Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Π.Α.Σ Φλώρινα - Θύελλα Φιλώτα 0-0 (Φωτογραφικό υλικό) - Πρώτη ισοπαλία για τον Π.Α.Σ Φλώρινα

Ισόπαλο έληξε το σημερινό παιχνίδι μεταξύ του Π.Α.Σ Φλώρινα και της ομάδας της Θύελλας Φιλώτα με το άκαρπο σκορ 0-0.Παιχνίδι κέντρου.....με πολλές μονομαχίες και λίγες φάσεις αν και αυτές κλασσικές ...με τους τερματοφύλακες να αναγορεύονται M.V.P κρατώντας τις εστίες τους ανέπαφες. 
Από μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν είχαν  και οι δυο ομάδες καθώς στο 17΄πρώτα η ομάδα της Θύελλας είδε τον τερματοφύλακα του Π.Α.Σ Φλώρινα Γιάννη Μαυρομάτη να πραγματοποιεί σπουδαία έξοδο και να εξουδετερώνει  δυνατό πλασέ σε τετ α τετ αντιπάλου ενώ ο Π.Α.Σ Φλώρινα στο 66΄είδε τον Άγγελο Κοκαρόπουλο να πιάνει καρφωτή κεφαλιά εξ επαφής στο μισό μέτρο, μετά από σέντρα του Λεζάκη ,με τον τερματοφύλακα της Θύελλας ενστικτωδώς να διώχνει σωτήρια κόρνερ.
Στο 22΄Ακυρώθηκε όμως ως οφσάιντ , κατά την γνώμη μας λανθασμένα, τέρμα που πέτυχε ο Κώστας Λεζάκης με δυνατό σουτ μετά από κεφαλιά - πάσα του Πέτρου Τάντση καθώς ο επερχόμενος επιθετικός βρισκόταν στην ευθεία τουλάχιστον δυο μέτρα πίσω.
Αξίζει να σημειώσουμε την μεγάλη και εντυπωσιακή  επιστροφή και πάλι στα γήπεδα του αμυντικού της ομάδας μας Γιάννη Κελεσίδη  (αλάνθαστος σήμερα) μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του. Γιάννη Welcome Back και πάνω από όλα σιδερένιος!
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαυρομάτης, Κεσίδης, Κελεσίδης, Τάντσης, Κωνσταντινίδης,
Μάρκου, Ιωαννίδης, Κοκαρόπουλος, Μήνος,Ποντίκης
Λεζάκης.

Αλλαγές έπαιξαν:Μαργαρίτης, Δόρης,Τσίγλης ,Χατζηαδαμίδης.