Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Πολύ Κέφι και φέτος στον χορό του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και φέτος ο σύλλογός μας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο Κέντρο Δεξιώσεων Ι & Ν Χρυσοχοϊδης, αφού πλήθος κόσμου συμμετείχε και διασκέδασε με την ψυχή του με την μουσική της Τοπικής Μελωδίας και του Θεόφιλου Σεχίδη. Στην εκδήλωση έδωσαν τον παρόν οι δύο βουλευτές της Φλώρινας κος Κων/νος Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινα κος Αχιλλέας Πέτρου, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Δημήτρης Θοφανίδης, Άρης Αριστείδου, Σωτήρης Τσορμπάρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα 'Ολγα Μούσιου. καθώς και οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κος Αντωνιάδης Κων/νος και Δούμτσης Κων/νος. Επίσης παραβρέθηκαν τα μελή του ΠΑΣ Φλώρινα αλλά και του συμβουλίου της ομάδας, όλοι ανεξαιρέτως οι προπονητές των τμημάτων πολλοί αθλητές του συλλόγου με τους γονείς τους και πολλοί φίλοι της ομάδας. Εκεί ήταν και οι πρώην ποδοσφαιριστές και αρχηγοί του ΠΑΣ Φλώρινα Παύλος Γυφτόπουλος και Λάκης Γλούφτσης που έδειξαν ότι μπορεί να μην αγωνίζονται πλέον στην ομάδα αλλά αγάπησαν και αγαπάν ακόμη τον σύλλογο. 

Ο Σύλλογος του ΠΑΣ με τον κόσμο που τον ακολουθεί και τον στηρίζει έδειξε ότι πέρα από τα αθλητικά δρώμενα στην περιοχή κάνει αισθητή την παρουσία του και πολιτιστικά. Ο χορός ξεκίνησε με το ανδρικό τμήμα να ξεσηκώνει τον κόσμο και από εκεί και πέρα η πίστα δεν άδειασε σε καμία στιγμή. Η προγραμματισμένη διακοπή του χορού είχε παρουσίαση με βιντεοπροβολή των δράσεων της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στα ταξίδια που πραγματοποιεί στο εξωτερικό (Σερβία, Ιταλία και Ουγγαρία. Ακολούθησε ένα χορευτικό του τμήματος μπαλέτου του συλλόγου με τις μικρές χορεύτριες της Βάσιας Θεοχαροπούλου να παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα μοντέρνου χορού. 

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις του συλλόγου σε ανθρώπους που διακρίθηκαν με την παρουσία τους στα γήπεδα την περασμένη σεζόν. Έτσι ο Βουλευτής του Νομού μας κος Σέλτσας βράβευσε το Προπαιδικό τμήμα του συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας, ο ο έτερος βουλευτής κος Αντωνιάδης Ιωάννης βράβευσε την αθλήτρια στίβου του ΠΑΣ Φλώρινα Αγγελική Τράϊτση για την πρώτη θέση που κατέλαβε στην γυμνασιάδα δυτικής Μακεδονίας στο άλμα σε μήκος, η κυρία 'Ολγα Μούσιου απένειμε την τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Φλώρινα και του Απόλλων Καλαμαριάς Φώτη Σαββάκη για την προσφορά του στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αντιδήμαρχος Φλώρινας κος Δημήτρης Θεοφανίδης βράβευσε την δασκάλα χορού του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Βάσια Θεοχαροπούλου για την προσφορά της στον σύλλογο, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου βράβευσε τον τον προπονητή Στίβου του συλλόγου του ΠΑΣ Φλώρινα Στέλιο Κεσίδη για την προσφορά του στον ελληνικό κλασσικό αθλητισμό και στον σύλλογο. Ο εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κος Αχιλλέας Πέτρου βράβευσε το παιδικό τμήμα για την κατάκτηση του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας. Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ κος Θόδωρος Ουλιάρης βράβευσε τον Διαιτητή του ΣΔΠ Φλώρινας Νίκο Θεοδωρόπουλο για την κατάταξή του στους πίνακες διαιτητών της Β' Εθνικής ενώ ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Φλώρινας κος Τάσος Βασιλείου βράβευσε για τον ίδιο λόγο τον Βοηθό Διαιτητή κο Νίκο Δημόπουλο. 

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν και συνεργασία του μικρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Ακριτίδη Φίλιππου (που εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μαθητής έδειξε ότι είναι και καλός μουσικός) που ένωσε την ορχήστρα με τον Θεόφιλο Σεχίδη με την λίρα που έπαιξε στο ποντιακό πρόγραμμα. Ο χορός και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα χρονιά αφού είναι κοινή απαίτηση ο χορός του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ  να γίνει θεσμός.

Φωτογραφία του Sime Bendevski.Φωτογραφία του Sime Bendevski.

Ευχαριστούμε το Ράδιο Φλώρινα για τη φωτογραφική κάλυψη του χορού