Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΧΑΣΕ 5-3 Ο ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα κατά την πρώτη αγωνιστική, γνώρισε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ από τον Φ.Σ. Κοζάνης μέσα στην Κοζάνη με σκορ 5-3.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από ένα συνεχές ψιλόβροχο, γεγονός που σε συνδιασμό με το τελικό αποτέλεσμα θύμιζε αγώνα αγγλικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ, αφού είχε δυνατές μονομαχίες, εναλλαγές του σκορ και αρκετή ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Κοζάνη ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ στην πρώτη της επίσκεψη στην περιοχή του ΠΑΣ με άψογο πλασέ του Μαρκόπουλου στο 21΄. Ο Τζιώρας όμως ισοφάρισε 10 λεπτά αργότερα με κεφαλιά. Στο 38΄ ο Τσαλίδης εκμεταλλεύτικε μια αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ σημειώνοντας το 2-1. Η Κοζάνη πέτυχε το 3-1 στο 3ο λεπτό της επανάληψη με τον Δρόσο που βρισκόταν σε ελεγχόμενη θέση off-side. Στο σημείο εκείνο ο προπονητής του ΠΑΣ Σωτήρης Μαυροδήμος πραγματοποίησε 3 αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι τους Αναστασιάδη, Σαββίδη και Μπαμπάρη δίνοντας έναν άλλο αέρα στην ομάδα. Μέσα σε 2 λεπτά στο 59 και το 61΄ο ΠΑΣ πέτυχε 2 γκολ με τους Τζιώρα και Αναστασιάδη, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στο σημείο εκείνο τραυματίστηκε ο Σαββίδης (τράβηγμα δικεφάλου μηριαίου μυός) γεγονός που έκρινε την συνέχεια του αγώνα. Η ομάδα του ΠΑΣ παίζοντας ουσιαστικά με 10 παίχτες οπισθοχώρησε και δέχτηκε 2 τέρματα με τους Μαντζιάρη και Ζηνόβιο.




Ο Τζιώρας σημειώνει το 1-1 με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από σέντρα του Κιαμίλογλου


Το 3-2 και πάλι με τον Τζιώρα με πλασέ από κοντά



Ο Ντίμης Αναστασιάδης ισοφαρίζει σε 3-3

Συνθέσεις: ΚΟΖΑΝΗ (Παπαδόπουλος): Ζηνόβιος, Δ.Παπαδόπουλος, Ζαλώνης (58’ Στεργιόπουλος), Τσικόπουλος, Καλλιανίδης, Ατματσίδης (73’ Γ.Παπαδόπουλος), Δρόσος, Τσαλίκης (67’ Μάτζιαρης), Ζηνόβιος, Καραγιώργος, Μαρκόπουλος

ΦΛΩΡΙΝΑ (Μαυροδήμος): Μυλωνάς, Τσαγκαλίδης, Γ.Μάνος, Σιδηρόπουλος, Ιωαννίδης, Π.Μάνος (50’ Σαββίδης), Έλκας, Κίλης, Τζιώρας, Καμίλογλου (53’ Μπάμπαρης), Τσουτζίδης (50’ Αναστασιάδης)

ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ:

Περίπου 150 Φλωρινιώτες παρακολούθησαν τον αγώνα, κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας



  1. Ανάμεσα στους φιλάθλους του αγώνα υπήρξε μια διμοιρία των ματ

Στο 3-3 ακούστηκε δυνατά και πάλι το σύνθημα ¨ΦΛΩ ΦΛΩ ΦΛΩΡΙΝΑ¨ από την κερκίδα των φίλων του ΠΑΣ