Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...που το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε συμμετείχε σε τρία τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή. Η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ το Σάββατο το πρωί αναχώρησε για τη Βέροια και αφού ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα μετακίνησης έφθασε στη Ραχιά στο προπονητικό κέντρο της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων της Βέροιας, που διοργάνωσε το 1ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Εκεί ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αντιμετώπισε 4 ομάδες και έφερε τα εξής αποτελέσματα: Τζούνιορ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΟΚ ΜΕΛΙΚΗΣ 1-0, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 1-2, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2-2, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 1-2, οι προτζούνιορ είχαν ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΟΚ ΜΕΛΙΚΗΣ 1-0, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3-1, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2-0, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 4-1, τα μπαμπίνι μας ήρθαν 5-5 με τους Πόντιους Βέροιας, 8-3 με Ολυμπιακό Βέροιας, 7-4 με Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας και 5-3 με Φίλιππο Μελίκης.

Στην συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά αλλά δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα στον προορισμό της και έτσι έμεινε στο γήπεδο των Γεωργιανών όπου πραγματοποιήθηκε η 1η Γιορτή Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Βέροιας. Εκεί η Ακαδημία μας στα Τζούνιορ ήρθε 2-3 με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας, 2-2 με την Ακαδημία Βέροιας και 0-3 με την ΑΑ Σκύδρας, στα Προτζούνιορ 1-0 με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας, 2-2 με την Σκύδρα και 3-1 με την Βέροια. Τα μπαμπίνι επικράτησαν κατά σειρά με 4-1 της Αλεξάνδρειας , 5-3 της Βέροιας και 5-2 της Σκύδρας. Στην ανάπαυλα των αγώνων και στο διαγωνισμό των στόχων η ομάδα μας ανακηρύχθηκε νικήτρια και έλαβε το έπαθλο από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κο Καραμελίδη με τον Βαγγέλη Δερματίδη να σημαδεύει τους 8 πόντους.  

Την Κυριακή 29/5/2016 σειρά είχε το Αμύνταιο και το τουρνουά που διοργάνωσε ο τοπικός Ερμής. Αυτή την φορά ο ΠΑΣ Φλώρινα συμμετείχε και με το προπαιδικό τμήμα που είχε όμως αρκετές ελλείψεις αφού 6 παίχτες του συνολικά συμμετείχαν στο 2ήμερο τουρνουά ακαδημιών αθλητικών κέντρων που διοργάνωσε το δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Προπαίδες του ΠΑΣ επικράτησαν με σκορ 2-0 του Ηρακλή Δρεπάνου και ηττήθηκαν με 4-1 από τον Ερμή. Οι Τζούνιορ του ΠΑΣ ήρθαν 4-4 με τον Ερμή Αμυνταίου, 5-4 με τον Ηρακλή Δρεπάνου και 3-3 με τις Ελπίδες. Οι Προτζούνιορ επικράτησαν με 2-0 του Ερμή, 3-1 του Αετού, 2-1 του Βαρυκού και 4-1 των Ελπίδων ενώ τα μπαμπίνι ήρθαν 5-4 και 0-2 με Ερμή και Ελπίδες αντίστοιχα.