Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Π.Α.Σ Φλώρινα - Μ.Αλέξανδρος Φλώρινας 4-0

Όμορφα εξελίχθηκε το απόγευμα για τον Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς για το Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της Ε.Π.Σ Φλώρινας επιβλήθηκε του συντοπίτη  Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας με σκορ 4-0.
Μόλις στο 7΄ Επικίνδυνη κούρσα του ορεξάτου Άγγελου Τσώτσου  από τα αριστερά, ανακόπτεται με φάουλ εντός της μικρής περιοχής του Μέγα Αλέξανδρου από τον  Πέτρο Παλικρούση ..πέναλτι για τον Π.Α.Σ.Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σταύρος Μητρεβόλης 1-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (8΄) υποδειγματική αλλαγή της μπάλας μεταξύ των παικτών του Π.Α.Σ ..στη σέντρα ακριβείας από τα δεξιά του Φίλιππου Μπάγα ο Σταύρος Μητρεβόλης υπερίπταται  και με καρφωτή κεφαλιά γράφει το 2-0.
Στο 14΄ Ωραία σέντρα του Νίκου Κεσίδη βρίσκει στη κίνηση τον Σταύρο Μητρεβόλη που με καρφωτή κεφαλιά υποχρεώνει τον Χρήστο Σιαμπανίδη σε εκπληκτική απόκρουση κρατώντας το σκορ στο 2-0.
Στο 16΄Ο Ηλίας Σολάκης στο ανέβασμα του προς τα καρέ του Μέγα Αλέξανδρου βρίσκει έξυπνα τον Φίλιππο  Μπάγα στην περιοχή του πέναλτι και ο τελευταίος με δυνατό πλασέ εύκολα κάνει το 3-0.
Στο 40΄ Σειρά του Ηλία Σολάκη να χριστεί σκόρερ της αναμέτρησης.Με επίδειξη υψηλής τεχνικής και αφού παρέλαβε τη μπάλα από κάθετη μπαλιά του Σταύρου Μητρεβόλη κινήθηκε έξυπνα,απέφυγε δυο αντιπάλους και πλάσαρε εύκολα στο τετ- α -τετ τον τερματοφύλακα του Μέγα Αλέξανδρου Χρήστο Σιαμπανίδη γράφοντας και το τελικό 4-0.
Άρεσε ιδιαίτερα η ανανεωμένη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου που υπό την καθοδήγηση του Σωκράτη Παλάντζα και σε συνδυασμό με τις νέες φετινές προσθήκες έδειξε πως έχει να προσφέρει στους φιλάθλους της Πόλης μας όμορφα αθλητικά ΣαββατοΚύριακα. Καλή συνέχεια παιδιά!!!
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Ηλιόπουλος, Κεσίδης, Ρούφας, Γλούφτσης, Σοβισλής,Παπαγεωργίου, Μπάγας,
Ιωαννίδης, Τσώτσος (39΄ Κροκάρης), Μητρεβόλης, Σολάκης
Ευχαριστούμε το Φλώρινα Σπορ για την συνεργασία