Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Δεύτερο (2ο) Τουρνουά Φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Τραϊανού Παπαγεωργίου και του Βαγγέλη Πέτρου- Συμμετοχή και του Πρωταθλητή Π.Α.Σ Φλώρινα (ΦΩΤΟ και VIDEO)


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες το Δεύτερο (2ο) Τουρνουά Φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη των Τραϊανού Παπαγεωργίου και του Βαγγέλη Πέτρου που διοργάνωσε ο Α.Μ.Π.Σ Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας με την συμμετοχή και των ομάδων Π.Α.Σ Φλώρινα - Π.Α.Ο.Κ  Κοίλων Κοζάνης. Διαιτητές της αναμέτρησης οι Θεοδωρόπουλος με επόπτες τους Κωνσταντίνου και Σγουρίδη.
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των δύο ποδοσφαιριστών υπό του ιερέα Πατήρ Δημοσθένη Παπαδόπουλου παρουσία πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση.
Ιδιαίτερες στιγμές η βράβευση των παιδιών των δύο ποδοσφαιριστών από την νέα Διοίκηση του  
Α.Μ.Π.Σ Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας και συγκεκριμένα από τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Κο Παυλίδη Βλαδίμηρο 
Στο αγωνιστικό κομμάτι αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο πρώτα  Α.Μ.Π.Σ Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας - Π.Α.Σ Φλώρινα μετά Π.Α.Σ - Φλώρινα - Π.Α.Ο.Κ  Κοίλων Κοζάνης και τέλος   
Α.Μ.Π.Σ Μέγας Αλέξανδρος ΦλώριναςΠ.Α.Ο.Κ  Κοίλων Κοζάνης.
Στο πρώτο αγώνα :
19΄Καλή στιγμή για τον Π.Α.Σ με τον Μπαμπάρη να βγάζει κάθετη μπαλιά στον Ποντίκη με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει την έξοδο του Δουγιάκη.
27΄Ωραία ενέργεια του Γυφτόπουλου. Δέχεται την μπάλα από τον Γεωργόπουλο  και με ελιγμό ξεμαρκάρετε .Πριν προλάβει να πλασάρει διώχνει σωτήρια ο Σιαμπανίδης σε κόρνερ.
33΄Έξυπνη σέντρα σε εκτέλεση φάουλ του Μπαμπάρη στο πίσω δοκάρι βρίσκει μόνο τον Γυφτόπουλο που πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών .
36΄Η πιο μεγάλη φάση του αγώνα. Μόνος σε απόσταση 3 μέτρων ο Φωστηρόπουλος εξαπολύει κεραυνό με τον Πετίδη που μπήκε αλλαγή να διώχνει σωτήρια.
Στο δεύτερο αγώνα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τον Π.Α.Σ να δίνει το ρυθμό που ήθελε αλλά με τους αξιόμαχους αντιπάλους να αντιστέκονται σθεναρά.
Στο 42΄Τελικά ο Π.Α.Ο.Κ  Κοίλων Κοζάνης σε αντεπίθεσή του κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή ποδοσφαιριστή του από τον Ν.Τσιρώνη. Εκτέλεση του Π.Α.Ο.Κ με τον νεοεισερθέντα Χ.Μαρκούλη να μην μπορεί να αποκρούσει..0-1 και τέλος του αγώνα.
Για τον άλλο αγώνα διαβάστε τα αναλυτικά στο www.megasflorinas.blogspot.gr
Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια ομάδα του Α.Μ.Π.Σ Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας για την τέλεση του Τουρνουά!!!Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε πάντοτε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν το ιδεώδες του αθλητισμού αλλά και του ανθρωπισμού που τείνουν να χαθούν στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Άλλωστε άνθρωποι και λαοί χωρίς μνήμη δεν έχουν μέλλον.Μπράβο!!
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν: Στόικος(60΄Μαρκουλης),Γεωργιάδης,Γκούλος(45΄Ρούφας),Μπαμπάρης,
Σβίρος(75΄Γαζέας) ,Γκατζόπουλος(45΄Θ.Τασόπουλος),Τσώτσος,Φωστηρόπουλος
(67΄Τσιρώνης),Γλούφτσης(25΄Γεωργόπουλος),Ποντίκης(45΄Αλεξιάδης),
Γυφτόπουλος(82 Παλιάρης),(82΄Λούγκας)
Για τον Μέγα έπαιξαν :
Δουγιάκης,Γεωργίου,Σαπουντζής,Σιαμπανίδης,Καρυπίδης,Πέτρου,Πλαγιάντσης,
Ramah,Kάτης,Γκατζόπουλος,Στόικος.