Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ πάντα κοντά στις εξελίξεις ενημέρωσε αθλητές, γονείς, προπονητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου της περιοχής

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20:00 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας οι επιτελείς της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα πιστοί στον προγραμματισμό που έγινε στην αρχή της σεζόν πραγματοποίησαν σε συνεργασία με το δίκτυο του ΠΑΟΚ Football Prints την 5η Επιστημονική του Ημερίδα. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί γονείς και αθλητές του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αλλά και από άλλες ομάδες της περιοχής, οι παίχτες του ανδρικού τμήματος του ΠΑΣ που δείχνουν ότι στηρίζουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου, ο πρόεδρος της ομάδας Ουλιάρης Θεόδωρος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας κος Αντωνιάδης Κων/νος, ο εκπρόσωπος της διαιτησίας του συνδέσμου κος Γιαπράκης Γιώργος καθώς και προπονητές άλλων ακαδημίων της περιοχής της.

Φέτος στην ημερίδα καλεσμένοι του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ήταν ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης υπεύθυνος του δικτύου που απηύθυνε χαιρετισμό στο ακροατήριο και σύστησε στο κοινό τις εκλεκτές επιστήμονες που συνεργάζονται με την Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Πρώτη ανέβηκε στο βήμα η Αθλητική Ψυχολόγος του ΠΑΟΚ Ειρήνη Ρέρα που ανέπτυξε το θέμα "Ο Ρόλος των Γονέων στην Αθλητική Επίδοση των Παιδιών" ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας και αμέσως μετά το τέλος αυτής έγινε ένας γόνιμος διάλογος που συμμετείχαν τόσο οι γονείς όσο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ.

Ακολούθως το λόγο πήρε η Αθλητική Διατροφολόγος του ΠΑΟΚ Ιωάννα Πασπαλά με Θέμα "Η Σημασία της Διατροφής στην Υγεία και την Απόδοση των Μικρών Αθλητών" με τους μικρούς αθλητές να δείχνουν αρκετά προετοιμασμένοι και μάλιστα μερικοί από αυτούς σημείωναν τις διατροφικές συμβουλές που άκουγαν.

Στην συνέχεια η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ έδωσε τιμητικές πλακέτες στους καλεσμένους της με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Φλώρινας Κώστα Αντωνιάδη να βραβεύει τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη, τον Γ.Γραμματέα της ΕΠΣ Αναστάσιο Βασιλείου να βραβεύει την κα Πασπαλά και τον αρχηγό του Παιδικού τμήματος του ΠΑΣ Σταύρο Σελεμίδη να βραβεύει την κα Ρέρα.

Η βραδιά δεν έκλεισε εκεί αλλά συνεχίστηκε με τον ποδοσφαιριστή του Ανδρικού Τμήματος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Κώστα Τσίγλη να παραθέτει δείπνο στο γνωστό Beer Bar Kozel που διατηρεί στο ποτάμι με τους παρεβρισκόμενους να μπορούν σε πιο χαλαρές στιγμές να απολαύσουν την φιλοξενία της πόλης μας.
 ο χαιρετισμός του Κυριάκου Αλεξανδρίδη

 Η ψυχολόγος Ειρήνη Ρέρα
 Η διατροφολόγος Ιωάννα Πασπαλά
 Ο κος Αντωνιάδης βραβεύει τον κο Αλεξανδρίδη
 Ο κος Βασιλείου Α. βραβεύει την Ιωάννα Πασπαλά
   Ο αρχηγός Σελεμίδης Σ.βραβεύει την κα Ειρήνη Ρέρα.
Οι καλεσμένοι του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στο Beer Bar Kozel του Κώστα Τσίγλη