα της Super League, o Γιώργος Γεωργιάδης στην Κ17 και Βαγγέλης Βέρτκας στην Κ15. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε με 28 ποδοσφαιριστές στο ΔΑΚ Φλώρινας και φιλοξενήθηκε στα αποδυτήρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η προπονητική ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τους προπονητές Σάββας Κων/νίδης και Κοσμάς Βακουφάρης που κέρδισαν δύο πρωταθλήματα τις περασμένες σεζόν είχαν μαζί τους τον Φλωρινιώτη γυμναστή Πασχάλη Έλκα και τους προπονητές Νίκο Μπογδάνο και Κωνσταντίνο Μπουκουβάλα. 

Για την ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα το φιλικό αυτό ήταν το τελευταίο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας που ξεκινούν την επόμενη Κυριακή με τον εκτός έδρας αγώνα με την Ελλάς Α. Καλλινίκης. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Σολάκης χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο αρκετούς παίχτες που δείχνουν ότι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας ενώ στην επανάληψη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά προερχόμενα από την Κ16 του συλλόγου. Αγωνιστικά έγινε μία καλή αναμέτρηση μέσα σε αθλητικά πλαίσια με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο με σκορ 0-0 με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κερδίζουν το χειροκρότημα από το κοινό που παραβρέθηκε στις κερκίδες.  

Πριν την αναμέτρηση ο αρχηγός του ΠΑΣ Φλώρινα Τάσος Αποστολίδης βράβευσε τον επίσης αρχηγό του ΠΑΟΚ Φλωρινιώτη Βαγγέλη Βέρτκα για την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Κάτης με τους Λαβασίδη και Σταθόπουλο. Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει εκτός των άλλων τον Βαγγέλη Τσέκαρη ιδιοκτήτη των Rivo και Gusto που ανέλαβε την διατροφή των παιχτών των δύο ομάδων προσφέροντας πίτσες αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΟΥΚΑΣ, ΜΑΛΑΜΟΣ , ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ, ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ 

ΕΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ., ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ, ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ













    


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Τουρνουά Ακριτών Κοζάνης η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

 Την πρώτη της εξόρμηση για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα που πήρε μέρος στο τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών που διοργάνωσε η Ακαδημία των Ακριτών Κοζάνης στο γήπεδο του Βατερού. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8 που αντιμετώπισαν ομάδες όπως η Ακαδημία Κούδας, ο ΠΑΟΚ Κοίλων, η ΑΕ Λάρισας, ο Κρόκος και οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας αποδίδοντας καλό για την εποχή ποδόσφαιρο. Την ερχόμενη εβδομάδα συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις του ΠΑΣ ώστε οι ομάδες να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για τα επερχόμενα πρωταθλήματα που θα πάρει μέρος η Ακαδημία τόσο στην ΕΠΣ Φλώρινας όσο και στην ΕΠΣ Κοζάνης.



















Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Φιλικοί με ΧΑΝΘ για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στο ΔΑΚ Φλώρινας δόθηκαν οι πρώτοι φιλικοί αγώνες της νέας σεζόν για τον ΠΑΣ Φλώρινα όπου η ακαδημία μας αντιμετώπισε τα αντίστοιχα τμήματα ποδοσφαίρου της ΧΑΝΘ που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στο Νυμφαίο της Φλώρινας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ακαδημία είχε επισκεφτεί την πόλη μας και την περασμένη χρονιά. Τις αναμετρήσεις διηύθυνε ο διαιτητής Κάτης Αθανάσιος. Οι αγώνες ξεκίνησαν με την Κ16 και συνεχίστηκαν με τις Κ14, Κ12 και Κ10 των δύο συλλόγων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αν και βρίσκονται στην προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Οι γονείς και οι συνοδοί των παιχτών της ΧΑΝΘ έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στο ΔΑΚ τόσο με την παρουσία τους όσο και με τα τραγούδια και τον ρυθμό που έδιναν κατά την διάρκεια των αγώνων. Η εβδομάδα που ξεκινάει έχει προπονήσεις κανονικά στο πρόγραμμα της ακαδημίας ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένη και η πρώτη εξόρμηση του ΠΑΣ Φλώρινα στο Τουρνουά των Ακριτών Κοζάνης στην γειτονική πόλη.