Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΛΩΡΙΝΑ 2008






ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Περισσότερα από 500 παιδιά από 14 ακαδημίες ποδοσφαίρου της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκαν το σαββατικύριακο 31 Μαϊου - 1 Ιουνίου στη Φλώρινα, στα πλαίσια του 1ου Πανελληνίου Τουρνουά Ποδοσφαίρου ¨Φλώρινα 2008¨.


Η διοργάνωση αποτέλεσε το 10ο τουρνουά της σειράς των τουρνουά που πραγματοποιεί το άτυπο δίκτυο ακαδημιών, που οργανώθηκε από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας με επικεφαλή τον Dr. Παπανικολάου Ζήση, σε συνεργασία με 68 ακαδημίες ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο γήοεδο ¨στολίδι¨ του Παπαγιάννη Φλώρινας, το οποίο ήταν ειδικά διαμορφωμένο για να διεξάγωνται ταυτόχρονα 5 αγώνες. Την οργάνωση του τουρνουά ανέλαβε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής ομάδας του ΑΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ και την αμέριστη βοήθεια του κυρίου Παπανικολάου, με τους υπεύθυνους Νικόλαο και Αναστάσιο Βασιλείου να παρουσιάζουν μια εξαιρετικά προσεγμένη και άρτια διοργάνωση.


Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, μακριά από σκοπιμότητες, αφού ως γνωστό σε αυτές τις διοργανώσεις δεν ανακοινώνονται αποτελέσματα και βαθμολογίες.


Οι ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν για το Σάββατο: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Ε. Α. ΠΑΥΛΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ


Κυριακή: ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΙΤΑΡΙΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ