Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Στο ΑΕΛ FC ARENA o ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πιστή στα ραντεβού τους με την Super League η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα παραβρέθηκε στη Λάρισα αυτή την φορά στον αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΟ Κέρκυρας. Ήταν η τρίτη φορά που ο ΠΑΣ Φλώρινα βρίσκεται σε αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος μετά τον Παναιτωλικό και τα Γιάννενα ενώ αν όλα πάνε καλά ο επόμενος αγώνας που θα παρακολουθήσει ο ΠΑΣ Φλώρινα θα είναι στην Τούμπα. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα που συνολικά έφτασε τα 100 άτομα βρέθηκε αρχικά στην Φαλάνη όπου αγωνίστηκε σε τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία του Φαλανιακού. Εκεί στα τρία γήπεδα που διατηρεί η τοπική ακαδημία το παιδικό τμήμα επικράτησε με 1-0 του Απόλλων Λάρισας ενώ ηττήθηκε με 3-1 από τον Τύρναβο. Οι Προπαίδες του ΠΑΣ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 0-0 με τον Απόλλων Λάρισας και με 1-1 με τον Φαλανιακό. Οι Τζούνιορ του ΠΑΣ Φλώρινα ήρθαν 0-0 με ενώ επικράτησαν με σκορ 1-0 του Φαλανιακού, του Απόλλων Λάρισας και του Σμόλικα. Οι Προτζούνιορ του ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησαν του Απόλλων Λάρισας με 1-0 του Φαλανιακού με το ίδιο σκορ και του Απόλλων Λάρισας Β,  με σκορ 2-1. Τέλος οι Μπαμπίνι του ΠΑΣ Φλώρινα νίκησαν τους γηπεδούχους με σκορ 2-5. 

Ακολούθως η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα έφτασε σε ένα γήπεδο στολίδι όπως αυτό της AEL FC ARENA που ίσως είναι ένα από τα 2-3 καλύτερα γήπεδα της χώρας. Εκεί η ΑΕΛ φιλοξένησε τον ΠΑΣ Φλώρινα στη θύρα 13 μαζί με την αποστολή της κ20 της Κέρκυρας. Τον αγώνα παρακολούθησε μαζί την αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα ο προπονητής της κ14 της ΑΕΛ Βασίλης Πάνος που αντάλλαξε ενδιαφέρουσες απόψεις με τους προπονητές και υπευθύνους μας. Στη αποστολή της Κέρκυρας συμμετείχε και ο πρώην παίχτης του ΠΑΣ Φλώρινα και νυν της Κέρκυρας Τάσος Αποστολίδης όπου συναντήθηκε με τον αδερφό του Λάζαρο επιθετικό του προπαιδικού αλλά και του πρώην του συμπαίχτες. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0 και η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα επέστρεψε στη βάση της αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα:
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Κ., ΑΜΠΝΤΙΑΪ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΔΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΤΣΕΤΣΟΣ, ΝΤΩΝΟΣ, ΚΟΪΔΗΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΔΟΡΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΙΓΙΑ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΓΙΟΡΟΥΚΗΣ, ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΓΙΑΓΚΟΥ, ΚΟΠΑΪΛΑΣ Δ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ.

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Θ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ., ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ,  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΚΟΠΑΪΛΑΣ Σ.

ΜΠΑΜΠΙΝΙ: ΤΑΤΕΣ, ΡΑΜΑ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥ Μ.