Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Πρώτο Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλωρινα - Γ΄Έθνική ερχόμαστε!


Πρώτη σύσκεψη,σε ιδιαίτερο θερμό αλλά και φιλικό κλίμα είχαμε χθες αργά το βράδυ,του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Α.Σ Φλώρινα με κύριο θέμα την δεδομένη πορεία της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και την οργάνωση της ομάδας εν όψη νέας απαιτητικής χρονιάς στα ανώτερα σαλόνια της εθνικής κατηγορίας. Τα θέματα που συζητήθηκαν αναλυτικά ήταν:


1. O πετυχημένος απολογισμός των διοικητικών πεπραγμένων του Δ.Σ. προηγούμενου έτους 2018-2019
2. Ο οικονομικός απολογισμός ετούς 2018-2019
3. Ο οικονομικός προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020
4. Εγγραφή νέων μελών στο σωματείο. Είναι ανάγκη η στελέχωση του καινούργιου Δ.Σ με νεα φρέσκα πρόσωπα - μέλη ικανά να προσφέρουν και που προέρχονται από "μεταγραφές" έμπειρων και καταξιωμένων παραγόντων της πόλης της Φλώρινας ή από απλούς συμπολίτες μας που αγαπούν το άθλημα του ποδοσφαίρου και είναι οπαδοί του Π.Α.Σ Φλώρινα
5. Οι νέοι αγωνιστικοί στόχοι του σωματείου
6. Το θέμα του προπονητικού επιτελείου
7. Το έμψυχο υπάρχων υλικό της ομάδας αλλά και οι πρώτες απαραίτητες μεταγραφές ποδοσφαιριστών με τα πρώτα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων.
Κατόπιν όλων των παραπάνω προγραμματίστηκε Γενική Συνέλευση στο προσεχές διάστημα που το πότε και που θα σας ανακοινώσουμε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο F.B και στο site pas-florina.blogspot.com
Προσκαλούμε και καλούμε όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους που αγαπούν και στηρίζουν το πιο ιστορικό σωματείο της Πόλης, τον Π.Α.Σ Φλώρινα, να δώσουν το παρών και να εγγραφούν ως μέλη προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε μια νέα ώθηση και δυναμική στην προσπάθεια για την ενίσχυση και στήριξη της ομάδας μας.
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ!
ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
Για έναν δυνατό Π.Α.Σ Φλώρινα και κατά επέκταση για μια Φλώρινα που όλοι ονειρευόμαστε!