Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Τελετή Λήξης Ακαδημίας ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Στέψη Πρωταθλητών

Εχθές Τετάρτη 20/6/2018 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας η τελετή λήξης της αγωνιστικής χρονιάς στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα με την τελετή παράδοσης του 4ου αναπηρικού αμαξιδίου στον σύλλογο γονέων των παιδιών ΑΜΕΑ, με την στέψη των τμημάτων που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φλώρινας καθώς και με τους καθιερωμένους αγώνες μεταξύ γονέων και παιδιών. Αρχικά το παιδικό τμήμα αντιμετώπισε μία μεικτή ομάδα γονέων και επίλεκτων παλιών παιχτών της Ακαδημίας και στην συνέχεια το Προπαιδικό τμήμα αντιμετώπισε την ίδια ομάδα. Στην συνέχεια έγινε η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου μέσα σε συγκινητικό κλίμα και ακολούθησε η απονομή των τροπαίων των πρωταθλητών από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φλώρινας κο Κων/νο Αντωνιάδη στο Παιδικό Τμήμα, το Προπαιδικό Τμήμα αλλά και το τμήμα των Προτζούνιορ του ΠΑΣ που κατέκτησαν την 1η θέση στα πρωταθλήματα τους. Αναμνηστικά μετάλλια έλαβαν και τα τμήματα των Τζούνιορ που ομολογουμένως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην περιοχή αλλά και το τμήμα των Βambini. Ακολούθησαν αγώνες μεταξύ Τζούνιορ, Προτζούνιορ και γονέων και η τελετή έφθασε στο τέλος της λίγο πριν το σούρουπο με το ΔΑΚ Φλώρινας να γεμίζει άλλη μία φορά χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα. Ο σύλλογος και οι προπονητές του ΠΑΣ Φλώρινα ευχαριστούν όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους γονείς τους και τους εύχονται καλό καλοκαίρι. 

* Οι εκδηλώσεις της Ακαδημίας θα συνεχιστούν με το camp στην κατασκήνωση Yuppi τον Ιούλιο ενώ η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

** Οι παίχτες της Ακαδημίας που επιθυμούν θα εκτελέσουν ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης μέσα στις διακοπές τους που θα δοθεί κατόπιν ειδικής συνεννόησης.

***Οι γονείς των παιχτών έδειξαν ότι είναι ακόμη σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση