Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Την ήττα με 5-0 γνώρισε ο ΠΑΣ, το Σάββατο 26-7-2008 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στο πρώτο φιλικό της χρονιάς.

Οι παίχτες της Βέροιας, πιο έτοιμοι (προετοιμάζονται από 7 Ιουλίου), πήραν προβάδισμα στο σκορ από το 1ο λεπτό με γκολ του Καρακατσάνη. Στο 9ο λεπτό ο Ζέλσον πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κριβοκάμπιτς και σημείωσε το 2-0. Στο 32΄ ο Ιωαννίδης έχοντας μια άτυχη στιγμή πέτυχε αυτογκόλ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 2ο μέρος, μόλις στο 46΄ο Γκουϊάνο νίκησε τον Φουκίδη, με ένα άπιαστο σουτ στο παράθυρο της εστίας της ομάδας μας πετυχένοντας το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 σημείωσε ο Καπίας στο 67΄ μετά από ωραίο συνδιασμό των παιχτών της Βέροιας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΒΕΡΟΙΑ: [ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ] Κοταρίδης (26΄ Κηπουρός, 50΄ Ταταρίδης), Καραλιόπουλος, Δρούγας, Ζιοβανίνι, Αλεξίου, Σαββίδης, Ζουλίνιο, Ράντιτς, Ζέρσον, Κριβοκάπιτς, Καρακατσάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βέρτζος, Τζημογιάννης, Καλτσάς, Τριάντος, Βασιλακάκης (58΄ Καμάλ), Τσιμόπουλος, Γκουϊάνο, Γαβριλόπουλος, Μιχελής και Καπίας.
ΦΛΩΡΙΝΑ: [ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ] Παναγιωτίδης, Γιαπράκης, Τσαγγαλίδης, Έλκας, Ιωαννίδης, Μάνος, Φωτεινός, Τάντσης, Βασιλείου, Μπάμπαρης, Τζιώρας. Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Φουκίδης, Μάνος Γ., Ιωαννίδης Γ., Φαρμάκης, Τσαγγαλίδης, Τουτσίδης, Κίλλης, Γλούφτσης Θ., Γλούφτσης Β., Βασιλείου, Πεντερίδης και Ουζουνίδης.
Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται κανονικά αυτή την εβδομάδα με καθημερινές προπονήσεις, ενώ 2 επιπλέον φιλικά προγραμματίζονται για το σαββατοκύριακο 2 και 3 Αυγούστου.