Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Ξεκίνημα στο '18 με Super League στον ΠΑΣ Γιάννινα για την Ακαδημία...

...ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Λίγες μέρες μετά την μεταγραφική επιτυχία του ΠΑΣ Γιάννινα με την πώληση του Ντίνου Μαυροπάνου από τους Ηπειρώτες στην Arsenal, η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα επισκέφτηκε την πόλη των Ιωαννίνων και αγωνίστηκε σε τουρνουά που διοργάνωσαν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ με ομάδες της γύρω περιοχής. Αν και σε δύσκολη αγωνιστικά εποχή για την περιοχή μας η Ακαδημία κατάφερε να συμμετάσχει στο τουρνουά αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Epirus Football Arena σε ένα εκπληκτικό Αθλητικό Κέντρο που φιλοξενεί τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτοι μπήκαν στο γήπεδο οι παίδες του ΠΑΣ που επικράτησαν της Πρέβεζας με 3-1. Στην συνέχεια οι Προπαίδες του ΠΑΣ ηττήθηκαν από την Πρέβεζα με σκορ 5-2 και από την Ανατολή με 3-1. Οι Τζούνιορ του ΠΑΣ νίκησαν την Ανατολή με 6-4 και τον Άτλαντα με 6-3 ενώ οι Προτζούνιορ του ΠΑΣ νίκησαν του γηπεδούχους με σκορ 0-1, τέλος οι παίδες του ΠΑΣ Φλώρινα αποκαμωμένοι αγωνίστηκαν με την κ15(2003) του ΠΑΣ Γιάννινα και μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του αγώνα μόνο για 25΄ με το τελικό 6-0 να έρχεται μοιραία στο δεύτερο μέρος. 

Τις αναμετρήσεις παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κος Χριστοβασίλης που είχε μία σύντομη επικοινωνία με τους προπονητές της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα καθώς και με τον πρόεδρο της ομάδας κο Παντελή Ουλιάρη. Στους αγώνες παραβρέθηκαν και οι δύο Φλωρινιώτες ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα πλέον Άγγελος Λιάσος και Πάυλος Γροσδάνης που συνόδεψαν, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους πρώην συμπαίχτες και προπονητές τους. Αμέσως μετά οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα και οι συνοδοί τους έφτασαν με την συνοδεία των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και παρακολούθησαν από την κεντρική θύρα του σταδίου τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Γιάννινα - Αστ. Τρίπολης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΑΜΠΝΤΙΑΪ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α.

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΔΑΛΑΚΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΘΩΜΑΪΔΗΣ Κ., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΝΤΩΝΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ν., ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ., ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ι., ΝΕΔΕΛΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΑΛΙΓΙΑ

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΒΕΡΤΚΑΣ, ΓΛΟΥΦΤΗΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ.

*Φωτογραφίες από το Epirus Football Arena