Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ένα σκαλοπάτι παραπάνω για τους μικρούς αστέρες του ΠΑΣ...


















... που συμμετείχαν στο 2ο Τουρνουά ΠΑΙΔΙΚΟΥ Ποδοσφαίρου Παναγιώτης Κατσούρης που διοργάνωσαν τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσημβρία Θεσ/νικης.

Ο ΠΑΣ συμμετείχε με δύο τμήματα (ΠΑΙΔΙΚΟ U15 και ΠροΠΑΙΔΙΚΟ U13) έχοντας πολύ καλή απόδοση αν αναλογιστούμε το πολύ υψηλό επίπεδο των αντιπάλων που αντιμετώπισε. Μάλιστα, οι ομάδες μας ξεπέρασαν τον εαυτό τους αφού μετά την περισινή εμπειρία ο ΠΑΣ κατάφερε και στις 2 κατηγορίες να καταλάβει την 3η θέση στον όμιλό του, θέση όμως που δεν του έδινε την δυνατότητα να συνεχίσει στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα αντιμετώπισε την 1η αγωνιστική του Τουρνουά το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΛάρισας με την ομάδα του κάμπου να νικάει με σκορ 3-2. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με γκολ του Δήμκου με σουτ έξω από την περιοχή αλλά η Λάρισα πέρασε μπροστά με σκορ 2-1 πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 2ο μέρος ο Ποντίκης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 αλλά το τελευταίο λεπτό του αγώνα και ενώ ο ΠΑΣ πίεζε και έχανε ευκαιρίες η Λάρισα σκόραρε για 3η φορά μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ.

Το ίδιο απόγευμα στη 2η αγωνιστική ο ΠΑΣ αντιμετώπισε το μεγάλο όνομα του ομίλου την ομάδα της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Πειραιά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 στο 10΄αλλά ο Ίνδος με δυνατό σουτ από το κέντρο ισοφάρισε για τον ΠΑΣ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια σκόραρε άλλες 2 φορές και το ημίχρονο έληξε με σκορ 3-1. Στην επανάληψη και σε μία αντεπίθεση ο Δαλάκης με ωραία προσπάθεια μείωσε σε 3-2, όμως στο σημείο αυτό οι αλλαγές του ΠΑΣ δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός και το τελικό αποτέλεσμα έφτασε στο 7-2.

Την 3η αγωνιστική του ομίλου ο ΠΑΣ πέτυχε την 1η του νίκη εναντίων του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σε μια αναμέτρηση όπου η ομάδα μας ήταν κατά κράτος ανώτερη των αντιπάλων της. Το 1ο γκολ πέτυχε για την ομάδα ο Τάσκας με σουτ μέσα από την περιοχή και το τελικό 2-0 έγραψε ο Ποντίκης σε μία από τις αντεπιθέσεις του ΠΑΣ.

* Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Τουρνουά την Τρίτη το απόγευμα ο ΠΑΣ κέρδισε τον ΑΧΑΪΚΟ με σκορ 3-1 με σκόρερς τους Ποντίκη2 και Τάσκα.

Το ΠροΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του ΠΑΣ πήρε και αυτό την τρίτη θέση του ομίλου του έχοντας όμως πολύ καλές εμφανίσεις παρά τα τελικά αποτελέσματα. Στην 1η αγωνιστική ο ΠΑΣ έχασε με σκορ 3-0 από τον Ηρακλή παίρνοντας όμως το χειροκρότημα για την πολύ καλή εμφάνιση και την καλή κυκλοφορία μπάλας. Στη 2η αγωνιστική ο ΠΑΣ ηττήθηκε από την Partizan Βελιγραδίου 5-1, μία ομάδα μοντέλο με πραγματικά πολύ τεχνίτες και πολύ κινητικούς παίχτες. Το γκολ του ΠΑΣ πέυχε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Κεσίδης. Στην 3η αγωνιστική ο ΠΑΣ νίκησε με σκορ 1-0 την Ακαδημία της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ σε έναν αγώνα όπου και πάλι τα παιδιά μας έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο με τον Γεωργόπουλο να πλασάρει εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επίσης, σε φιλικό ο ΠΑΣ έχασε με σκορ 3-1 από τον ΑΧΑΪΚΟ με το γκολ για την ομάδα μας να πετυχαίνει ο Δερμιτζάκης με φάουλ

Για την ιστορία τα ΤΟΥΡΝΟΥΑ κατέκτησαν στην ηλικία U15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - U13 LIVERPOOL - U11 ΠΑΟΚ

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΝΔΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ Α., ΔΗΜΚΟΥ, ΡΑΜΑ, ΔΑΛΑΚΗΣ, ΜΗΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Δ., ΤΑΣΣΙΟΥ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ.

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΓΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΔΟΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ., ΚΛΑΨΗΣ, ΡΑΣΙΤ, ΡΟΥΦΑΣ, ΤΑΣΚΑΣ Χ., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Χ., ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ, ΡΟΜΠΗΣ