Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ SUPER LEAGUE για τους μικρούς του ΠΑΣ


































Άλλη μια μεγάλη αθλητική εμπειρία έζησαν οι μικροί αθλητές της ακαδημίας του ΠΑΣ το Σάββατο που μας πέρασε με την συμμετοχή τους στο PRE-GAME SHOW του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Περισσότεροι από 60 παίχτες της ακαδημίας παρακολούθησαν στη συνέχεια τον αγώνα των 2 ομάδων από τη θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ακαδημίας ξεκίνησαν από νωρίς αφού στις 15:00 το μεσημέρι το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΑΣ αντιμετώπισε την Ακαδημία της ΑΙΣΩΝΙΑΣ του ΒΟΛΟΥ και αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 με τον Δήμκο να πετυχαίνει το γκολ για την ομάδα μας, την ίδια ώρα το Προ-ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα επικράτησε με 10-1 της αντίστοιχης ομάδας του Βόλου (τα γκολ πέτυχαν οι Κυρκόπουλος 2, Μαρτσούλης 2, Παπαγιάννης, Κλάψης, Ρασίτ, Γεωργόπουλος, Ρούφας, Μικρόπουλος).

Το τμήμα των junior αντιμετώπισε μέσα στο γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ το αντίστοιχο τμήμα το ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 με τον Οδυσσέα Στυλιανίδη να πετυχαίνει το τέρμα για την ομάδα μας.

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΡΑΜΑ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η., ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Α., ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ Α., ΙΝΔΟΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Δ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΔΗΜΚΟΣ, ΤΣΩΤΣΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ, ΜΗΝΟΣ
προ-ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Χ., ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΡΟΥΦΑΣ, ΡΑΣΙΤ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΗΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Θ., ΔΟΥΚΑΣ Π., ΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ., ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ Χ.

JUNIOR: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΠΙΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΔΟΥΜΤΣΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ Ν., ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ Α., ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ Δ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Θ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Α., ΤΣΩΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ