Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΕΡΜΗ...

...Αμυνταίου με σκορ 2-0. Ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη στο παραδοσιακό ντέρμπι του νομού Φλώρινας απέναντι σε μία πολύ καλά στημένη ομάδα που είχε σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο. Στο 1ο ημίχρονο ο ΠΑΣ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά σε μία από αυτές στο 2ο λεπτό ο Ρωμαίος με κάθετη πάσα έβγαλε σε καλή θέση τον Γυφτόπουλο που πέρσα τον τερματοφύλακα αλλά βγήκε αρκετά πλάγια και το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ αλλά και στο 21ο λεπτό οι Φουδούλης, Ράμα συνδιάστηκαν πολύ καλά με την μπάλα να φτάνει και πάλι στο Γυφτόπουλο που σούταρε και πάλι άουτ. Στο 2ο ημίχρονο και στο 60ο λεπτό ο Μπατμάς με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο παράθυρο της εστίας του Ερμή  άνοιξε το σκορ ενώ στο 87ο λεπτό o Γεωργόπουλος σέντραρε από αριστερά και με κεφαλιά του Μήνου έγινε το τελικό 2-0.

*Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε η στέψη των πρωταθλητών Α΄ΕΠΣ Φλώρινας 2012-13 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παιχτών και παραγόντων του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ.

**Μετά του πανηγυρισμούς στο ΔΑΚ Φλώρινας το προπονητικό team και η διοίκηση του ΠΑΣ δεξιώθηκαν τους Πρωταθλητές σε γνωστή ψησταριά της πόλης.
***Το γλέντι των παιχτών του ΠΑΣ Φλώρινα κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε γνωστό bar της πόλης όπου βρέθηκαν για να γιορτάσουν οι επίσης πρωταθλητές παίχτες του μπάσκετ του Αριστοτέλη Φλώρινας. 
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΛΑΓΚΟΣ (55΄ΜΠΑΤΜΑΣ), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΡΑΜΑ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (65΄ ΜΗΝΟΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΡΩΜΑΙΟΣ (65΄ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ)