Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Π.Α.Σ Φλώρινα-Διαγόρας Βαρικού 5-0

Μόλις είκοσι ένα (21) λεπτά ήταν αρκετά έτσι ώστε ο Π.Α.Σ Φλώρινα το περασμένο Σάββατο να ξεκλειδώσει την μαχητική άμυνα του αντιπάλου του Διαγόρα Βαρικού και να κερδίσει τελικά με σκορ 5-0. 
Η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα από την αρχή του αγώνα έτρεξε τον αντίπαλο Διαγόρα, είχε υπομονή και έβγαλε κέφι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο.
Η ομάδα του Διαγόρα Βαρικού διαθέτει καλό ρόστερ, εντυπωσίασε με το οργανωμένο τρόπο παιχνιδιού του αλλά και με το πάθος των ποδοσφαιριστών του που τιμούν και ιδρώνουν την φανέλα του Συλλόγου.Παρά την μεγάλη προσπάθεια κουράστηκαν σωματικά αλλά και ψυχικά καθώς το δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο Π.Α.Σ Φλώρινα στο 44΄ φάνηκε να τους επηρέασε καθοριστικά.
Ας δούμε..Καρέ-καρέ οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:
Στο 2΄ Σε εκτέλεση κόρνερ του Ηλία Γιαγκουλίδη ίπταται ο Λεζάκης πιάνοντας κεφαλιά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτίδη.
Στο 7΄ Σε εκτέλεση κόρνερ του Σάκη Γεωργόπουλου  καρφωτή κεφαλιά του Λεζάκη δίπλα  από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναγιωτίδη.
Στο 9΄ Τρομερή κάθετη πάσα του Γιώργου Ιωαννίδη βγάζει τον Λεζάκη σε τετ α τετ  με τον τερματοφύλακα του Διαγόρα Παναγιωτίδη να κάνει την απόκρουση του αγώνα, αφού εκπληκτικά απογειώθηκε καΙ πέταξε κόρνερ το σουτ του επιθετικού του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 19΄ Σέντρα σουτ του Γιώργου Κυρκόπουλου βγάζει και πάλι σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Παναγιωτίδης.
Στο 21΄Ονειρεμένη κάθετη του Πέτρου Τάντση προς τον Κώστα Λεζάκη που μπήκε από τα δεξιά και αφού πλαγιοκόπησε την άμυνα του Διαγόρα άνοιξε από κοντά  με συρτό σουτ το σκορ..1-0 .

Το 1-0 από τον Κώστα Λεζάκη

Στο 23΄Δυνατό σουτ του Γιώργου Ιωαννίδη περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Διαγόρα.
Στο 35΄Ένα - δυο των Άγγελου Κοκαρόπουλου - Κώστα Λεζάκη με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει πάνω στον ετοιμοπόλεμο Παναγιωτίδη που μπλόκαρε σταθερά.
Στο 36΄Απάντηση για το Διαγόρα που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ..αφού σε συρτό δύσκολο σουτ που επιχείρησε από τα πλάγια δεξιά επιθετικός του Βαρικού με δυσκολία έδιωξε την τελευταία στιγμή με τα δάκτυλα σωτήρια ο Χρήστος Μαρκούλης κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 44΄ Πάσα του Γιώργου Ιωαννίδη στον Κώστα Λεζάκη που στη συνέχεια βγάζει σέντρα προς τον Γιώργο Κυρκόπουλο ,από κοντά  στο ύψος του πέναλτι με πλασέ το 2-0.
Στο 52΄ Σχεδόν από το κέντρο ο Άγγελος Κοκαρόπουλος αφού πέρασε δυο αντιπάλους μπήκε περιοχή και έστρωσε στον Κώστα Λεζάκη που με σουτ κάνει το 3-0.
Στο 61΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ Φλώρινα  αλλά και σωτήρια και πάλι επέμβαση του τερματοφύλακα του Διαγόρα Παναγιωτίδη αφού εξουδετέρωσε δυνατό σουτ του Σάκη Γεωργόπουλου από τα τρία μέτρα!
Στο 64΄Υποδειγματική σέντρα  από τα αριστερά του νεοεισελθέντα Βαγγέλη Κωνσταντινίδη προς τον Κώστα Λεζάκη σε κενή εστία.. 4-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 72΄Και πάλι σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα Παναγιωτίδη για τον Διαγόρα αφού εξουδετέρωσε αυτή τη φορά δυνατό σουτ με τα πόδια που επιχείρησε ο Γιώργος Κυρκόπουλος.
Στο 75΄Παρθενικό τέρμα για τον Χρήστο Παλιάρη, που εκμεταλλεύτηκε τον πανικό που προκάλεσε το σουτ του Γιώργου Ιωαννίδη ,και με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 5-0
Ντεμπούτο έκαναν για τον Π.Α.Σ Φλώρινα ο Ηλίας Μάρκου (Τελευταία προσθήκη από την ομάδα του ιστορικού Πιερικού) και ο Πέτρος Ιωάννου (προέρχεται από την υποδομή του Π.Α.Σ Φλώρινα).
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ  
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαρκούλης, Κεσίδης,Τάντσης,Γιαγκουλίδης,Κοκαρόπουλος, 
Μάρκου,Ιωαννίδης,Γεωργόπουλος, Μήνος,Κυρκόπουλος, Λεζάκης.
Αλλαγές έπαιξαν οι : Ποντίκης,Κωνσταντινίδης,Παλιάρης,Ιωάννου








































Ντεμπούτο για τον Πέτρο Ιωάννου









Ο σκόρερ Χ.Παλιάρης ανάμεσα στους Π.Γροσδάνη του Π.Α.Σ Γιάννινα
και τον  Άγγελο Κοκαρόπουλο