Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Π.Α.Σ Φλώρινα - Εργοτέλης 0-4 Χαμόγελα παρά την ήττα!!

Ένα όμορφο παιχνίδι από κάθε άποψη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δ.Α.Κ Φλώρινας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Σ Φλώρινα και Εργοτέλη που βρήκε νικητές τους Ηρακλειώτες με σκορ 0-4.
Η αποστολή του Εργοτέλη έφτασε στο Δ.Α.Κ Φλώρινας, με μεταφορά φιλοξενίας του Π.Α.Σ Φλώρινα από το Άγιο Αθανάσιο Πέλλας όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου,γύρω στις 17:20.Εκεί τους υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Π.Α.Σ και ειδικότερα ο Γενικός Αρχηγός του και αφού τους καλώς όρισε στη Πόλη της Φλώρινας τους οδήγησε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και τακτοποιήθηκαν.
Στις 17:35 Οι παίκτες και των δυο ομάδων βγήκαν για πρώτη επαφή,πάτησαν χορτάρι και ξεκίνησαν προθέρμανση έχοντας ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους πολλά χαμόγελα ενδεικτικό του φιλικού κλίματος μεταξύ των δυο μονομάχων.
Στις 18:25 Έγινε η είσοδος της Διαιτητικής τριάδας με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να αποδίδουν χαιρετισμό στους λιγοστούς δυστυχώς φιλάθλους που αψήφησαν την αισθητή πτώση της  θερμοκρασίας.
Έναρξη του παιχνιδιού 
Στο 15΄Πρώτη αξιόλογη και επικίνδυνη φάση του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κατσικοκέρη(!!) που στο τετ- α-τετ του με τον Γιάννη Κούσια ο γνωστός σέντερ φορ νικιέται από τον 15χρονο τερματοφύλακα του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 20΄ Σε σουτ του Σέρτζιο Λεάλ(!!) η μπάλα σταματάει στο σώμα του Λουκά Κωφίδη,αλλάζει πορεία -την τσιμπάει ο Νίκος Κατσικοκέρης και βγαίνοντας προ του Κούσια με δυνατό σουτ δεν αστοχεί αυτή την φορά 0-1 για τον Εργοτέλη.
Στο 31΄Ωραία εκτέλεση κόρνερ από τον Σέρτζιο Λεάλ βρίσκει τον επερχόμενο Τάσο Καντούση που με κεφαλιά έγινε το 0-2.
Στο 49΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.Καταπληκτική μπαλιά του Κώστα Λεζάκη βρίσκει τον ξεχασμένο Ηρακλή Μωυσιάδη που σουτάρει δυνατά αλλά προ του τερματοφύλακα του Εργοτέλη Βασιλάκου πέφτει στη πορεία της μπάλας ο Τζανής και την τελευταία στιγμή την διώχνει κόρνερ.
Νόμος του ποδοσφαίρου..όταν δεν πετυχαίνεις τέρμα το δέχεσαι!!
Στο 52΄Από τα δεξιά και μετά από σέντρα του Τάσου Τζουμάγκα ο Γιώργος Μανουσάκης με δυνατό πλασέ τριπλασιάζει τι σκορ 0-3 για τον Εργοτέλη.
Στο 70΄Σέντρα από τα δεξιά του Δημήτρη Κοιλιάρα ο επερχόμενος Κώστας Γαρεφαλάκης με κεφαλιά γράφει το τελικό 0-4.
Δίκαιη επικράτηση για την ομάδα του φίλου Γιάννη Χατζηνικολάου που υπερτερούσε σε όλους τους τομείς.Η πολύ καλή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία φάνηκε περίτρανα στο γήπεδο και με σιγουριά λέμε πως την επάνοδο στην Football League και οχι μόνο! την έχει στο τσεπάκι ο Εργοτέλης! Άλλωστε πως να μην πετύχει τον στόχο του αφού διαθέτει ένα ήδη δεμένο σύνολο που αποτελείται από παίκτες αναγνωρισμένης αξίας που έχουν παίξει σε ανώτερες κατηγορίες Super - Football League ακόμη και Εξωτερικού!
Ενδεικτικά αναφέρουρουμε :
  • Leal, 
  • Κατσικοκέρης,
  • Τζουμάγκας,
  • Καραλής,
  • Γενιτσαρίδης,
  • Στεφανάκος,
  • Εlton Gomes,
  • Μανουσάκης,
  • Ρουσάκης,
  • Τζανής,
  • Καντούσης,
  • Ζουμπουλάκης,
  • Γαρεφαλάκης κ.άλλοι!!

Από την άλλη τα λόγια που εκμαιεύσαμε από τον Προπονητή του Εργοτέλη Γιάννη
Χατζηνικολάου για την εμφάνιση της ομάδας μας θα επιτρέψετε ¨¨Τα εν οίκω μη εν δήμω¨¨ Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως οι άνθρωποι του Συλλόγου χαμογελούν γλυκά.
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν στο Α΄Ημίχρονο:Kούσιας,Κελεσίδης,Ρούφας,Γκούλος,Κωφίδης,Τασόπουλος,Λεζάκης,
Κεσίδης ,Μωυσιάδης,Ιωαννίδης, Σολάκης.
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν στο 
Β΄Ημίχρονο:Ηλιόπουλος Λούγκας,Παλιάρης,Τσίγλης,Γλούφτσης Ποντίκης,Γροσδάνης,Μητρεβόλης,Σελεμίδης,Λιασόπουλος.
Εργοτέλης  Α’ Ημίχρονο:
 Βασιλειάδης, Γενιτσαρίδης, Σηφάκης, Καντούτσης, Πολυχρονάκης, Στρατάκης, Μισέλ, Πελτέκης (υπό δοκιμή), Καλέ, Λεάλ, Κατσικοκέρης (30’ Καϊμακαμούδης).
Εργοτέλης Β’ Ημίχρονο: 
Στεφανάκος, Μπερουασβίλι, Τζανής, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Βογιατζής, Ρουσάκης, Τσακάνι, Κοιλιάρας, Μανουσάκης (60’ Λυδάκης), Καϊμακαμούδης (60’ Γαρεφαλάκης).