Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ερμής Αμυνταίου επικράτησε του Π.Α.Σ Φλώρινα 1-0! Πρώτη ήττα του φετινού Π.Α.Σ Φλώρινα.

Την πρώτη του ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα ο Π.Α.Σ Φλώρινα στο Αμύνταιο με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή με σκορ 1-0.Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Γ.Σ Ερμής Αμυνταίου τίμησε με πλακέτα δια χειρός του Προέδρου του  Παύλο Λαζαρίδη τον ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ Φλώρινα Ηλία Σολάκη για την συνολική του προσφορά στα Εθνικά Πρωταθλήματα.Ο Π.Α.Σ Φλώρινα χαιρετίζει και επαινεί τέτοιες εκδηλώσεις και ενέργειες καθώς τιμούν εν γένει την τοπική Κοινωνία και ιδιαίτερα την ομάδα του Ερμή Αμυνταίου.
Στα αγωνιστικά ο Ερμής ήταν καλύτερος και δίκαια επικράτησε του χτεσινού μέτριου Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 8΄   Από πλεονεκτική θέση και αφύλακτος ο Μαργιορίδης πιάνει κεφαλιά άουτ.
Στο 18΄ Ο Τσορλίνης φεύγει μόνος προ του Ηλιόπουλου που στην έξοδο έξυπνα του περιορίζει το οπτικό πεδίο  και τον αναγκάζει να πλασάρει λίγο δίπλα και άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Π.Α.Σ. Μεγάλη ευκαιρία...
Στο 21΄Σε εκτέλεση φάουλ ο Τσορλίνης με κεφαλιά σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Π.Α.Σ.. 
Στο 33΄ Καρφωτή κεφαλιά από τα δύο μέτρα του Ηλιάδη  αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ εκπληκτικά ο κέρβερος του Π.Α.Σ Λάζαρος Ηλιόπουλος.Τρομερή ευκαιρία αλλά και η αντίδραση του Ηλιόπουλου.
Στο 62΄Φανταστική απόκρουση και πάλι του Ηλιόπουλου σε κεραυνό του Ηλιάδη στέλνει την μπάλα κόρνερ.
Στο 68΄  Ο Θεοδουλίδης μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας του Π.Α.Σ μπαίνοντας από τα δεξιά  σουτάρει αναγκάζοντας τον Ηλιόπουλο σε κι άλλη μια μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ.
Και έρχεται στο 72΄....ο Ηλιάδης να φεύγει μετά από έξυπνη μπαλιά  σχεδόν στη πλάτη της άμυνας του Π.Α.Σ να μπαίνει και με δυνατό σουτ να νικά τον έως τώρα ανίκητο  Ηλιόπουλο 1-0 για τον Ερμή.
Στο 85΄Για άλλη μια φορά ο MVP του Π.Α.Σ Φλώρινα Λάζαρος Ηλιόπουλος εκτινάσσεται και με υπερένταση διώχνει  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι δυνατό σουτ του Κλάζογλου.
Τέλος της αναμέτρησης
Όπως προαναφέραμε πρώτη ήττα για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.
Συνεχίζουμε με δουλειά  και πείσμα! Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα ...
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Ηλιόπουλος, Ρούφας, Κεσίδης, Τσίγλης, Σοβισλής, Τζουβάρας Τσώτσος, Λεζάκης, Μωυσιάδης, Μητρεβόλης,Σολάκης
Αλλαγές έπαιξαν οι : Ιωαννίδης,Μπάγας,Κωφίδης













Ο MVP του Π.Α.Σ Λάζαρος Ηλιόπουλος(δεξιά)