Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

1st Preseason day Π.Α.Σ Φλώρινα - Πολλά τα όνειρα αλλά και οι εκπλήξεις!

Σήμερα 5 Αυγούστου 2019 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Π.Α.Σ Φλώρινα ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στη Γ΄Εθνική στο Δ.Α.Κ Φλώρινας.Υψηλοί οι στόχοι αλλά και πολλά τα όνειρα!
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό άριστες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασία 25ο C . Το παρόν στη προπόνηση έδωσαν συνολικά 22 ποδοσφαιριστές.
Μεταξύ αυτών προπονήθηκαν και επαγγελματίες φίλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν έχουν βρει ακόμα ποδοσφαιρική στέγη - προορισμό και φλερτάρουν με τους ερυθρόλευκους της Φλώρινας!
Ακόμη ευχάριστη έκπληξη η παρουσία και τριών υπό δοκιμή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών .....λαυράκια που ψάρεψαν οι παράγοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού (Ενός 17 χρονου Σκοπιανού μέσου ,ένος 19 χρονου Γκανέζου σέντερ μπακ και ενός 24 χρονου Νιγηριανού επιτελικού μέσου ) που άφηασν άριστες εντυπώσεις!
 Από πλευράς Διοίκησης το παρόν έδωσαν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κος Νικόλαος Δημητρόπουλος,ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, και αρκετοί παλαιοί και νέοι παράγοντες της ομάδας όπως οι Τάσος Βασιλείου,Στάθης Βλαχογιάννης,Σταύρος Τσώτσος, Κώστας Μπογδάνης και οι νέοι παράγοντες Γκουτζίνας και Γκινούδης.
Μετά τη διοίκηση το λόγο πήρε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με τους Νίκο Βασιλείου, Θεόδωρο Γλούφτση και Σίμε Μπέντεφσκι να καλωσορίζουν και αυτοί με την σειρά τους τους παίκτες δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές και πρώτες οδηγίες. 
Ακολούθησε η προπόνηση που είχε εισαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα ενώ περιείχε ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια. Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν στο Δ.Α.Κ Φλώρινας την ίδια ώρα δηλ. 18.00 έως και το ερχόμενο Σάββατο.Όσο αναφορά τα μεταγραφικά αναμένεται εντός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου να ανακοινωθούν αγωνιστικά αποκτήματα καθώς η ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο επαφών με τουλάχιστον 6 ποδοσφαιριστές που λίαν συντόμως θα προβάρουν τα ερυθρόλευκα της Φλώρινας.
Π.Α.Σ Φλώρινα ...πάμε γερά!