Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Α.Σ Ποσειδών Ν.Μηχανιώνας - Π.Α.Σ Φλώρινα 1-0


  Ένας πολύ όμορφος και συναρπαστικός αγώνας πραγματοποιήθηκε χτες στη Ν.Μηχανιώνα για το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής του 2ου Ομίλου μεταξύ των ομάδων Α.Σ.Ποσειδώνα Ν.Μηχανιώνας και Π.Α.Σ Φλώρινα που έληξε τελικά με σκορ 1-0 και όχι
2-0 όπως γράφτηκε λανθασμένα από σε διάφορα site και ΜΜΕ.
Πάνω – κάτω κυριολεκτικά η μπάλα..... χωρίς σκοπιμότητες.
Ένα το ζητούμενο ..το τρίποντο ανάσας για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Δυνατές και καθαρές μονομαχίες των παικτών έδωσαν όμορφο χρώμα στον αγώνα με την κυριαρχία του να ανταλλάσσετε συνεχώς μεταξύ των δυο ομάδων . Ο ισχυρός άνεμος που έπνεε έκανε τα <<τρελά>> του δίνοντας περίεργη και επικίνδυνη πολλές φορές τροχιά στη μπάλα ανεβάζοντας την αγωνία και αδρεναλίνη στα ύψη!.
Αρκετές οι καλές φάσεις για επίτευξη τέρματος και από τις δυο ομάδες όμως η ομάδα του Ποσειδώνα ευτύχισε στο 40΄να πετύχει και το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης αφού ο Ξανθόπουλος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας του Π.Α.Σ και εντός περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του πολύ καλού και πάλι Λάζαρου Ηλιόπουλου (MVP) γράφοντας και το τελικό 1-0.
Το Δ.Σ και η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή εκφράζοντας την ευαρέσκεια του για την υποδειγματική υποδοχή και φιλοξενία που έτυχε από την ομάδα του Α.Σ.Ποσειδώνα στην οποία ευχόμαστε και καλή συνέχεια!
Χτες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας (Βασίλειος Γκαράτζιας,Ηλίας Γιαγκουλίδης και Χρήστος Παλιάρης) αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις
Η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα συνεχίζει την προσπάθεια της πιστή στο στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Γ Εθνική.
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Ηλιόπουλος,Πανταζίδης,Μπιτσάνης,Γιαγκουλίδης,Γκαράτζιας,Γιώσης,Στ.Ρωμαίος
Μάρκου,Μητρεβόλης,Λεζάκης,Ι.Ρωμαίος.
Αλλαγές έπαιξαν:Χατζητιμοθέου,Ποντίκης,Ποντίκης,Δήμτσιος