Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Πρώτη νίκη, Πρώτο Τρίποντο για τον ΠΑΣ...

...Φλώρινα που επικράτησε με σκορ 1-0 της Σειρήνας Γρεβενών με γκολ από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 61ο λεπτό ο Ιορδάνης Ρωμαίος. Η ομάδα του ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο 1ο ημίχρονο και δημιούργησε πολύ καλές ευκαιρίες κυρίως με τους Ρωμαίο, Μητρεβόλη και Γιώση αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε καμία από αυτές. Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του κεντρικού αμυντικού της Σειρήνας Μουζακίτη σε σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, ο οποίος διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Φλώρινας. Το 2ο μέρος ξεκίνησε και πάλι με υπεροχή των παιχτών του ΠΑΣ και με νέες ευκαιρίες από τους επιθετικούς της ομάδας μέχρι το 60ο λεπτό όπου ο τερματοφύλακας της Σειρήνας ανέτρεψε εκτός φάσης τον νεαρό Στέφανο Παπασωτηρίου και ο διαιτητής της αναμέτρησης με υπόδειξη του βοηθού έδωσε την εσχάτη των ποινών. Η εξέλιξη της αναμέτρησης βρήκε τους παίχτες της Σειρήνας να ¨παίρνουν¨μέτρα στο γήπεδο χωρίς να μπορέσουν όμως να απειλήσουν την εστία του ΠΑΣ Φλώρινα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πραγματοποίησε ο νεαρός Άγγελος Γκινούδης πριν καν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του και μαζί τον έτερο 15χρονο Παρασκευά Καγιαλίδη  που και αυτός πέρασε ως αλλαγή δείχνουν ότι η ομάδα του ΠΑΣ έχει πέρα από το παρόν και πολύ μέλλον. Την Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Θερμαϊκό Θέρμης ομάδα νεοφώτιστη και αυτή στην κατηγορία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΓΙΩΣΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ (65΄ Σ. ΡΩΜΑΙΟΣ), ΜΑΡΚΟΥ (88΄ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ (72΄ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (85΄ ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ)\, Ι. ΡΩΜΑΙΟΣ

ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ (ΛΙΟΥΡΑΣ), ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ(ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΖΟΛΩΤΑΣ (ΦΕΤΣΑΝΗΣ), ΦΟΥΡΛΑΤΑΡΑΣ, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ (ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ)


Φώτο Σπορ - Σκορ Φλώρινα