Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Π.Α.Σ Φλώρινα- Μακεδονικός Αγ.Παντελεήμονα 1-1

Ισόπαλο έληξε το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ του Π.Α.Σ Φλώρινα και του Μακεδονικού Αγ. Παντελεήμονα με σκορ 1-1!
Ένα DERBY #alla Greca#.... αντιπροσωπευτικό και ενδεικτικό της σημερινής κατάστασης του Ελληνικού ποδοσφαίρου ⏬........Έχουμε και λέμε :
Δυο καταγεγραμμένα στο φύλλο αγώνος έγκυρα τέρματα
Δυο ακυρωθέντα (το ένα κακώς) τέρματα
Τρεις αποβολές από τους πάγκους των ομάδων, μερικές ψηλές στο έξω αγωνιστικό χώρο με ένταση στις κερκίδες με τα κοσμικά επίθετα να πάνε και να έρχονται με ωραίο ρυθμό και tempo 
Δυο αποβολές ποδοσφαιριστών και δυο τραυματισμοί ποδοσφαιριστών του Π.Α.Σ ελπίζουμε όχι σοβαρές αλλά που χρειάστηκαν αντικατάσταση.
Τι άλλο να προσφέρει κανείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι;
Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά με τις δυο ομάδες να δίνουν πολύ προσοχή στην σωστή και στοχευμένη ανταλλαγή της μπάλας κρατώντας σφικτές και κλειστές τις άμυνες τους.
Στο 26΄ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.Τραυματίστηκε χαμηλά στο αστράγαλο ο Ακρίτας Ακριτίδης μετά από επικίνδυνο μαρκάρισμα αντιπάλου και αντικαταστάθηκε από τον Ανδρέα Μπαμπάρη.
Στο 28΄Είχαμε εν κινήση βολέ του Σταύρου Μητρεβόλη με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού Κώστα Ταρτόρα να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 33΄Και πάλι επανάληψη δράσης  του διδύμου Μητρεβόλη - Ταρτόρα με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του επιθετικού του Π.Α.Σ.
Στο 39΄Πρώτη δυνατή φάση του αγώνα με τον Σταύρο Μητρεβόλη σε τετ α τετ με τον Ταρτόρα να πλασάρει άουτ...
Στο 42΄Τρομερή ενέργεια από τα αριστερά του Ραφαήλ Γώγου. Μπήκε ελισσόμενος με ωραία ντρίπλα ,κερδίζοντας  κατά κράτος τον αντίπαλο του έστρωσε όμορφα στα δεξιά στον αφύλακτο στο ύψος του πέναλτι Γιώργο Κυρκόπουλο που σούταρε δυνατά και με τον Ταρτόρα να διώχνει με υπερένταση κόρνερ.
Μετά από έντονη λεκτική μονομαχία των δυο πάγκων αποβλήθηκαν από πλευράς του Μακεδονικού ο Πρόεδρός του Αντώνης Μπλάγας και ο Γιάννης Νταμπίζας. Από πλευράς Π.Α.Σ Φλώρινα απεβλήθη ο Νίκος Βασιλείου.
Κατά την αποχώρηση τους εκτός αγωνιστικού χώρου δημιουργήθηκε προς στιγμή ένταση που τέλειωσε λίγο αργότερα με την παρέμβαση παραγόντων του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 45΄Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Συμεωνίδη ο Ανδρέας Μπαμπάρης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μακεδονικού με το γκολ να ακυρώνεται κακώς ως offside.
Στο 51΄Συρτή παράλληλη από τα αριστερά προς τη γραμμή του τέρματος σέντρα του Γιώργου Συμεωνίδη μπλοκάρει έξυπνα ο Ταρτόρας.
Στο 62΄Γκολ για τον Μακεδονικό με τον Ίτσκο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία των αμυντικών του Π.Α.Σ. 0-1
Στο 65΄Φοβερό και παλικαρίσιο  κλέψιμο της μπάλας από τον Βαγγέλη Χατζή που αφού σάρωσε στο διάβα του δυο αντιπάλους έστρωσε στον Γιώργο Κυρκόπουλο που από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε απελπιστικά άουτ με τη μπάλα να περνά πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταρτόρα. Μεγάλη φάση..
Στο 77΄ Ακυρώθηκε γκολ του Μητερβόλη σωστά ως offside. Στη προσπάθεια του ο επιθετικός του Π.Α.Σ να πάρει την μπάλα από τα χέρια του Ταρτόρα,για να τη στήσει σε συνέχεια του παιχνιδιού, ο Διαιτητής Ναούμ είδε <<βίαια απώθηση αντιπάλου>> και σε πιστή και αυστηρή εφαρμογή του ΚΑΠ !!!!!! σαν Super Leauge απέβαλε τον Σταύρο Μητρεβόλη! Τώρα τι να σχολιάσουμε ενώ συνέβαιναν τα μύρια όσα με τόση από μέρος του ανοχή ;
Στο 81΄Ψυχωμένη ενέργεια του Ηλία Γιαγκουλίδη που μετά από σέντρα γιόμα του Γιώργου Συμεωνίδη με προβολή στέλνει ψηλά στο εσωτερικό των δικτύων την μπάλα 1-1 το σκορ!
Στο 84΄Απεβλήθη ο Λίτσο αφού ο Διαιτητής είδε σκληρό μαρκάρισμα και δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 86΄Τραυματίστηκε και αποχώρησε μετά από σκληρό φάουλ ο Γιώργος Κωτσόπουλος.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
Το κυνήγι κορυφής και για τις δυο ομάδες συνεχίζεται.Τίποτα δεν τελείωσε για καμιά ομάδα!
Παρθενική αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση για τον Δεκατετράχρονο Παρασκευά Καγιαλλίδη του Π.Α.Σ Φλώρινα που έπαιξε 60΄στο χθεσινό απαιτητικό παιχνίδι!
Έδειξε τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα αν και προερχόταν από τραυματισμό αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο έτερο μικρό ηλικιακά Αλέξανδρο Ραχωβίτσα  επιβραβεύοντας τον Ηλία Σολάκη για την επιλογή του αλλά και την ίδια την ομάδα του Π.Α.Σ καθώς ο Παρασκευάς είναι γέννημα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Συλλόγου δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται!
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:
Μαυρομάτης,Κωτσόπουλος,Γιαγκουλίδης,Καγιαλλίδης,Πανταζίδης,
Ακριτίδης,Γώγος,Κυρκόπουλος,Χατζής,Συμεωνίδης,Μητρεβόλης 
Αλλαγές έπαιξαν: Μπαμπάρης,Κατής, Κωνστανινίδης,Βλαδίκας